Carti de Fictiune

  • Carti Online:
  • 33459   1 - 20
Literatura clasica. Larry Darrell protagonistul romanului Pe muchie de cutit este un tanar american in cautarea absolutului. Un personaj clasic intr-o lume moderna care a starnit interesul unor celebri regizori si artisti de-a lungul timpului: romanul a stat l... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Fictiune   Autor: W. Somerset Maugham  
Literatura romana. Aceasta carte face parte din colectiaPunct RO. Proza a edituriiAdenium. InimaRea (pseudonimul lui George Tudor n. 1950) a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti (promotia 1974). A lucrat ca profesor de limba france... Detalii »
Editura: Adenium   Categorie: Fictiune   Autor: InimaRea  
Literatura de divertisment. In centrul romanului se afla relatia in triunghi pasionala si plina de tragism intre doi barbati animati de demoni diferiti si o femeie cu un vis numai al ei...... Detalii »
Editura: Miron   Categorie: Fictiune   Autor: Rosie Thomas  
Literatura de divertisment. Cand Chloe il reintalneste dupa doi ani pe sotul ei grecul Leon Stephanides de care fusese despartita crezuse ca acesta o dorea din nou doar pentru a-i darui un copil asa cum ii spusese sora lui Marisa cu care acesta parea sa aiba o relatie... Detalii »
Editura: Alcris   Categorie: Fictiune   Autor: Penny McCusker  
Literatura de divertisment. Casnicia lui Rachel se terminase cu amaraciune si invinuiri. Era convinsa ca Ben ii fusese infidel si ca incercase sa minta ca sa scape. Doi ani mai tarziu credea ca uitase ce se intamplase si singurul lor punct de contact era fiica lor Dai... Detalii »
Editura: Alcris   Categorie: Fictiune   Autor: Josie Maloney  
Literatura de divertisment. New York Times Bestseller 100 de saptamani in topul vanzarilor. Seria Vampirii Sudului sta la baza serialului Trueblood o productie originala HBO realizat de regizorul serialului Sub Pamant SRL. Un cocktail exploziv de suspans paranormal se... Detalii »
Editura: Leda   Categorie: Fictiune   Autor: Charlaine Harris  
Literatura romana. Aceasta carte face parte din Seria de autor Marin Preda a editurii Cartex 2000.... Detalii »
Editura: Cartex 2000   Categorie: Fictiune   Autor: Marin Preda  
Literatura clasica. Aceasta carte face parte din Colectia de lux a editurii Adevarul.Poveste despre doua orase este unul dintre romanele in care nedreptatea este adusa in prim-plan.Urmarind viata catorva protagonisti care trec prin evenimentele desfasurate ina... Detalii »
Editura: Adevarul   Categorie: Fictiune   Autor: Charles Dickens  
Poezie. Cand bati din aripi clipa Nu-ncerc vreodata sa te-oprescConteaza ce-ai adus cu tine Conteaza ce deja iubescConteaza versul ce se scrie Conteaza neamul ce n-apune Conteaza sa renasca geniul Unui popor Poet pe nume !Conteaza oamenii sa stie S... Detalii »
Editura: Vicovia   Categorie: Fictiune   Autor: Octavia Gavrilescu  
Literatura romana. ...Putini erau prietenii care il intelegeau corect. Unora li se parea ca e prea imaginativ prea liber in plasmuirile sale in timp ce materia asezata in pagina suferea de fapt de o prea mare observatie jurnaliera. Altora scrisul li se infati... Detalii »
Editura: Humanitas   Categorie: Fictiune   Autor: Mircea Horia Simionescu  
Dragoste/ Romance. From Sunday Times best-selling author Sylvia Day comes the multimillion best-selling Crossfire series, beginning with Bared to You. Our journey began in fire... Gideon Cross came into my life like lightning in the darkness - beautiful and b... Detalii »
Categorie: Fictiune  
Literatura romana. Editia a VI‑a definitiva Distins cu Premiul de Debut al Uniunii Scriitorilor si Premiul Academiei Drumul egal al fiecarei zile a fost tradus in Bulgaria Franta si Germania. Romania anii 50. Intr-o camera dintr-un oras de provincie trei pe... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Fictiune   Autor: Gabriela Adamesteanu  
Literatura de divertisment.
Editura: Anticipatia   Categorie: Fictiune  
Literatura de divertisment. 75 de romane si 28 de povestiri reunite in 10 volume care il au ca protagonist pe unul dintre cei mai indragiti detectivi ai secolului XX Din cuprins: Picpus Maigret si batrana doamna Maigret intra in ring Revolverul lui Maigret Maigret in ... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Fictiune   Autor: Georges Simenon  
Literatura romana. Eminescu e un poet de conceptie si asta a stanjenit pe critici care au evitat sa analizeze poezia lui cu subintelesul discret ca ea se va perima. Toata arta lui Eminescu sta in a preface ideile in muzica si in metafore de-a dreptul fara pla... Detalii »
Editura: Cartex 2000   Categorie: Fictiune   Autor: Mihai Eminescu  
Literatura de divertisment.
Editura: Orizonturi   Categorie: Fictiune   Autor: Michael Connellly  
Literatura clasica. Aceasta carte face parte din Colectia de lux a editurii Adevarul.Romanul aparut in 1840 face parte din ciclul Aventurile lui Ochi-de-Soim alaturi de alte patru scrieri: Vanatorul de cerbi Ultimul mohican Pionierii si Preria.... Detalii »
Editura: Adevarul   Categorie: Fictiune   Autor: James Fenimore Cooper  
Literatura contemporana. Aceasta carte face parte dinColectia de luxa edituriiAdevarul. Mark Twain nu a fost niciodata un om al sistemului oricare ar fi fost acesta. Firea rebela a aventurierului crescut pe malul fluviului Missisippi iesea la iveala de cte ori aces... Detalii »
Editura: Adevarul   Categorie: Fictiune   Autor: Mark Twain  
Literatura de divertisment. Morganville este un mic oras universitar din inima Texasului plin de personaje ciudate... unele chiar malefice. Atunci cand studenta Claire Danvers se muta din campus intr-una dintre cele mai vechi case din Morganville ea descopera ca perso... Detalii »
Editura: Leda   Categorie: Fictiune   Autor: Rachel Caine  
Literatura romana. Aceasta carte face parte din colectia Lit a editurii Tritonic. Stelian Turlea socheaza din nou. Dupa ce-l fixasem la capitolul literaturii cu si pentru adolescentii pasionati de IT ne-a replonjat dramatic in decembrie`89 dupa care ne-a arun... Detalii »
Editura: Tritonic   Categorie: Fictiune   Autor: Stelian Turlea  
  • Carti Online:
  • 33459   1 - 20