Carti pentru Copii

  • Carti Online:
  • 19487   1 - 20
Povesti & Povestiri. Aceasta carte face parte din colectia Piccolino a editurii Tedit FZH.... Detalii »
Editura: Tedit Fzh   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Alexandre Dumas  
Grupe de varsta.
Editura: Erc Press   Categorie: Carti Pentru Copii  
Carte Prescolara, Joc. Forme Si Culori... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Costel Postolache  
Atlase Enciclopedii Dictionare. Seria de enciclopedii reunite sub titlul Enciclopedia pentru toti copiii cuprinde toate domeniile cunoasterii: astronomie istorie geografie lumea animala tehnica medicina etc. Subiectele ordonate tematic sunt explicate intr-un limbaj accesi... Detalii »
Editura: Prut   Categorie: Carti Pentru Copii  
Povesti & Povestiri. Cel mai recent numar din seria Povestiri pentru copii are ca teme smerenia rabdarea ocarilor alegerea vietii si vine in intampinarea copiilor cu 6 povestiri deosebite potrivite si pentru cei mici si pentru cei mari.... Detalii »
Editura: Manastirea Sihastria   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Arhimandrit Ilie Cleopa  
Activitati pentru copii.
Editura: Bebedream   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Ovidiu Blaj  
Activitati pentru copii. Hartie offset 100gr/mp 12 pagini + 2 pagini stickere Pliant format 31x31 cm la 4+1 culori Coperta color celofanata... Detalii »
Editura: Crist   Categorie: Carti Pentru Copii  
Grupe de varsta. Contine: 20 de fise de lucru peste 100 de forme geometrice colorate cartonate decupate.... Detalii »
Editura: Dph   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Mioara Pletea  
Grupe de varsta. ZECE PASARI DIN OGRADA S-AU GANDIT SI S-AU VORBIT SA TE INVETE-N ASTA CARTE NUMARATUL ISCUSIT! Au fost odata undeva la tara zece pasari de curte. Si tare mai erau ele nemultumite ca baietelul si fetita tocmai veniti de la oras in vizita la ... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Maria Neacsu  
Pentru copii, adolescenti. Fenomene atmosferice, animale, plante, dinozauri, corp uman, știință și tehnologie, astronomie... tot atâtea domenii fascinante care îți stârnesc interesul și te îndeamnă să îți pui întrebări, ca să înveți ceva nou și s... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Carte  
Romane pentru copii si tineri. 'Degetele de gheata au dat drumul stransorii din jurul gatului lui Tom si au inceput sa-l traga de urechi. Prin intuneric, mijea ceva albicios. Ceva cu ochi de un verde otravit, cu par valvoi si cu un ranjet zeflemitor. O fantoma! il strafu... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Copii  
Grupe de varsta. Barbie si Teresa pleaca la Paris pentru un spectacol al scolii lor de dans! Vor dansa in specacolul de balet clasic Lacul Lebedelor alaturi de cateva balerine celebre la Paris. Cele doua prietene sunt emotionate si nerabdatoare! Au atatea c... Detalii »
Editura: Egmont   Categorie: Carti Pentru Copii  
Grupe de varsta. Cartea contine o istorioara captivanta pe care parintii o vor citi celor mici in timp ce acestia vor completa desenele cu abtibilduri lipindu-le la locul potrivit. Copii ii vor intalni in paginile cartii pe Iepurasul de Paste care imparte o... Detalii »
Editura: Prut   Categorie: Carti Pentru Copii  
Povesti & Povestiri.
Editura: Coresi   Categorie: Carti Pentru Copii  
Grupe de varsta. Motanul nazdravan isi ajuta stapanul sa-l impresioneze pe rege si sa o cucereasca pe fata acestuia.... Detalii »
Editura: Eduard   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Charles Perrault  
Grupe de varsta. Hello Kitty are o multime de talente. In plus este intotdeauna gata sa sara in ajutorul celorlalti. Distreaza-te si deseneaza cu creta alaturi de ea!... Detalii »
Editura: Egmont   Categorie: Carti Pentru Copii  
Activitati pentru copii. Colectia Scoala celor sapte pitici ofera un program complex de activitati destinate dezvoltarii copilului din primele luni de viata pana la varsta scolara. Scopul principal al acestui program este acordarea unui suport specializat parintilo... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Carti Pentru Copii  
Poezii & Teatru.
Editura: Roxel Cart   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Otilia Cazimir  
Grupe de varsta. Cartea de fata s-a alcatuit in urma catorva intamplari provocate de Serban Foarta. Mai exact de un poem al sau. Autorul acestor note lamuritoare a preluat apoi initiativa cu complicitatea amicala a poetului insusi si a artistului vizual Rom... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Serban Foarta  
Atlase Enciclopedii Dictionare. Cele patru carti ale colectiei Picto-abtibilduri cu animale isi propune sa ii invete pe copii cum se numesc cum arata animalele din cele mai interesante medii naturale si care sunt principalele lor caracteristici. Textele atragatoare ilustr... Detalii »
Editura: Girasol   Categorie: Carti Pentru Copii  
  • Carti Online:
  • 19487   1 - 20