Leadership

  • Carti Online:
  • 12   1 - 12
Dezvoltă liderii din jurul tău - John Maxwell Dezvoltarea calitatilor de lider la cei din jurul tau este calea spre succes in lumea competitiva de azi, pentru ca singurul bun de valoare in oricare organizatie sunt oamenii care o compun. ... Detalii »
Categorie: Leadership  
Cele 3 calități ale unui lider de succes - Travis Bradberry Travis Bradberry - autorul bestsellerului Inteligenta emotionala Orice asemanare cu realitatea nu este deloc intamplatoare... Trebuie sa recunoastem, in ultimul timp comportamen... Detalii »
Categorie: Leadership  
Liderul poţi fi tu. Ediţia a II-a, revizuită - Dale Carnegie & Associates, Inc., Stuart R. Levine, Michael Crom Cum să-ţi faci prieteni, să îi influenţezi pe oameni şi să reuşeşti într-o lume aflată în permanentă schimbare ... Detalii »
Categorie: Leadership  
Personalitatea şi soarta organizaţiilor - Robert Hogan AFLAŢI CUM INFLUENŢEAZĂ PERSONALITATEA UMANĂ DESTINUL UNEI ORGANIZAŢII Există o legătură complexă între personalitate şi performanţă şi s-a dovedit că personalitatea ex... Detalii »
Categorie: Leadership  
Alpha Leadership - Anne Deering, Robert Dilts, Julian Russell Ghid pentru liderii care isi doresc mai mult „Ori de cate ori ajungeti in sectiunea cu lucrari motivationale a unei librarii sunteti bombardati de o armata intreaga de idei,... Detalii »
Categorie: Leadership  
Totul depinde de tine - Thomas B. Smith Cum sa-ti dezvolti o atitudine de invingator si sa devii lider Iti asumi intreaga responsabilitate pentru propriul succes? Oricine reuseste cu adevarat isi dezvolta o atitudine de invingator si devin... Detalii »
Categorie: Leadership  
Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante - Gordon Curphy, Robert Hogan   Experienţa autorilor din lucrul cu sute de echipe şi grupuri din domeniul public şi privat din Statele Unite şi Europa demonstrează c... Detalii »
Categorie: Leadership  
Categorie: Leadership  
Liderii buni pun întrebări extraordinare - John C. Maxwell Bazele unui leadership de succes Importanta intrebarilor ca instrument de invatare este recunoscuta inca de pe vremea lui Socrate, marele filosof al Antichitatii, dar si un extrao... Detalii »
Categorie: Leadership  
Nu așa procedăm noi aici! - Holger Rathgeber, John P. Kotter A fost odată ca niciodată un clan de suricate ce trăia în Kalahari, o regiune din sudul Africii. După ani de creștere constantă, seceta a redus drastic resursele clanului... Detalii »
Categorie: Leadership  
Împreună este mai bine - Simon Sinek Când muncești din greu la ceva de care nu-ți pasă se numește stres. Când muncești din greu la ceva care îți place la nebunie se numește pasiune. Cei mai mulți dintre noi își trăiesc viaț... Detalii »
Categorie: Leadership  
Work Rules! - Laszlo Bock Work Rules! este un proiect al editurii Publica, susținut de Ascendis. „Petrecem mai mult timp muncind decât făcând orice altceva. Nu este corect ca experiența serviciului să fie demotivantă și dezumaniza... Detalii »
Categorie: Leadership  
  • Carti Online:
  • 12   1 - 12