Aperitive

Aperitive
11.90
Cumpara »

Descriere Produs

Aperitive
Editura: Aquila Logistic   Categorie: Retete  
Aquila Logistic

Produse similare

Feluri regionale & internationale. Tarte tartine foietaje coltunasi clatite antreuri calde corabioare minipizza placintele dulci-sarate minidulciuri delicioase... Retete simple si originale pentru a pregati aperitive gustoase... de-ti lasa gura apa.... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Gastronomie   Autor: Colette Hanicotte  
Arte si tehnici culinare. Aparuta la editura Sian Books Aperitive - 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit cuprinzand atat retete clasice cat si moderne. Cu o grafica deosebita si planse de prezentare atractive cartile... Detalii »
Editura: Sian Books   Categorie: Gastronomie   Autor: Laura Adamache  
55 de retete simple pentru momentele in care te trezesti cu musafiri penepusa masa. Extrem de usor de pregatit, cu ingrediente putine,delicioase si aratoase, aceste aperitive va vor scoate din impas s...... Detalii »
Categorie: Gastronomie Si Diete  
Aparuta la Editura Sian Books, Aperitive. 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit, cuprinzand atat retete clasice cat si moderne. Cu o grafica deosebita...... Detalii »
Categorie: Gastronomie Si Diete  
Retete. 55 de retete simple pentru momentele in care te trezesti cu musafiri pe nepusa masa. Extrem de usor de pregatit cu ingrediente putine delicioase si aratoase aceste aperitive va vor scoate din impas si vor produce impresie. Retetele ii vor m... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Gastronomie   Autor: Larousse - Noemie Strouk  
Bucatarie. Carte de bucate: Aperitive si gustari... Detalii »
Categorie: Gastronomie  
Bucatarie. 24 de retete: Aperitive delicioase si usor de preparat - Laura Adamache... Detalii »
Categorie: Gastronomie   Autor: Laura Adamache  
Categorie: Gastronomie Si Diete