Best Parenting Books

  • Carti Online:
  • 5   1 - 5
O carte extraordinara, ce vine in intampinarea unei nevoi uriase a parintilor de indrumare specializata pentru ingrijirea bebelusilor care plang mai tot timpul. Autorul te invita sa afli cum este perceputa lumea de catre copilul tau si sa i... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Best Parenting Books   Autor: Harvey Carp  
Socul educatiei, termen unanim utilizat, se refera la panica - obisnuita printre proaspetii parinti - pe care o starneste faptul ca izvorul mitic al cunoasterii nu are nimic magic in el. Premisa principala a cartii de fata este ca strategii... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Best Parenting Books   Autor: Po Bronson, Ashley Merryman  
O carte cu totul aparte: un ghid clasic cu milioane de exemplare vandute, dar, dincolo de asta si mult mai important, o carte cu idei originale si proaspete. Taote pronind de la urmatorul principiu: sentimentele copilului trebuie limitate. ... Detalii »
Editura: Humanitas   Categorie: Best Parenting Books   Autor: dr. Haim G. Ginott  
Vreti sa va jucati mai mult cu copilul dumneavoastra si sa-i stimulati dorinta de cunoastere? Volumul descrie numeroase jocuri pe care cei mici le vor adora si care pot fi adaptate in functie de varsta. De la "Cluburile colorate" la "Cifrel... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Best Parenting Books   Autor: Sally Goldberg  
Inca de la prima editie, publicata in 1991, acest ghid esential pentru hranirea bebelusilor si a copiilor de varste mici, elaborat de Annabel Karmel, si-a castigat statutul de clasic al genului. Recomandarile orale, reactiile pozitive chiar... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Best Parenting Books   Autor: Annabel Karmel  
  • Carti Online:
  • 5   1 - 5