Carti Ecranizate

  • Carti Online:
  • 544   1 - 20
Veriga centrala a unei trilogii, 'Ce mica-i lumea!' s-a bucurat de o excelenta primire din partea criticii si a publicului larg, fiind nominalizata la Premiul Booker, pe anul 1984 si, ulterior, ecranizata sub forma de serial de televiziune,... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Literatura Straina  
Romanul Despre dragoste si umbra a fost ecranizat in anul 1994 cu Antonio Banderas si Jennifer Connelly in rolurile principale. O poveste de iubire cu atat mai patimasa si mai intensa cu cat totul par...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Literatura contemporana. Richard Russo s-a nascut in 1949 in Johnstown New York unde si-a petrecut prima parte a vietii. Isi publica primul roman Mohawk in 1986. Urmeaza The Risk Pool (1988) si Nobodys Fool (Nu sunt fraierul nimanui) publicat in 1993. Nu sunt fraie... Detalii »
Editura: Univers   Categorie: Fictiune   Autor: Richard Russo  
Literatura contemporana. Romanul Despre dragoste si umbra a fost ecranizat in anul 1994 cu Antonio Banderas si Jennifer Connelly in rolurile principale. O poveste de iubire cu atat mai patimasa si mai intensa cu cat totul pare sa-i fie potrivnic: un barbat si o fem... Detalii »
Editura: Humanitas Fiction   Categorie: Fictiune   Autor: Isabel Allende  
Povesti & Povestiri. Aceasta carte face parte din colectia Piticul cu povesti a editurii Andreas. Aleksei Tolstoi a fost un scriitor rus care a abordat multe genuri dar care s-a specializat in literatura SF si romane istorice. In 1936 a scris o adaptare a faimo... Detalii »
Editura: Andreas   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Aleksei Tolstoi  
Literatura de divertisment. Miss Blandish este frumoasa tanara si bogata. Nu-i lipseste decat un singur lucru: norocul. Intre talhari psihopati jurnalisti fotografi si detectivi fara noroc o fata oricat de frumoasa nu va avea niciodata parte de orhidee.James Hadley Ch... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Fictiune   Autor: James Hadley Chase  
Romanul Lumea de orez al lui Su Tong, unul dintre cei mai renumiti scriitori chinezi contemporani, a fost ecranizat in 2004 de Jian-zhong Huang, cu Lan Shi, Zeru Tao si Kun Yang in rolurile principale. Lumea de orez este lumea lui Cinci-... Detalii »
Editura: Humanitas Fiction   Categorie: Carti  
Romanul Sete de iubire a fost ecranizat in 1967, in regia lui Koreyoshi Kurahara, cu Ruriko Asaoka in rolul principal. Sub masca imperturbabila a chipului delicat, Etsuko este un personaj tragic, fascinant. Se avanta orbeste spre Saburo, fa... Detalii »
Categorie: Literatura  
Romanul Despre dragoste si umbra a fost ecranizat in anul 1994 cu Antonio Banderas si Jennifer Connelly in rolurile principale. O poveste de iubire cu atat mai patimasa si mai intensa cu cat totul pare sa-i fie potrivnic: un barbat si o fem... Detalii »
Categorie: Beletristica  
Literatura clasica. Disperare a fost ecranizat in 1978 de Rainer Werner Fassbinder scenariul fiind semnat de Tom Stoppard.Disperare abordeaza una dintre temele predilecte ale operei nabokoviene: aceea a dublului. Protagonistul cartii Hermann Karlovici este un ... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Fictiune   Autor: Vladimir Nabokov  
Cartile lui David Mitchell sunt traduse in peste 30 de limbi. Distins cu British Book Literary Fiction Award si nominalizat la Booker Prize, Nebula Award si Arthur C. Clarke Award, Atlasul norilor a fost ecranizat in 2012, cu Tom Hanks, Hal... Detalii »
Editura: Humanitas Fiction   Categorie: Carti  
Simpozionul Scriitorul, cenzura si securitatea a avut loc concomitent cu lansarea celui de-al saptelea volum din seria Opere complete ale scriitorului Bujor Nedelcovici. Succesul Simpozionului, valoarea participantilor, a temelor discutate,... Detalii »
Categorie: Istorie Comunism  
Literatura clasica. Mandrie si prejudecata publicat pentru prima oara pe 28 ianuarie 1813 este cel mai cunoscut si apreciat roman scris de Jane Austen si totodata prima comedie romantica din istoria romanelor. In acelasi timp a devenit unul dintre cele mai cit... Detalii »
Editura: Aldo Press   Categorie: Fictiune   Autor: Jane Austen  
Novecento a fost ecranizat de Giuseppe Tornatore in anul 1998, cu titlul La leggenda del pianista sull'oceano(Legenda pianistului de pe ocean), cu Tim Roth in rolul principal. Intr-o dimineata, dupa ce toti calatorii au debarcat, marinarul ... Detalii »
Categorie: Recomandarile Librarului  
Traducere din limba engleza de Fraga Cusin si Ioana Filat Tracy Chevalier este autoarea romanului Fata cu cercel de perla, vindut in peste un milion de exemplare si ecranizat in 2003, cu Scarlet Johansson si Colin Firth in rolurile principa... Detalii »
Categorie: Beletristica  
Literatura de divertisment. Ragetul Tigrului cutremura marile! Sandokan neimblanzitul Tigrul Malaysiei si prietenul sau cel credincios Yanez de Gomera un ratacitor si aventurier portughez lupta impotriva nedreptatilor puterii coloniale a Imperiilor Britanic si Olandez... Detalii »
Editura: Tkj Publishing   Categorie: Fictiune   Autor: Emilio Salgari  
Premiul Nobel pentru Literatura 2004 Roman ecranizat de Michael Haneke, cu Isabelle Huppert, Benoit Magimel si Annie Girardot in rolurile principale. Erika, fiica-model si celibatara la treizeci si cinci de ani, preda la Conservatorul din... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Novecentoa fost ecranizat de Giuseppe Tornatore in anul 1998, cu titlulLa leggenda del pianista sull'oceano(Legenda pianistului de pe ocean), cu Tim Roth in rolul principal. Intr-o dimineata, dupa ce...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
RomanulLumea de orezal lui Su Tong, unul dintre cei mai renumiti scriitori chinezi contemporani, a fost ecranizat in 2004 de Jian-zhong Huang, cu Lan Shi, Zeru Tao si Kun Yang in rolurile principale....... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Spiritualitate. Fratilor ce-i de facut cand avem inaintea ochilor un best-seller cu pretentii de adevar (vorbim aici de Codul lui da Vinci semnat de Dan Brown) o carte care a batut toate recordurile in materie de vanzari care e citita si comentata de mai t... Detalii »
Editura: Aquaforte   Categorie: Religie Spiritualitate   Autor: Peter Jones  
  • Carti Online:
  • 544   1 - 20