Domeniul Om Si Societate Caiet 3-4 Ani |

Domeniul Om Si Societate Caiet 3-4 Ani |
7.49
Cumpara »

Descriere Produs

Domeniul Om Si Societate Caiet 3-4 Ani |
Editura: Aramis   Categorie: Carte  
Pentru copii, adolescenti: Cu o abordare inovativa, curajoasa si in egala masura adaptata curriculumului pentru invatamantul prescolar, noua serie a lucrarilor editurii vine ca raspuns la necesitatile unui demers educational modern.Adaptate particularitatilor de varsta, caietele sunt realizate in mod atractiv si acopera trei domenii: Limba si comunicare, Stiinte, Om si societate.Avantaje:- cuprind fise pentru evaluarea initiala, continua si sumativa organizate pe proiecte tematice care acopera intreg anul scolar;- acopera continuturile curriculumului pentru invatamant prescolar;- este un real suport pentru educatoare in planificarea activitatilor Din intregul an scolar;- cuprinde sarcini diversificate cu grad diferit de dificultate.Caietul creat pentru Domeniul Om si societate cuprinde fise organizate sub forma proiectelor tematice abordate si in cadrul celorlalte caiete destinate Domeniului Limba si comunicare si Stiinte.Printre proiectele tematice abordate:Eu si lumea meaBogatiile toamneiBucuriile ierniiMagia ierniiLumea animalelorZvon de primavaraLumea in miscareParcurgand acest caiet, copiii vor invata:- sa se autocunoasca- sa cunoasca si sa aplice reguli sociale (reguli referitoare la circulatia rutiera, reguli de igiena si de securitate personala, reguli de conduita in diverse situatii)- sa inteleaga concepte precum: dreptatea, bunatatea, harnicia, adevarul- sa cunoasca numele tarii, insemnele acesteia, traditiile si obiceiurile specificeDin aceeasi serie: Limba si comunicare 3-4 ani, Stiinte 3-4 ani

Produse similare

Gradinita. Setul contine 4 carti format A4 color. Educatoarele vor gasi in aceste auxiliare didactice o serie de sugestii cu privire la evaluarea achizitiilor pedagogice ale copiilor de 4-5 ani n domeniul limba si comunicare stiintelor si domeniul om ... Detalii »
Editura: Delta Cart Educational   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Alexandra Manea  
Gradinita. Setul contine 3 carti format A4 40 pagini color. Educatoarele vor gasi in aceste auxiliare didactice o serie de sugestii cu privire la evaluarea achizitiilor pedagogice ale copiilor de 3-4 ani n domeniul limba si comunicare stiintelor si do... Detalii »
Editura: Delta Cart Educational   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Alexandra Manea  
Gradinita. Acest set publicat la editura Delta Cart Educational si contine auxiliare didactice care sprijina activitatea instructiv educativa in gradinita. Educatoarele vor gasi in aceste auxiliare didactice o serie de sugestii cu privire la evaluarea... Detalii »
Editura: Delta Cart Educational   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Georgeta Toma  
Gradinita. Setul contine patru caiete: 1) DOMENIUL LIMBA SI COMUNICARE 2) DOMENIUL STIINTE - Matematica 3) DOMENIUL STIINTE - Cunoasterea mediului 4) DOMENIUL OM SI SOCIETATE. Lucrarile sunt realizate in conformitate cu programa aprobata de Ministerul... Detalii »
Editura: Diana   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: [Fara autor]  
Gradinita. Setul contine patru carti: 1) DOMENIUL LIMBA SI COMUNICARE 2) DOMENIUL STIINTE - Matematica 3) DOMENIUL STIINTE - Cunoasterea mediului 4) DOMENIUL OM SI SOCIETATE. Lucrarile sunt realizate in conformitate cu programa aprobata de Ministerul ... Detalii »
Editura: Diana   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: [Fara autor]  
Gradinita. Setul contine doua carti: 1. DOMENIUL LIMBA SI COMUNICARE DOMENIUL OM SI SOCIETATE 2. DOMENIUL STIINTE - Matematica si Cunoasterea mediului. Lucrarile sunt realizate in conformitate cu programa aprobata de Ministerul Educatiei si Cercetarii... Detalii »
Editura: Diana   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: [Fara autor]  
Atlase Enciclopedii Dictionare. Domeniul Om si Societate este sustinut de o serie de lucrari prin care copilul este constientizat asupra regulilor de igiena personala a celor de comportare in societate de contributie la protejarea naturii de intelegere si redare prin pove... Detalii »
Editura: Trend   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Mirela Deonise  
Gradinita. SET DOUA CARTI PENTRU GRUPA MIJLOCIE (4-5 ANI): 1. Domeniul limba si comunicare si Domeniul om si societate 2. Domeniul stiinte Matemetica si cunoasterea mediului Lucrarile sunt realizate in conformitate cu programa aprobata de Ministerul E... Detalii »
Editura: Diana   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Mariana Andreianu