Anticipatia Publicistica Eseuri

  • Carti Online:
  • 4   1 - 4
[Fara subcategorie]. Colectia de Povestiri Stiintifico-FantasticeAnticipatia Nr. 1apare la editura Anticipatia.Aceasta colectiea fost un periodic de literatura editat de revista Stiinta si Tehnica. Prima serie a aparut la 1 octombrie 1955 si a cuprins 466 de nu... Detalii »
Editura: Anticipatia   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: [Fara autor]  
[Fara subcategorie]. Lumea-dupa-Google scrisa deAlexandru Mironov este publicata la editura Anticipatia. Din ce este alcatuit Universul? Care este baza biologica a constiintei? De ce au oamenii atat de putine gene in cei 46 de cromozomi? Vor fi vreodata unifica... Detalii »
Editura: Anticipatia   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Alexandru Mironov  
[Fara subcategorie]. Personalitati din lumea stiintei dezvaluie progresul si cercetarile facuta intr-o varietate de domenii de la neurostiinta la psihologia evolutiei de la demografie la oceanografie. Antologia stiintei impartaseste cu noi un secret minunat pe ... Detalii »
Editura: Anticipatia   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Max Brockman  
[Fara subcategorie]. 100 de povestiri scurte despre viitor si cum va fi el. Autorii sunt oameni de stiinta jurnalisti si scriitori SF celebri: Arthur C. Clarke Bruce Sterling Cory Doctorow Greg Bear Gregory Benford Rudy Rucker Greg Egan Stephan Baxter Frederik ... Detalii »
Editura: Anticipatia   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Henry Gee  
  • Carti Online:
  • 4   1 - 4