Viață

  • Carti Online:
  • 8   1 - 8
Viaţa ca o cursă cu obstacole - Charles Lever Principii de a răzbate, atunci când eşecul nu este o opţiune! Viaţa ca o cursă cu obstacole vă oferă una dintre cele mai provocatoare, educative şi bine prezentate perspective asupra... Detalii »
Categorie: Viață  
REUŞITA. O provocare permanentă - Hyrum W. Smith Din ce în ce mai mulţi oameni sunt nemultumiţi de viaţa lor: unii au reuşite profesionale, dar viaţa de familie e dezastroasã, unii sunt tineri şi plini de energie, dar nu ştiu cu... Detalii »
Categorie: Viață  
Testează-ți abilitățile de viață - Dr. John Liptak 10 teste pentru masurarea inteligentei practice Dr. John Liptak este unul dintre cei mai apreciati autori motivationali din intreaga lume. El revolutioneaza lucrarile din domeniu pri... Detalii »
Categorie: Viață  
Cum să te bucuri de viaţă şi de slujbă. Ediţia a II-a revizuită - Dale Carnegie „Fericirea nu depinde de circumstanţe exterioare; ea e determinată de atitudinea noastră mentală.“ „Nu-i vorba de ceea ce aveţi, cine sunteţi... Detalii »
Categorie: Viață  
Cartea despre HYGGE - Louisa Thomsen Brits Hygge (pronunţat aproximativ „hiu-ga”) înseamnă să ai sentimentul că aparții unui loc. Înseamnă căldură, confort și mulțumire. Hygge este o tradiţie şi o emblemă a naţiunii dane... Detalii »
Categorie: Viață  
Trăiește cu pasiune ! - Keith Abraham 5 secrete despre cum sa faci ce-ti place si sa-ti placa ceea ce faci Atunci cand oamenii isi descopera pasiunea, nu doar ca iubesc ceea ce fac, dar duc o viata la care altii doar viseaza. Te-ai intreb... Detalii »
Categorie: Viață  
Ecuația fericirii - Neil Pasricha Ecuația fericirii este rezultatul unei căutări neobosite, de peste un deceniu, a fericirii umane. Conține înțelepciunea colectivă a sute de psihologi pozitiviști, a zeci de CEO din topul Fortune 50... Detalii »
Categorie: Viață  
O hiperbolă și jumătate - Allie Brosh Aceasta este cartea mea. Şi, pentru că am scris-o, a trebuit să scornesc câteva rânduri pentru coperta 4, în care să explic despre ce este vorba. Am încercat să inventez o poveste lungă, la... Detalii »
Categorie: Viață  
  • Carti Online:
  • 8   1 - 8