Casa Gradina

  • Carti Online:
  • 142   1 - 20
Gradinarit & Horticultura. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Lucman   Categorie: Casa Gradina   Autor: Ana Tomescu  
Animale de companie. Lucrarea include in prima parte bazele fiziologice cu tipurile de comportament si comunicare canina. In partea a doua a monografiei se prezinta deviatiile de comportament cu referire in principal la cele ale cainilor de agrement. Ultima par... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Casa Gradina   Autor: Maria Mihaita  
Gradinarit & Horticultura. Carnea de melci este dietetica nu contine colesterol iar preocuparea de crestere a lor poate fi una din activitatile noi pentru un fermier roman ce nu necesita investitie ridicata.in tara noastra mai ales in Transilvania exista traditie in ... Detalii »
Editura: Lucman   Categorie: Casa Gradina   Autor: Ioana Tudor  
Animale de companie. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: DORINA STEFANACHE  
Animale de companie. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: DORINA STEFANACHE  
Animale de companie. Cresterea viermilor de matase este o afacere deosebit de profitabila care are traditie in Romania. Autoarea acestei carti este un foarte experimentat specialist cu o lunga practica in domeniu. Cartea cuprinde detalii folositoare despre toat... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: Alexandra Matei  
Amenajari. De ce o carte despre curatenie? Pentru simplul motiv ca acum in Romania este nevoie de asa ceva! Pentru simplul motiv ca si facutul curateniei are regulile si secretele sale transmise pana acum cu precadere pe cale orala din generatie in ge... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: Florentina Pavel  
Gradinarit & Horticultura. Gospodaria de milioane - Editura Alex-Alex 2001 va ofera o noua lucrare de cel mai mare interes pentru orice gospodarie: cultivarea pomilor fructiferi de la plantare pana la culesul si pastrarea roadelor. Lucrarea a fost astfel conceputa in... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: [Fara autor]  
Animale de companie. In completarea colectiei Gospodaria de milioane Editura ALEX-ALEX 2301 va ofera si de aceasta data(o idee de milioane. Facand investitii progresive pe masura obtinerii rezultatelor cu munca si rabdare cu multa atentie si grija in realizarea... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: Dariusz Wolski  
Animale de companie. Cresterea nutriilor a constituit pentru mine calea de iesire dintr-o situatie economica foarte grea si mijlocul de realizare in viata si vreau sa-i invat si pe altii ce trebuie sa faca pentru a scapa de saracie.Am avut aceasta intentie inca... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: Georg Gabriel Kircher  
Gradinarit & Horticultura. Acest ghid despre plantele de ornament va invata tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a avea o gradina sau un spatiu verde frumos: ce tipuri de plante se preteaza in anumite locuri ce tip de sol este indicat cata lumina este necesara care es... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: [Fara autor]  
Gradinarit & Horticultura. Anul 2005 a debutat cu un dar menit sa imbogateasca literatura noastra apicola. Este vorba de volumul Pledoarie pentru cresterea albinelor scris de binecunoscutul si apreciatul apicultor si biolog Paul Bucata membru al colegiului de redacti... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: Paul Bucata  
Amenajari. Utilizate de mii de ori testata de oamenii de specialitate: aceasta carte practica ofera meseriasilor amatori toate informatiile necesare pentru amenajarea mansardei - de la lucarna pana la apartamentul complet mobilat din mansarda. Strucur... Detalii »
Editura: Mast   Categorie: Casa Gradina   Autor: Bernhard Serexhe  
Gradinarit & Horticultura. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: [Fara autor]  
Gradinarit & Horticultura. Arbustii fructiferi au avut si continua sa aiba un rol extrem de important in economia nationala si in crearea unui mediu inconjurator cat mai curat si benefic traiului de zi cu zi.Cunoastem cu totii cum actiunile noastre lipsite de discern... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: Victor I. Spiridon  
Animale de companie. De ce Hobby ?: cea mai scumpa blana din lume un excelent animal de companie necesita spatiu mic pentru crestere si inmultire.De ce afacere ?:3-4 pui mediu pe cuib 2-3 fatari pe an la 9-10 luni maturizare sexuala greutate 400-500 g pe exempl... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: Roberta Tartaseanu  
Animale de companie. De ce fazani ?O pasare fumoasa si eleganta.Carnea este considerata o superdelicatesa.Perfect adaptat la conditiile climaterice din Romania.Sunt solicitati in toate tarile vest-europene pentru consum vanatoare sportiva si repopulare.... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: [Fara autor]  
Animale de companie. Romanii pot crea ferme zootehnice de calitate ridicata si nu in ultimul rand pentru ca granitele Uniunii Europene sunt acum deschise si pentru exportul de pauni si paunite provenit din Romania precum si a carnii de paun produsa bineinteles ... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: Roberta Tartaseanu  
Animale de companie. Cuprinsul cartii :Introducere....5Capitolul 1:Importanta cresterii porcinelor.........7Capitolul 2: Rasele de porcine si utilizarea lor in reproducerea porcinelor pentru sacrificare.........132.1.Generalitati...132.2.Caracteristicile princi... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: Dr. ing. Nicolae Zeneci  
Animale de companie. Cu totii am auzit de Ziua Recunostintei sarbatoare tipic nord-americana care comemoreaza cea dintai recolta obtinuta pe noul teritoriu ocupat de imigrantii din Europa in 1621. Si cu totii stim ce anume se consuma la masa principala a aceste... Detalii »
Editura: Alex alex   Categorie: Casa Gradina   Autor: Roberta Tartaseanu  
  • Carti Online:
  • 142   1 - 20