Litera Publicistica Eseuri

  • Carti Online:
  • 6   1 - 6
[Fara subcategorie]. Animalele carora autorii le-au incredintat misiunea de a da viata fabulei se comporta asemeni cetateanului obisnuit. Isi doresc mai multe de la viata dar putine judeca in profunzime si mai ales putine dintre ele se implica activ in function... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Mario Sepi  
[Fara subcategorie]. Am deschis cartea si am pasit peste prag. Inauntru ningea incet cu fulgi mari si am zambit fara sa vreau. Aerul era parfumat iar albul se colora in mii de nuante. Dintr-odata mi-am dat seama ca totul este simplu ca sensurile lucrurilor stau... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Vanda Vlasov  
[Fara subcategorie]. Christopher Hitchens scriitorul criticul literar eseistul jurnalistul american de origine britanica ateul zgomotos si polemistul de stanga care a tulburat cu fiecare aparitie scena dezbaterilor de presa si de televiziune isi concepe in aces... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Christopher Hitchens  
[Fara subcategorie]. Ultimii 500 de ani au fost martorii conflictelor de proportii monumentale dintre stiinta si credinta de la sentinta de arest la domiciliu pe viata primita de Galileo in 1632 din cauza afirmatiei sale ca sistemul nostru solar ar avea Soarele... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Jerry A. Coyne  
[Fara subcategorie]. Aceasta nu este o carte. Arata ca una dar nu este. Iti propun sa o numim culegere de texte. Sunt materiale aparute in ultimul an la emisiunea Starea natiei. Este a doua isprava de genul asta pe care o facem iar daca prima n-ar fi avut succe... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Dragos Patraru  
[Fara subcategorie]. Universul a inceput cu un Big Bang? Lumina este o unda o particula sau ambele? Noi suntem cauza incalzirii globale? Este posibila o teorie a totului? Stiinta ne-a permis sa intelegem lumea in care traim si numeroasele universuri teoretice d... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: [Fara autor]  
  • Carti Online:
  • 6   1 - 6