Turism

  • Carti Online:
  • 327   1 - 20
Harti. Harta care compune plansa A4 include informatii cartografice esentiale despre continentul european. Continutul este aprobat de Ministerul Educatiei prin aviz nr. 1447 /2004... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Turism   Autor: [Fara autor]  
Harti. Cele doua harti care compun plansa A4 (fata/ verso)cuprind informatii cartografice esentiale despre Romania. Plansa este realizata intr-o maniera grafica atractiva si este plastifiata. Continutul hartilor este aprobat de Ministerul Educatie... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Turism   Autor: [Fara autor]  
Calatorii tematice. Cartea se adreseaza mai ales tinerilor dornici sa voiajeze pentru a se bucura de frumusetile si bogatiile materiale si spirituale ale patriei de a desfasura unele activitati si cercetari interesante in cursul excursiilor si vacantelor pentr... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Turism   Autor: Claudiu Voda  
Serii de ghiduri. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Sophia Supergraph   Categorie: Turism   Autor: Gheorghita Ciocioi  
Sfaturi de calatorie. Un ghid turistic alternativ perfect pentru cei care aleg sa calatoreasca fara program si fara calauze care sa ii directioneze in punctele turistice standard. Pentru ca a calatori e ca si cum ai rasfoi mai multe vieti George Dragan va propun... Detalii »
Editura: Adenium   Categorie: Turism   Autor: George Dragan  
Serii de ghiduri. Muzee care fac parte dintre cele mai importante institutii culturale ale lumii o arhitectura moderna ce valorifica talente de varf monumente ce oglindesc cu fidelitate trecutul maret si tragic al uneia dintre cele mai mari natiuni de pe glo... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Mircea Cruceanu  
Serii de ghiduri. Atunci cand un om este obosit de Londra este obosit de viata pentru ca in Londra este tot ce viata iti poate oferi. - Samuel Johnson... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Mircea Cruceanu  
Serii de ghiduri. Orase care pastreaza spectaculoase monumente marturie a unor vremuri in care amestecul culturilor a produs originalitate si expresivitate peisaje urbane neasemuite picturi celebre dantele si ciocolata - Belgia este una dintre destinatiile t... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Mircea Claudiu Cruceanu  
Serii de ghiduri. Tara a lalelelor a morilor de vant si a portelanurilor albastre de Delft a canalelor romantice si a branzeturilor fine patria unor pictori care au dat omenirii opere de prima marime Olanda atrage ca un magnet iubitorii de natura si de arta.... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Claudiu-Viorel Savulescu  
Serii de ghiduri. Canada tara lacurilor stralucitoare a marilor intinderi inghetate a padurilor nesfarsite a cascadelor fabuloase este un pamant de vis. In nici o alta tara nu aflam o natura atat de variata cu peisaje unice de la piscurile muntilor acoperiti... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Anton Caragea  
Serii de ghiduri. Destinatie de vacanta pentru miliardari iar de curand accesibila si turistilor romani insula Mauritius este un taram de vis cu plaje intinse de nisip cu peisaje exotice cu hoteluri de lux si cu baruri in care se danseaza nebuneste pe muzica... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Mihaela Victoria Munteanu  
Serii de ghiduri. Turcia tara asezata pe doua continente la estul extrem al Europei si peste apa marii in Asia se intinde departe pe tarmurile marii Mediterane dupa ce a barat pe un lung tarm tot sudul Marii Negre. Pentru romani a vizita Turcia inseamna a se... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Talat Ahmed  
Harti. Cu ajutorul acestor hartilor cerceteaza lumea si descopera minunatiile oceanului dintr-un submarin!Gaseste comorile si urmareste satelitii. Prin intermediul acestei carti descoperiti lumea minunata care ne inconjoara cu ajutorul fotografiil... Detalii »
Editura: Aquila `93   Categorie: Turism   Autor: [Fara autor]  
Harti. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Amco Press   Categorie: Turism   Autor: [Fara autor]  
Serii de ghiduri. Cu peisaje splendide cu apele sale cristaline cu maretele catedrale castelele si cetatile stravechi cu orasele care pastreaza cu sfintenie cladirile si traditiile mostenite de la strabuni cu oamenii sai harnici si primitori si nu in ultimul... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Mircea Cruceanu  
Harti. Scara: 1:11.300... Detalii »
Editura: Amco Press   Categorie: Turism   Autor: [Fara autor]  
Serii de ghiduri. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Julia- Maria Cristea  
Serii de ghiduri. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Mihaela Victoria Munteanu  
Sfaturi de calatorie. Codul lui Da Vinci - Ingeri si demoni - Fortareata digitala. Oare scriitorul Dan Brown a intuit ca succesul romanelor sale va da nastere in Europa unui adevarat turism al thrillerului? Acest ghid de calatorie va ofera toate informatiile ref... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Turism   Autor: Oliver Mittelbach  
Harti. Forme de relief zone administrative autostrazi sosele cai ferate granite aeroporturi porturi puncte de interes turistic puncte de belvedere moteluri plaje monumente manastiri biserici moschei.... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Turism   Autor: Huber Kartographie  
  • Carti Online:
  • 327   1 - 20