Carti de Literatura

  • Carti Online:
  • 23986   1 - 20
Literatura romana. Aceasta carte face parte din colectiaPunct RO. Proza a edituriiAdenium. InimaRea (pseudonimul lui George Tudor n. 1950) a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti (promotia 1974). A lucrat ca profesor de limba france... Detalii »
Editura: Adenium   Categorie: Fictiune   Autor: InimaRea  
Literatura clasica. Larry Darrell protagonistul romanului Pe muchie de cutit este un tanar american in cautarea absolutului. Un personaj clasic intr-o lume moderna care a starnit interesul unor celebri regizori si artisti de-a lungul timpului: romanul a stat l... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Fictiune   Autor: W. Somerset Maugham  
Destine supuse unui destin mai cuprinzator, caruia nu ne putem sustrage, asa cum nu ni-l putem evita nici pe cel individual. Acest destin atotcuprinzator este istoria. Ea inalta si coboara, fericeste si sfarama atat destine individuale cat ... Detalii »
Editura: Tempus   Categorie: Literatura Romana  
Literatura romana. Eminescu e un poet de conceptie si asta a stanjenit pe critici care au evitat sa analizeze poezia lui cu subintelesul discret ca ea se va perima. Toata arta lui Eminescu sta in a preface ideile in muzica si in metafore de-a dreptul fara pla... Detalii »
Editura: Cartex 2000   Categorie: Fictiune   Autor: Mihai Eminescu  
Literatura de divertisment. In centrul romanului se afla relatia in triunghi pasionala si plina de tragism intre doi barbati animati de demoni diferiti si o femeie cu un vis numai al ei...... Detalii »
Editura: Miron   Categorie: Fictiune   Autor: Rosie Thomas  
Literatura de divertisment. Cand Chloe il reintalneste dupa doi ani pe sotul ei grecul Leon Stephanides de care fusese despartita crezuse ca acesta o dorea din nou doar pentru a-i darui un copil asa cum ii spusese sora lui Marisa cu care acesta parea sa aiba o relatie... Detalii »
Editura: Alcris   Categorie: Fictiune   Autor: Penny McCusker  
Literatura de divertisment. Casnicia lui Rachel se terminase cu amaraciune si invinuiri. Era convinsa ca Ben ii fusese infidel si ca incercase sa minta ca sa scape. Doi ani mai tarziu credea ca uitase ce se intamplase si singurul lor punct de contact era fiica lor Dai... Detalii »
Editura: Alcris   Categorie: Fictiune   Autor: Josie Maloney  
Literatura de divertisment. New York Times Bestseller 100 de saptamani in topul vanzarilor. Seria Vampirii Sudului sta la baza serialului Trueblood o productie originala HBO realizat de regizorul serialului Sub Pamant SRL. Un cocktail exploziv de suspans paranormal se... Detalii »
Editura: Leda   Categorie: Fictiune   Autor: Charlaine Harris  
Literatura de divertisment. Bucurestii 1997... Cand mai multe prostituate sunt gasite moarte in apartamentele lor capitanii de politie Costea si Badoiu habar n-au ca anchetarea acestor crime ii va duce direct in hatisurile unui complicat caz de coruptie politica ale c... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Fictiune   Autor: Rodica Ojog-Brasoveanu  
Veronika pare sa aiba tot ce si-ar putea dori. Frecventeaza localuri de noapte cunoscute, intalneste barbati atragatori, si totusi nu e fericita. Ceva lipseste din viata ei. Iata de ce, in dimineata zilei de 11 noiembrie 1997, Veronika se h... Detalii »
Editura: Humanitas Fiction   Categorie: Literatura  
Toti am auzit despre Tristan si Isolda si despre dragostea lor ilicita, dar exemplara, intr-atit incit sa fie considerata fondatoare a conceptului de iubire in mentalul european. Beroul a fixat in scris povestea lor in secolul al XII-lea, i... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Literatura  
Scrise si publicate la interval de mai multi ani - 1910, 1914, respectiv, 1920 - cele trei proze reunite in acest volum au un element comun: desi in moduri diferite, ele abordeaza problematica artistului. Gertrud este povestea a doi prieten... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Literatura Straina  
Literatura de divertisment.
Editura: Anticipatia   Categorie: Fictiune  
Literatura de divertisment. Nimic din educatia aleasa pe care a primit-o in Est nu a pregatit-o pentru rolul de invatatoare in vestul Canadei. In ciuda tuturor greutatilor este foarte preocupata de copii insa este hotarata sa nu-si deschida inima fata de niciun coloni... Detalii »
Editura: Casa Cartii   Categorie: Fictiune   Autor: Janette Oke  
Literatura romana. Aceasta carte face parte din Seria de autor Marin Preda a editurii Cartex 2000.... Detalii »
Editura: Cartex 2000   Categorie: Fictiune   Autor: Marin Preda  
Literatura de divertisment.
Editura: Orizonturi   Categorie: Fictiune   Autor: Michael Connellly  
Literatura clasica. Aceasta carte face parte din Colectia de lux a editurii Adevarul.Romanul aparut in 1840 face parte din ciclul Aventurile lui Ochi-de-Soim alaturi de alte patru scrieri: Vanatorul de cerbi Ultimul mohican Pionierii si Preria.... Detalii »
Editura: Adevarul   Categorie: Fictiune   Autor: James Fenimore Cooper  
Literatura clasica. Aceasta carte face parte din Colectia de lux a editurii Adevarul.Poveste despre doua orase este unul dintre romanele in care nedreptatea este adusa in prim-plan.Urmarind viata catorva protagonisti care trec prin evenimentele desfasurate ina... Detalii »
Editura: Adevarul   Categorie: Fictiune   Autor: Charles Dickens  
Literatura de divertisment. Aceasta carte face parte din colectia Carte de buzunar a editurii Rao. Joseph O'Loughlin pare sa aiba o viata perfecta - o sotie frumoasa o fiica iubitoare si o cariera de succes ca psiholog intr-o clinica. Insa chiar si traiul perfect se p... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Fictiune   Autor: Michael Robotham  
Literatura de divertisment. Morganville este un mic oras universitar din inima Texasului plin de personaje ciudate... unele chiar malefice. Atunci cand studenta Claire Danvers se muta din campus intr-una dintre cele mai vechi case din Morganville ea descopera ca perso... Detalii »
Editura: Leda   Categorie: Fictiune   Autor: Rachel Caine  
  • Carti Online:
  • 23986   1 - 20