Atinge Imposibilul! Cum Sa Faci Fata Provocarilor Si Sa Obtii Succesul In Viata Munca Si Sport

Atinge Imposibilul! Cum Sa Faci Fata Provocarilor Si Sa Obtii Succesul In Viata  Munca Si Sport
23.16
Cumpara »

Descriere Produs

Atinge Imposibilul! Cum Sa Faci Fata Provocarilor Si Sa Obtii Succesul In Viata Munca Si Sport
Categorie: Lecturi Motivationale  
-

Produse similare

Greg Whyte... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Dezvoltare Personala  
Dezvoltare personala. „Cu totii simtim nevoia de a obtine imposibilul. ii vedem pe ceilalti din jurul nostru cum fac lucruri incredibile si ne intrebam daca le-am putea face si noi. Si da, putem. Toti avem capacitatea de a obtine succesul in toate provocarile ... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Utilitare  
Dezvoltare personala. Cu totii simtim nevoia de a obtine imposibilul. ii vedem pe ceilalti din jurul nostru cum fac lucruri incredibile si ne intrebam daca le-am putea face si noi. Si da putem. Toti avem capacitatea de a obtine succesul in toate provocarile viet... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Greg Whyte  
Psihologie Practica. Atinge imposibilul - Greg Whyte... Detalii »
Categorie: Dezvoltare Personala   Autor: Greg Whyte  
Sanatate, dezvoltare personala. „Cu toţii simţim nevoia de a obţine imposibilul. îi vedem pe ceilalţi din jurul nostru cum fac lucruri incredibile şi ne întrebăm dacă le-am putea face şi noi. Şi da, putem. Toţi avem capacitatea de a obţine succesul în toat... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Carte  
Dezvoltare personala. Cine alearga dupa doi iepuri nu prinde nici unul. Asaltul zilnic de e-mailuri mesaje si intalniri te distrage de la ce e important si te streseaza enorm. Solicitarile de la locul de munca si din familie sunt din ce in ce mai numeroase. Rezu... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Gary Keller  
Sanatate, dezvoltare personala. Increderea in sine este acea forta interioara care confera fiintei umane capacitatea de a face fata tuturor provocarilor vietii. Cu totii ne-am nascut cu talente potentiale, dar depinde de fiecare dintre noi cum recunoastem si cum utilizam ... Detalii »
Editura: Deceneu   Categorie: Carte  
Grupe de varsta. Horia Tecau isi traieste pasiunea pentru sport incercand mereu sa isi indeplineasca visurile. Creste evolueaza pentru ca asta isi doreste cel mai mult tratandu-i totodata pe cei din jurul sau cu mult respect. Succesul nu l-a schimbat pentru... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Horia Tecau