Cazuri Reale Si Controverse

  • Carti Online:
  • 282   1 - 20
[Fara subcategorie]. Aceasta carte este publicata la editura Nemira. Unul dintre capitolele cartii Studii de mitologie de Mihai Coman se numeste Un om un vraci un zeu. Rezuma aceste cuvinte mitologia romaneasca? Nici pe departe. Pentru a ne face o idee despre b... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Mihai Coman  
[Fara subcategorie]. Dezvaluiri din interiorul industriei farmaceutice. Efecte secundare: Moartea este o poveste adevarata despre coruptie mita si frauda scrisa de dr. John Virapen care vorbeste ca fost angajat al companiei Big Pharma. Timp de 35 de ani cat a l... Detalii »
Editura: Flamingo   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: John Virapen  
[Fara subcategorie]. Dupa succesul inregistrat cu prima sa carte Apocalipsa 2012: Sfarsitul e aproape in care ne avertiza asupra pericolului iminent al unei catastrofe la nivel global Lawrence E. Joseph raspunde unei intrebari presante: Cum putem sa supravietui... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Lawrence E. Joseph  
[Fara subcategorie]. La ora actuala UE se confrunta cu lipsa unei idei unificatoare melanjul actual intre o civilizatie bazata pe concepte geografice geopolitice sau istorice dar niciodata unificata gandita ca o solutie pentru o extindere coerenta a Uniunii. Ca... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Anton Caragea  
[Fara subcategorie]. Alaturandu-se unor carti de mare succes precum Razboaiele fantoma sau Trufie imperiala Pe marginea prapastiei reprezinta o contributie esentiala pentru istoria americana contemporana fiind o lectura fascinanta si indispensabila oamenilor re... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Tyler Drumheller  
[Fara subcategorie]. De o sinceritate brutala si controversata Fecioara incatusata este o declaratie de razboi pentru emanciparea femeilor de sub presiunea culturala si religioasa si de sub cultul virginitatii. Este o chemare la gandire limpede si iluminare a m... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Ayaan Hirsi Ali  
[Fara subcategorie]. Ca sa te destinzi la o cina intre prieteni nu ai neaparata nevoie de filozofie dar - vom vedea de ce - ea este mereu prezenta. Ramane doar sa o adaptam cat mai bine la situatia respectiva. Tot asa e greu sa plasam stiinta intre para si bran... Detalii »
Editura: Art   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Michel Eltchaninoff  
[Fara subcategorie]. O actiune terorista dincolo de limitele imaginatiei! Un demers jurnalistic atingand perfectiunea! Aceasta carte este rezultatul unei anchete minutioase privind pregatirea si executarea atentatului care a schimbat fata lumii la 11 septembrie... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Stefan Aust  
[Fara subcategorie]. Aceasta carte face parte din colectia Dezvaluiri a editurii Antet. Politicianismul coruptia spolierea bogatiilor tarii si pauperizarea majoritatii zdrobitoare a romanilor asaltul economic al strainilor cumparand totul pe nimic inrobind biet... Detalii »
Editura: Antet   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Radu Mihai Crisan  
[Fara subcategorie]. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Andreas   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Stephen Sander  
[Fara subcategorie]. Wilhelm Dietla pornit pe urmele femeilor din serviciile secrete pentru a afla ce se ascunde in spatele mitului. El a descoperit astfel ca mai degraba decat sa semene cu Mata Hari pentru profesia de spioana se califica femei pe care le-ai pu... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Wilhelm Dietl  
[Fara subcategorie]. In prezent numai in America de Nord exista treizeci de sindicate rusesti ale crimei care opereaza in cel putin saptesprezece orase americane ca de exemplu New York Miami San Francisco Los Angeles sau Denver. Rusii au comis cele mai mari fra... Detalii »
Editura: Allfa   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Robert I. Friedman  
[Fara subcategorie]. Cand criminalii scapa nepedepsiti. Crimele din acest volum constituie in principal unele dintre cele mai notorii cazuri nerezolvate si au avut loc in principal in Marea Britanie si S.U.A. in cursul celei de-a doua jumatati a secolului trecu... Detalii »
Editura: Semne   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Russell Gould  
[Fara subcategorie]. Politistii traiesc intr-o lume cenusie in care coabiteaza ticalosi si victime. Dar lucrurile se pot amesteca usor si astfel apar politistii care iau legea in propriile maini: ei sunt politistii corupti cei care au inchis persoane nevinovate... Detalii »
Editura: Semne   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Jack Sargeant  
[Fara subcategorie]. 31. Din calculul de mai sus reiese clar ca fiecare impozitare pe cap de locuitor stoarce si ultimii banuti de la platitorii de taxe saraci pentru ca statul sa-si achite datoriile externe pe care Ie-a contractat in loc sa adune acesti bani c... Detalii »
Editura: Sapientia   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: [Fara autor]  
[Fara subcategorie]. In fiecare an sute de milioane de turisti necunoscatori pleaca in aventura vietii lor cautand o evadare din rutina zilnica o desprindere de rigoarea studiului sau a muncii. Dar si turismul are rigorile si regulile lui. Subiectul cartii de f... Detalii »
Editura: Semne   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Patrick Blackden  
[Fara subcategorie]. FragmentIn istoria ei de cinci sau sase mii de ani cultura indiana a asimilat numeroase elemente straine pe care le-a adoptat in conformitate cu conditiile climaterice si cu mentalitatea poporului. Primele ritualuri indiene au fost atestate... Detalii »
Editura: Cununi De Stele   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Amita Bhose  
[Fara subcategorie]. De ce Lumi in coliziune scrisa de Immanuel Velikovsky era singura carte deschisa pe masa de lucru a lui Albert Einstein in momentul mortii acestuia? In anii 50 Immanuel Velikovsky scriitor si psihiatru rus provoca un adevarat scandal in med... Detalii »
Editura: Lifestyle Publishing   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Laird Scranton  
[Fara subcategorie]. Crima organizata in secolul XXI. Odinioara a existat o singura Mafie. Acum se pare ca fiecare tara are cate una. Crima ca orice afacere s-a grabit sa profite de noua economie globala. Cartea studiaza in detaliu gruparile implicate crimele i... Detalii »
Editura: Semne   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: David Southwell  
[Fara subcategorie]. Senzationale cazuri de crima din lumea interlopa de lux a Bucurestiului. Lumea este o permanenta jungla. O padure enorma care pute a sudoare si sange. Un teritoriu terifiant prin care fugim toata viata. In care suntem deopotriva vanatori si... Detalii »
Editura: Solaris Print   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Olimpian Ungherea  
  • Carti Online:
  • 282   1 - 20