Lucruri Care Se Desfac Si Se Sorb

Lucruri Care Se Desfac Si Se Sorb
10.11
Cumpara »

Descriere Produs

Lucruri Care Se Desfac Si Se Sorb
Categorie: Fictiune Literatura  
George Chiriac stie bine ce are de facut: isi poarta cititorul intr-o lume care promite tot intunericul. Ii arata baruri intortocheate, orase din sticle de votca si femei reconstruite din bucati. Univ...

Produse similare

Literatura Romana. Lucruri care se desfac si se sorb - George Chiriac... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: George Chiriac  
Pentru copii, adolescenti. În timp ce-şi ajută mama să se pregătească pentru emisiunea-concurs Piramida de 20 000 de dolari, Miranda, o fetiţă de doisprezece ani, e pe cale de a face toate descoperirile vârstei: lucruri pe care le ţii doar pentru tine, lucr... Detalii »
Editura: Arthur   Categorie: Carte  
[Fara subcategorie]. In timp ce-si ajuta mama sa se pregateasca pentru emisiunea-concurs Piramida de 20 000 de dolari Miranda o fetita de doisprezece ani e pe cale de a face toate descoperirile varstei: lucruri pe care le tii doar pentru tine lucruri care se le... Detalii »
Editura: Arthur   Categorie: Promo Arthur   Autor: Rebecca Stead  
Povesti & Povestiri. In timp ce-si ajuta mama sa se pregateasca pentru emisiunea-concurs Piramida de 20 000 de dolari Miranda o fetita de doisprezece ani e pe cale de a face toate descoperirile varstei: lucruri pe care le tii doar pentru tine lucruri care se le... Detalii »
Editura: Arthur   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Rebecca Stead  
Cand fondatoarea PurposeFairy.com, Luminita D. Saviuc, a postat o lista de lucruri la care sa renuntam pentru a fi fericiti, n-avea nici cea mai vaga idee ca aceasta avea sa devina virala; de atunci i...... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Dintre cei cinci rivali pentru putere, unul este mort, altul, cazut in dizgratie, dar razboaiele continua sa se dezlantuie cu furie si aliantele se fac si se desfac. Joffrey ocupa Tronul de Fier, stap...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Literatura contemporana. Pentru ca frumusetea ei neconventionala este dublata de inteligenta si de un curaj supraomenesc Cassia Xiao infrunta si rastoarna prejudecatile unei Chine in care femeilor nu li se cere decat sa fie decorative si supuse. Nu doar in teatru (... Detalii »
Editura: Humanitas Fiction   Categorie: Fictiune   Autor: Hong Ying  
Comportament organizational. Ce veti gasi in aceasta carte? Veti gasi intamplari si povesti care seamana izbitor cu cele pe care le vedem in corporatii. Veti regasi lucruri familiare lucruri care va plac dar si lucruri care ii vor pune pe ganduri pe corporatisti. Veti ... Detalii »
Editura: Self Publishing   Categorie: Business Economie   Autor: Cristian Cojocaru