Oscar Print Publicistica Eseuri

  • Carti Online:
  • 4   1 - 4
[Fara subcategorie]. Iti propun o forma de jurnal de analiza in care Eu ma citesc pentru Tine in cheia celor dobandite in analiza personala. Articolele nu constituie un pretext pentru a vorbi despre viata mea asa cum o inteleg acum gratie sutelor de ore petrecu... Detalii »
Editura: Oscar Print   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Matei Georgescu  
[Fara subcategorie]. Va invit sa visati in acest oras. Sa porniti de la intamplari vechi aproape reale legate de case oameni. Povestile acestui oras sunt asemenea unei vechi cladiri ruinate cu miezul prabusit hranind cate un otetar singuratic din zeama caramizi... Detalii »
Editura: Oscar Print   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Adrian Majuru  
[Fara subcategorie]. Structura lucrarii reprezinta o bine gandita cale de acces in lumea acelor personalitati ce au exercitat o influenta incontestabila de-a lungul istoriei noastre asupra modelarii lumii contemporane prin demersul politic ca diplomati si/sau p... Detalii »
Editura: Oscar Print   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Corneliu Lupes  
[Fara subcategorie]. A cunoaste corect trecutul este un privilegiu pentru cei de azi si un tezaur pentru cei de maine. Popoarele care-l pretuiesc au avantaje indiscutabile fata de cele care sunt nepasatoare sau care neglijand istoria ii lasa pe altii sa o inter... Detalii »
Editura: Oscar Print   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Ioan Opris  
  • Carti Online:
  • 4   1 - 4