Business Economie

  • Carti Online:
  • 956   1 - 20
Economie. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Business Economie   Autor: Ana Lucia Ristea  
Economie. Cea mai recenta carte a lui George Soros ofera o analiza lucida a unor probleme de mare actualitate si interes general care continua sa-l preocupe pe autor cum ar fi lupta impotriva terorii erorile Administratiei Bush cultivarea democratiei... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Business Economie   Autor: George Soros  
Comportament organizational. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Mount Himalaya Tea   Categorie: Business Economie   Autor: [Fara autor]  
Marketing & Vanzari. Presupunand noi cai de comunicare New Economy isi are propriul limbaj a carui cunoastere in contextul evolutiilor rapide din economie si tehnica este imperios necesara. Intr-un stil informal volumul preda intelesul a peste 1 000 de termeni ... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Business Economie   Autor: Till Nassif  
Finante & Investitii. Ce sa-ti mai spun eu despre vremurile pe care le traim. Stii si singur. Meserii noi goana dupa banii obsedati de succes comunicarea si o latura de-a ei negocierea chestia cu marketigul si publicitatea fara de care degeaba mai faci orice-ai ... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Business Economie   Autor: Patrick Forsyth  
Contabilitate. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Universitara   Categorie: Business Economie   Autor: [Fara autor]  
Finante & Investitii. Este prima carte aparuta in colectia Fascinatia economiei. O carte de si despre economia bancara destinata sa slujeasca drept ghid tuturor nespecialistilor care incearca sa atinga un prag al bunastarii materiale sau doresc sa inteleaga meca... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Business Economie   Autor: Adrian Vasilescu  
Resurse umane & Cariere. Ce spun hainele despre dumneavoastra? E posibil ca felul in care aratati sa va tina cariera pe loc? Formarea unei impresii adecvate la locul de munca la interviul pentru obtinerea unui un post ar putea fi cruciala pentru succesul in cariera... Detalii »
Editura: C h Beck   Categorie: Business Economie   Autor: Sampson Eleri  
Economie. Bestsellerul care l-a impus definitiv atentiei publicului pe economistul sud-correan Ha-Joon Chang ale carui lucrari au fost traduse in 15 limbi. Samaritenii cei rai lanseaza o polemica dura cu sustinatorii entuziasti ai capitalismului si a... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Business Economie   Autor: Ha-Joon Chang  
Comportament organizational. Aceasta carte scrisa deGheorghe Aradavoaice este publicata la editura Antet. Tragedia veacului - spunea William Dubois - consta in faptul ca oamenii cunosc atat de putine lucruri despre oameni. Cartea noastra se vrea o modesta contributie l... Detalii »
Editura: Antet   Categorie: Business Economie   Autor: Gheorghe Aradavoaice  
Economie. Lucrarea are meritul de a aborda una din cele mai moderne tehnici de comert franchising-ul prin prisma comportamentului uman. Semnalarea de catre autor a componentei socio-politice a franchising-ului reprezinta o inovatie in acest domeniu. ... Detalii »
Editura: Intact   Categorie: Business Economie   Autor: Dan Voiculescu  
Management & Leadership. Sunt tot mai multi cei dornici sa ne ofere retete ale succesului in afaceri. Incepand de la antrenori de fotbal fosti directori generali si pana la psihologi si consilieri externi acesti guru care ne vorbesc despre succes sunt peste tot. Da... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Business Economie   Autor: Donald R. Keough  
Economie. Wallace D. Wattles este un pionier al literaturii motivationale (self-help). Asa cum el sustine cartea aceasta este adresat acelora care au nevoie presanta de bani care vor intai sa se imbogateasca si abia apoi sa filosofeze. Este pentru ce... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Business Economie   Autor: Wallace Delois Wattles  
Comportament organizational. Lucrul in echipa este esential pentru atingerea performantei si realizarea obiectivelor propuse. Alcatuirea si consolidarea echipelor reprezinta procese care impun un efort considerabil si cunoasterea profunda a tuturor etapelor de parcurs ... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Business Economie   Autor: Michael A. West  
Marketing & Vanzari. Lucrarea publicata la editura Antet se adreseaza oamenilor din P.R. Cuvantari evenimente media conferinte si coctailuri toate au regulile lor. Orice greseala costa in acest domeniu. De la cum sa te imbraci pana la cum sa speculezi slabiciun... Detalii »
Editura: Antet   Categorie: Business Economie   Autor: Arnaud du Moulin de Labar  
Management & Leadership. Intreprinzatorii sunt tot mai mult solicitati sa prezinte creditorilor finantatorilor sau virtualilor asociati planuri de afaceri scrise. Lucrarea Planul de afaceri. Ghid practic. Editia a III-a. isi propune sa realizeze pentru firmele din ... Detalii »
Editura: C h Beck   Categorie: Business Economie   Autor: Ion Marin Sandulescu  
Economie. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Antet   Categorie: Business Economie   Autor: Gheorghe Cretoiu  
Comportament organizational. Aceasta carte este publicata la editura Antet. Nu pretindem ca aceasta carte sa declanseze vreo miscare nationala dar speram ca macar le va arata tuturor celor care doresc sa invinga sistemul cateva cai de a o face. Nenumarati oameni sunt r... Detalii »
Editura: Antet   Categorie: Business Economie   Autor: Russel L. Ackoff  
Management & Leadership. Negocierea reprezinta abordarea comunicationala prin excelenta ea poate rezolva o situatie de opozitie reala in care se gasesc diferiti actori sociali prin schimbul de argumente prin acordarea reciproca de concesii fiind in acelasi timp si ... Detalii »
Editura: Paideia   Categorie: Business Economie   Autor: Ioan Deac  
Economie. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Business Economie   Autor: Nicolae Ionescu Crutan  
  • Carti Online:
  • 956   1 - 20