Cultura Generala

  • Carti Online:
  • 420   1 - 20
[Fara subcategorie]. O enciclopedie perfecta pentru copilul tau ! Contine un DOCUMENTAR PE DVD si o CARTE oferind cele mai interesante informatii de cultura generala care vor astampara curiozitatea celor mici. Documentarul structureaza informatiile intr-un mod ... Detalii »
Editura: Erc Press   Categorie: Cultura Generala   Autor: [Fara autor]  
[Fara subcategorie]. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Regis   Categorie: Cultura Generala   Autor: Nicolae Armes  
[Fara subcategorie]. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Pescarus   Categorie: Cultura Generala   Autor: [Fara autor]  
[Fara subcategorie]. V-ati dorit intodeauna sa fiti cel mai bun? Ati visat sa plecati acasa cu toate milioanele din banca? Va considerati veriga puternica? Daca raspunsul este da atunci aceasta este cartea de care aveti nevoie! Un pachet de aproape 3000 de intr... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Cultura Generala   Autor: [Fara autor]  
[Fara subcategorie]. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Prestige   Categorie: Cultura Generala   Autor: Livia Olaru  
[Fara subcategorie]. Pumnii lui Marcel Cerdan fac ravagii in ringurile din Africa de Nord din Franta si din Europa. Glasul divinei Edith Piaf vrajeste inimile pe scenele de music hall din Paris. Bombardierul marocan si Micuta Piaf Marcel si Edith nu au decat un... Detalii »
Editura: Pro Editura Si Tipografie   Categorie: Cultura Generala   Autor: Frederic Perroud  
[Fara subcategorie]. Din cuprins: Iudaismul Crestinismul Islamul.... Detalii »
Editura: Institutul European   Categorie: Cultura Generala   Autor: Jeannine Siat  
[Fara subcategorie]. Camille Claudel si Auguste Rodin au avut o relatie personala si profesionala profunda in perioada 1883-1898 interval in care s-au inspirat si influentat reciproc. Intre cei doi artisti a existat de-a lungul anilor un dialog exceptional care... Detalii »
Editura: Pro Editura Si Tipografie   Categorie: Cultura Generala   Autor: Bernard Lehembre  
[Fara subcategorie]. Nascuta intr-o familie de origine irlandeza Grace Kelly a plecat la New York in 1947 si a intrat la Academia de Arte Dramatice fiind in acelasi timp manechin pentru a-si finanta studiile doi ani mai tarziu a debutat pe Broadway. A jucat in ... Detalii »
Editura: Pro Editura Si Tipografie   Categorie: Cultura Generala   Autor: Frederic Perroud  
[Fara subcategorie]. In aceasta carte cu o coperta ca o bijuterie eleganta si discreta veti gasi intelepciunea sanscrita - proverbe si cugetari din cele mai importante opere - Ramayana Mahabharata Bhagavadgita Upanisade Legile lui Manu Pancatantra... Cugetarile... Detalii »
Editura: Cununi De Stele   Categorie: Cultura Generala   Autor: Amita Bhose  
[Fara subcategorie]. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Blassco   Categorie: Cultura Generala   Autor: Autor colectiv  
[Fara subcategorie]. Noile tendinte in relatiile dintre Religiile Lumii se apropie treptat de tendintele din celelalte domenii inclusiv de conceptual unitate in diversitate. Se constata existenta multor teme commune principalelor religii: existenta Creatorului ... Detalii »
Editura: Taj   Categorie: Cultura Generala   Autor: Darie Fesnic  
[Fara subcategorie]. Animale salbatice din hartie - Idei creative 101 - Gudrun Schmitt Vulpi arici lilieci bufnite broscute caprioare ce multe specii de animale traiesc in padurile noastre! In timpul excursiilor scolare sau in vizitele la gradinile zoologice v-... Detalii »
Editura: Casa   Categorie: Cultura Generala   Autor: Gudrun Schmitt  
[Fara subcategorie]. O lectura interesanta si instructiva pentru orice cititor pasionat de istoria Frantei si in general de cultura.... Detalii »
Editura: Orizonturi   Categorie: Cultura Generala   Autor: Pierre de Nolhac  
[Fara subcategorie]. Quilling - flori si alte ornamente - Idei creative 100 - Pintr Ferencn Vgh Zsuzsann. Tehnica spiralarii hartiei quilling-ul este o arta manuala foarte populara si indragita in lumea intreaga. Dupa invatarea tehnicilor de lucru si a formelor... Detalii »
Editura: Casa   Categorie: Cultura Generala   Autor: Pinter Ferencne  
[Fara subcategorie]. Literatura populara este creatia unei societati intregi si ca atare reprezinta mentalitatea unui intreg popor. Din acest punct de vedere proverbele sunt cele mai graitoare expresii ale gandirii unei tari. Fiind transmise din gura in gura di... Detalii »
Editura: Cununi De Stele   Categorie: Cultura Generala   Autor: Amita Bhose  
[Fara subcategorie]. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Cultura Generala   Autor: Ovidiu Ionita  
[Fara subcategorie]. Iata ultima provocare pentru toti cei care doresc sa ocupe Scaunul Miliardarilor sa raspunda corect la intrebarile celor 15 niveluri din Grila de premii si sa castige 1.000.000.000 de lei! Acum pentru voi concurentii din fotolii aproape 100... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Cultura Generala   Autor: [Fara autor]  
[Fara subcategorie]. Aurel Decei a fost prins in angrenajul conflictelor dintre doua lumi ilustrate de drame nationale si personale. A cunoscut direct taria si slabiciunea caracterelor omenesti inregistrand totodata gama larga a tradarii lasitatii si oportunism... Detalii »
Editura: Enciclopedica   Categorie: Cultura Generala   Autor: Ioan Opris  
Cultura Generala. Credintele si religiile lumii - Darie Fesnic... Detalii »
Categorie: Cultura Generala   Autor: Darie Fesnic  
  • Carti Online:
  • 420   1 - 20