Business

  • Carti Online:
  • 6   1 - 6
Regulile Marthei - Martha Stewart 10 reguli esenţiale pentru atingerea succesului atunci când începeţi, construiţi sau administraţi o afacere Regulile Marthei sintetizează drumul parcurs de Martha Stewart de la o mică afacere cu o ... Detalii »
Categorie: Business  
Riscant acum înseamnă sigur - Randy Gage Regulile s-au schimbat... De la maimuţele antrenate să muncească în locul oamenilor şi de la proprietăţile imobiliare subacvatice până la mineritul pe asteroizi, de la sexul în realitate... Detalii »
Categorie: Business  
Inovaţia ca soluţie în afaceri - Clayton M. Christensen, Michael E. Raynor Crearea şi menţinerea unei creşteri de succes Paradoxul creşterii unei firme În cel mai bun caz, numai o companie din zece e capabilă să susţină în timp... Detalii »
Categorie: Business  
Clienții nu-mi dau pace - Shelle Rose Charvet Schimbarea atitudinilor iti imbunatateste rezultatele si iti creste castigurile Clientii sunt atenti la felul cum ii atragi si cum sunt tratati. Prima lucrare care dezvaluie Declansatorii Moti... Detalii »
Categorie: Business  
Coada lungă - Chris Anderson De ce viitorul în afaceri înseamnă să vinzi câte puţin din toate Daţi afacerii un nou impuls - activaţi Internetul! Devenită bestseller în doar câteva săptămâni de la apariţia primei ediţii în... Detalii »
Categorie: Business  
General.
Editura: Litera   Categorie: Business  
  • Carti Online:
  • 6   1 - 6