Educatie Si Predare

  • Carti Online:
  • 6   1 - 6
Folosind o gama variata de metode si procedee active, cum ar fi: problematizarea, invatarea prin descoperire, observatia, exercitiul, activitatea independenta, diferentiata, algoritmizarea si jocul didactic elevul este pus in situatia de a ... Detalii »
Editura: Editura Rovimed   Categorie: Educatie Si Predare   Autor: Neagu Maria-Ramona  
Proiectarea pedagogica a procesului de invatamant reprezinta ansamblul actiunilor si operatiilor angajate in cadrul activitatilor de educatie/instructie conform finalitatilor asumate la nivel de sistem si de proces in vederea asigurarii fun... Detalii »
Editura: Editura Rovimed   Categorie: Educatie Si Predare   Autor: Motoca Anca-Elena  
Nevoia studierii motivatiei umane si a formelor ei se face resimtita din ce in ce mai puternic. Aceasta se datoreaza cresterii considerabile a volumului de cunostinte, care la randul sau cere o personalitate apta de a le poseda si a opera c... Detalii »
Editura: Editura Rovimed   Categorie: Educatie Si Predare   Autor: Barbu Alina  
Managementul clasei de elevi din perspectiva resurselor umane este un subiect de actualitate educationala deoarece trateaza problema activitatilor din clasa intr-un mod nou, modern si raspunde nevoii obiective de perfectionare si de eficien... Detalii »
Editura: Editura Rovimed   Categorie: Educatie Si Predare   Autor: Buburuzan Dana-Mihaela  
Colectia Educatie/ Catrinel A. stefan, Kllay va/ Editia a doua/ 310 pagini/ 2010/ Ghidul pentru educatori ofera strategii practice pentru prevenirea problemelor de comportament ale copiilor de varsta prescolara si pentru interventii individ... Detalii »
Editura: Editura Ascr   Categorie: Educatie Si Predare   Autor: Catrinel A. stefan, K  
La realizarea acestui volum au contribuit: Bogdan Balan, Stefan Boncu, Simona Butnaru, Ciprian Ceobanu, Teodor Cozma, Carmen Cretu, Ion Dafinoiu, Georgeta Diac, Florin Frumos, Ovidiu Gavrilovici, Alois Ghergut, Luminita Iacob, Adrian Vicent... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Educatie Si Predare   Autor: Constantin Cucos (coordonator)  
  • Carti Online:
  • 6   1 - 6