Carti Ecranizate

  • Carti Online:
  • 334   1 - 20
Romanul Despre dragoste si umbra a fost ecranizat in anul 1994 cu Antonio Banderas si Jennifer Connelly in rolurile principale. O poveste de iubire cu atat mai patimasa si mai intensa cu cat totul par...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Novecentoa fost ecranizat de Giuseppe Tornatore in anul 1998, cu titlulLa leggenda del pianista sull'oceano(Legenda pianistului de pe ocean), cu Tim Roth in rolul principal. Intr-o dimineata, dupa ce...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
RomanulLumea de orezal lui Su Tong, unul dintre cei mai renumiti scriitori chinezi contemporani, a fost ecranizat in 2004 de Jian-zhong Huang, cu Lan Shi, Zeru Tao si Kun Yang in rolurile principale....... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Primul roman din trilogia MateriileIntunecate de Philip Pullman. Afost ecranizat cu titlulBusola de aur, cu Nicole Kidman si Daniel Craig. O poveste captivanta despre prietenie si curaj. O lume in c...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Literatura contemporana. Emily Shepard este o adolescenta sarmana care catre traieste intr-un iglu facut din bucati de gheata si saci de gunoi umpluti cu frunze uscate. Cu cateva luni in urma parintii ei au murit intr-o catastrofa nucleara care a avut loc la fabric... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Fictiune   Autor: Chris Bohjalian  
VolumulFurnica electricade philip K. Dick, cuprinde o antologie a unora dintre cele mai bune ale scriitorului american de science-fiction:Impostorul(nuvela ecranizata in 2002 cu titlulImpostor),Variet...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Roman ecranizat in 1962, in regia lui Robert Mulligan, cu Gregory Peck, John Megna si Frank Overton in rolurile principale. Scout Finch este martora la intimplarile dramatice declansate intr-un oras...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
VolumulFurnica electricade philip K. Dick, cuprinde o antologie a unora dintre cele mai bune ale scriitorului american de science-fiction:Impostorul(nuvela ecranizata in 2002 cu titlulImpostor),Variet...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Cum sa prinzi un spion rus va fi ecranizata de 20th Century Fox, in regia lui Marc Webb. Era un tinar obisnuit, fara niciun fel de pregatire in contraspionaj. Tot ce stia despre misiunile sub acoperi...... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Floarea desertuluieste povestea adevarata si extraordinara a vietii lui Waris Dirie. Toate evenimentele prezentate sunt autentice, bazate pe amintirile ei. Cartea a fost ecranizata in 2009. Waris Diri...... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Aceasta este povestea unui baietel german pe nume Bruno, al carui tata a primit o slujba foarte importanta, ceea ce inseamna ca toata familia trebuie sa se mute departe de oras, intr-un loc ciudat, unde casa lor e singura locuinta adevarata... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Carti Pentru Copii Si Educative   Autor: John Boyne  
Literatura contemporana. Inima salbatica romanul scris de Caridad Bravo Adams a fost poate cea mai ecranizata carte din toate timpurile. Dupa ea s-au realizat cinci productii mexicane doua filme (1956 si 1968) si trei telenovele (1966 1977 si 1993). Inima salbatica... Detalii »
Editura: Orizonturi   Categorie: Fictiune   Autor: Caridad Bravo Adams  
Literatura contemporana. Aceasta este povestea unui baietel german pe nume Bruno al carui tata a primit o slujba foarte importanta ceea ce inseamna ca toata familia trebuie sa se mute departe de oras intr-un loc ciudat unde casa lor e singura locuinta adevarata si ... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Fictiune   Autor: John Boyne  
Literatura contemporana. Un tata mai degraba grunge strabate Danemarca in ultima parte a secolului trecut impreuna cu fiul sau de nici zece ani caruia ii spune in fiecare seara fragmente dintr-o poveste amintind de Hans Christian Andersen. Cei doi sunt fugari tatal... Detalii »
Editura: Univers   Categorie: Fictiune   Autor: Jonas T. Bengtsson  
Literatura contemporana. Publicat in 1955 in foileton intr-un supliment al prestigioasei reviste BungeishunjÅ« romanul Nobila doamna din Yodo (Yodo-dono nikki) este o capodopera care imbinand realismul sever cu lirismul dramatic surprinde cu acuitate psihologica pa... Detalii »
Editura: Humanitas Fiction   Categorie: Fictiune   Autor: Yasushi Inoue  
Literatura contemporana. Bonjour tristesse urmareste peripetiile unei adolescente care incearca sa inteleaga si sa controleze lumea din jur. Cecile isi petrece vacanta de vara la tarmul Mediteranei impreuna cu tatal ei si cu iubita acestuia Elsa o tanara frivola ah... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Fictiune   Autor: Francoise Sagan  
Literatura clasica. Katerina Horovitzova este o tanara cu visuri mari: sa fie o dansatoare faimoasa. Nu si-a contrazis niciodata tatal dar odata ajunsa pe rampa de triere a lagarului viata vrea cu orice pret sa invinga: Nu vreau sa mor spune ea si isi parasest... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Fictiune   Autor: Arnost Lustig  
Literatura contemporana. Romanul a fost ecranizat in 1999 de regizoarea Sofia Coppola cu Kirsten Dunst Kathleen Turner Josh Hartnett si James Woods in rolurile principale. Cu un umor negru sec naratorul colectiv al romanuluiSinuciderea fecioarelorspune povestea uno... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Fictiune   Autor: Jeffrey Eugenides  
Literatura clasica. Aceasta carte face parte din colectiaBIBLIOTECA POLIROM.Esentiala edituriiPolirom. Romanul O femeie la fereastra a fost ecranizat in 1976 cu Romy Schneider Philippe Noiret si Victor Lanoux in rolurile principale. Poveste de dragoste intre o... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Fictiune   Autor: Pierre Drieu la Rochelle  
Literatura contemporana. Aceasta carte a fost publicata la editura Humanitas Fiction in Seria de autor Amos Oz. Sotul meu Michael s-a bucurat de un succes enorm imediat dupa aparitie aducandu-i scriitorului israelian consacrarea internationala. Romanul a fost ecran... Detalii »
Editura: Humanitas Fiction   Categorie: Fictiune   Autor: Amos Oz  
  • Carti Online:
  • 334   1 - 20