Audiobooks

  • Carti Online:
  • 77   1 - 20
Mari Actori Romani. Izbaviti-va de foc copiii mei. Puneti metanie unul altuia si imbratisati-va cu sarutare sfanta. Copiii mei nu ati patimit voi ceva asemenea sfintilor mucenici dar veti patimi si aceasta caci cuvantul Domnului este nemincinos. Cum veti putea... Detalii »
Editura: Sophia Supergraph   Categorie: Audiobooks   Autor: Sfantul Luca al Crimeei  
Fictiune. Interpretare de Teodora Pauna. Cuprins: Povestea gastelor Batistuta mea Ingerii si eu O rugaminte catre ploaie Mama mea ca o stea Pe tobogan La 100 de ani O cearta dintre varza si conopida Stam la masa cu placere O dimineata moderna inainte... Detalii »
Editura: Editura Fundatiei Paul Polidor   Categorie: Audiobooks   Autor: Paul Polidor  
Povesti. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Corint Junior   Categorie: Audiobooks   Autor: Joseph Delaney  
Religie. Fiecare dintre noi ne dorim fericirea si nu este om care sa nu se straduiasca sa ajunga la ea intr-un fel sau altul. Dar ce se ascunde in gandurile si doririle noastre privitoare la fericire? Oare zambet? Oare frumusete? Oare bucurie? Oare ... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Audiobooks   Autor: [Fara autor]  
Motivational. Creeaza-ti ziua este o invatatura si o tehnica originala creata de Ramtha si predata studentilor inca din 1992 la Scoala de Iluminare a lui Ramtha. Aceasta invatatura este protejata prin copyright din acel moment. Tehnica originala Creeaza-... Detalii »
Editura: M m s Publishing House   Categorie: Audiobooks   Autor: Ramtha  
Fictiune. Lectura: Rodica Mandache Audiobook-urile sunt o incercare inteleapta de a readuce comunicarea pierduta cu cititul. Lectura este pentru mine ceva vulnerabil dulce cuminte senzual tulburator. Cu siguranta Dumnezeu a fost bun cand ne-a daruit ... Detalii »
Editura: Humanitas Multimedia   Categorie: Audiobooks   Autor: Alexandre Dumas fiul  
Fictiune. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Milena Press   Categorie: Audiobooks   Autor: Ileana Constantinescu  
Fictiune. Lectura: Andrei Plesu Ne mandrim in asemenea masura cu Eminescu incat aproape ca nu mai simtim nevoia sa-l citim. Ni se pare ca il cunoastem. Nu e el ilustrarea suprema a virtutilor nationale? Nu e el justificarea noastra in absolut? Numai ... Detalii »
Editura: Humanitas Multimedia   Categorie: Audiobooks   Autor: Mihai Eminescu  
Practic. Regie: Vlad Fenesan Inregistrare si montaj sunet: Laura Lazarescu Producator executiv: Barna Nemethi Productie: Griffon Swans Nr. CD-uri: 2 Durata aproximativa: 80 min O parabola extrem de amuzanta despre cum sa faci fata schimbarii. Schimb... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Audiobooks   Autor: Spencer Johnson  
Eseistica. Ce mai e si cartea asta? Jurnal de fapt nu e tratat nu e roman nu e. Cel mai corect ar fi sa spun ca este explozia (neincadrabila) a fiintei mele pe parcursul unui an. Dar ce lucru formidabil: aceasta explozie ma reda mie insumi intreg. - G... Detalii »
Editura: Humanitas Multimedia   Categorie: Audiobooks   Autor: Gabriel Liiceanu  
Eseistica. Lectura: Grigore Lese In ziua de astazi asistam la o decadenta a muzicilor rurale si urbane. Ele nu mai au forta energie si valoare. Se desfasoara in formule stereotipe si uniformizate. Libertatea de a hori nu se lasa insa invinsa de trecer... Detalii »
Editura: Humanitas Multimedia   Categorie: Audiobooks   Autor: Grigore Lese  
Eseistica. In ziua de astazi asistam la o decadenta a muzicilor rurale si urbane. Ele nu mai au forta energie si valoare. Se desfasoara in formule stereotipe si uniformizate. Libertatea de a hori nu se lasa insa invinsa de trecerea vremii. Horitorul t... Detalii »
Editura: Humanitas Multimedia   Categorie: Audiobooks   Autor: Grigore Lese  
Povesti. Unele dintre cele mai frumoase povesti ale lui Hans Christian Andersen care au incantat generatii de copii in minunata lectura a Margaretei Paslaru. Titlurile povestilor: Lebedele salbatice Darzul soldatel de plumb Printesa si bobul de maza... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Audiobooks   Autor: Hans Christian Andersen  
Motivational. Sedinta de meditatie Journey Through the Chakras (Calatorie prin chakre) a stat la baza programului de dezvoltare intuitiva sustinut de Colette Baron-Reid in cadrul seminariilor si atelierelor sale. Lasa-te purtat printr-un exercitiu de viz... Detalii »
Editura: Act Si Politon   Categorie: Audiobooks   Autor: Colette Baron-Reid  
Motivational. CD-ul Vindecare prin Meditatie profunda (Deep Meditation for Healing) a fost inspirat de experienta Anitei din timpul calatoriei sale spre vindecare si a fost special creat pentru a-i ajuta pe cei care trec prin incercari de natura fizica s... Detalii »
Editura: Act Si Politon   Categorie: Audiobooks   Autor: Anita Moorjani  
Motivational. In 101 cai pentru a-ti transforma viata Dr. Wayne Dyer ofera mesaje pline de intelepciune care te vor ghida in propria calatorie de transformare personala. Dupa ce vei asculta acest audiobook vei putea incepe vei putea accesa mult mai usor ... Detalii »
Editura: Act Si Politon   Categorie: Audiobooks   Autor: Wayne W. Dyer  
Editura: Humanitas   Categorie: Audiobooks   Autor: Grigore Lese  
Fictiune. Te iubesc Indiferent de cand cum de ce Te iubesc Chiar daca poate ca pentru ca Te iubesc Tocmai indeosebi intr-un fel Te iubesc Fiindca si oricum Te iubesc Unde care ca si cand Te iubesc Cine ce deoarece Te iubesc Pe care pe cine pe tine Te... Detalii »
Editura: Art   Categorie: Audiobooks   Autor: Marius Tuca  
Religie. De la bun inceput trebuie sa spunem ce este un Pateric. Cuvantul pateric provine de la grecescul pater adica parinte. Prin urmare Patericul este o carte care cuprinde cuvinte ale Sfintilor Parinti adunate pentru folosul credinciosilor. Pate... Detalii »
Editura: Cathisma   Categorie: Audiobooks   Autor: Savatie Bastovoi  
Motivational. Acest set contine 2 CD-uri cu invataturile extraordinare ale lui lui Ramtha din timpul Turneului Puterea este in tine din anul 2006. O parte din subiectele pe care Ramtha le abordeaza aici sunt: Identitatea sexuala Marea Lucrare Dumnezeu si... Detalii »
Editura: M m s Publishing House   Categorie: Audiobooks   Autor: Ramtha  
  • Carti Online:
  • 77   1 - 20