Romane

  • Carti Online:
  • 10634   1 - 20
Cuprins: Zece basme mitologice: Epimeteu si Pandora; Briareu; Deucalion; Patimile Demetrei; Posidon si Atena; Apolon în Delos; Apolon Pitianul; Niobe si Latona; Admet; Narcis; Basme localizate: Jupân Ranica Vulpoiul; Tigrul pacalit; Fecio... Detalii »
Categorie: Beletristica  
VRAJITOARELE S-AU ÎNTORS - DAR DE DATA ASTA NU SE MAI MULTUMESC CU DINTI... Buna Batevreme şi minusculul ei sobor se confruntă cu elfi adevăraţi. E noaptea miezului de vară. Dar nu-i vreme de visat... Include gama completă de pitici,... Detalii »
Categorie: Beletristica  
Romane de dragoste, Carti romantice. Tributul: Scrisori de dragoste - Nora Roberts... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Nora Roberts  
Amintiri din pribegie este o carte pe care nici cel mai posmagit cititor nu o poate lasa din mana. Ajunge sa o deschida, si ramane captiv, hipnotizat de atatea peripetii, lumi si personaje. (Mircea Iorgulescu) Nu sunt adept al genului «Mem... Detalii »
Categorie: Beletristica Autori Clasici Romani  
Literatura contemporana. Caderea din timp - David Grossman... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: David Grossman  
Poezie. Poezii din palarie - Florin Onica... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Florin Onica  
Literatura clasica. Mandrie si prejudecata - Jane Austen... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Jane Austen  
Mai pe scurt, Robert Şerban Foarţă. O piesă în opt acte, cu decor şi calendar variabil. Un recital în care iscoditorul admirativ îl cheamă la rampă pe fachir. Iar fachirul vine şi aruncă peste public o perdea de poezie, vorbe de... Detalii »
Categorie: Beletristica  
Dylan Jones (n. 1960) este ziarist si editorul revistei GQ pentru Marea Brita­nie. A absolvit Central Saint Martins College of Art and Design din Lon­dra, unde a stu­diat grafica. Si-a inceput cariera de ziarist la revista i-D, dupa care... Detalii »
Categorie: Beletristica Autori Clasici Straini  
I have discovered with sadness, that my son's  generation doesn't read. I started telling him  stories in the evening, after turning off the lights. Grown child's monologues. When he started asking  me to come home earlier, I knew  I ha... Detalii »
Categorie: Beletristica Autori Clasici Romani  
Publicat in Italia in anul 1985, Voyeurul este un roman care se tese in jurul unei teme ce a cunoscut o puternica revigorare in ultimii ani (mai ales in teoria artei), tema privirii, aici cu variatia ochiului indiscret si chiar profanator. ... Detalii »
Categorie: Beletristica Autori Clasici Straini  
Iarna ingerilor este o elegie la care natura participa din plin: batrana `doamna` nu conteneste in a-si scutura mantia de stele, cu care troieneste un intreg oras, ascunzandu-i `ranile`, murdaria si defectele, un oras care se pregateste par... Detalii »
Categorie: Beletristica  
Acum iau act de ceea ce traiam Atunci. Dublul meu este Nica, nume de indicativ 122 VH sau Obiectivul din Arhiva Fondului Informativ Nr. 201784. Singura dorinta a fost aceea de a cunoaste (in profunzime) si a intelege (in nuante) o epoca in ... Detalii »
Categorie: Beletristica Autori Clasici Romani  
Editia a VI‑a definitiva Distins cu Premiul de Debut al Uniunii Scriitorilor si Premiul Academiei, Drumul egal al fiecarei zile a fost tradus in Bulgaria, Franta si Germania. Romania, anii ’50. Intr-o camera dintr-un oras de provincie, ... Detalii »
Categorie: Beletristica  
Martora la multe din momentele vietii tale,mai mult sau mai putin placute,musca este un observator tacut... Detalii »
Categorie: Beletristica  
Adevarat roman-fluviu, Noaptea de Sanziene concentreaza ca intr-un focar in paginile sale toate temele prozei lui Mircea Eliade, atat temele romanelor de tinerete – dragostea, prietenia sau obsesia realizarii –, cat si pe cele care deri... Detalii »
Categorie: Beletristica Autori Clasici Romani  
Literatura Universala. Ultimul autograf - Michael Connelly... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Michael Connelly  
Poezie. Dan, Capitan de plai - Vasile Alecsandri... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Vasile Alecsandri  
Literatura contemporana. Nopti fara luna - John Steinbeck... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Steinbeck John  
Carti horror. Vampirii din Morganville 1: Casa de sticla Partea intai (Ed. de buzunar) - Rachel Caine... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Rachel Caine  
  • Carti Online:
  • 10634   1 - 20