Carti Motivationale

  • Carti Online:
  • 2038   1 - 20
Dezvoltare personala. .. in lucrarea de fata vom raspunde la urmatoarele intrebari: 1. De ce primul milion de euro se castiga cel mai greu? 2. De ce bogatii devin tot mai bogati si de ce devine concomitent marea masa de oameni mai saraca si mai primitiva? 3. Cum... Detalii »
Editura: Antet   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Jan van Helsing  
Dezvoltare personala. Aceasta face face parte din colectia Dezvoltare personala a editurii Adevar divin. 101 povesti inspirationale despre speranta devotament credinta si miracole. Aceasta carte din seria Supa de pui pentru suflet se axeaza pe povesti despre cre... Detalii »
Editura: Adevar Divin   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Jack Canfield  
Dezvoltare personala.
Editura: Imago Dei   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Jennifer Dukes Lee  
Spiritualitate. 365 de inspiratii zilnice pentru o viata traita in inima. Considera ca aceasta carte publicata la editura For you este o mana de care te tii ca sa te ajuti sa urci pe muntele destinului. In doar cateva minute in care te retragi din activita... Detalii »
Editura: For You   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Alan Cohen  
Dezvoltare personala. Cum sa fii un gentleman este ghidul din umbra al oricarui bărbat inteligent. Intr-o lume in care toata lumea se grabeste să fii un gentleman pare din ce in ce mai complicat. Cum te porti la spectacol cum intri sau iesi pe usa cum fumezi t... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: John Bridges  
Psihologie & Consiliere. In fiecare noapte visele ne iau si ne duc intr-o fascinanta calatorie interioara. Din pacate rareori ne intrebam ce-ar putea insemna visele noastre. De fapt ele ne ajuta sa intuim lucruri relevante despre relatiile personale sa identificam ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Ruth Berry  
Dezvoltare personala. Napoleon Hill a studiat convingerile personale ale individului si rolul lor in atingerea succesului. Ca rezultat al cercetarilor intreprinse in calitate de reporter si la imboldul lui Andrew Carnegie autorul a formulat filosofia succesului ... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Napoleon Hill  
Dezvoltare personala. Pe vremuri Tammy Strobel si sotul ei duceau stilul de viata normal al unei familii cu venit mediu: aveau doua masini parcurgeau un drum lung pana la serviciu si aveau cheltuieli mai mari decat isi puteau permite. Acum isi urmeaza visul de a... Detalii »
Editura: Daksha   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Tammy Strobel  
Dezvoltare personala. Aceasta carte face parte din colectia Selfconnect a editurii Livingstone. In India elefantii sunt dresati de mici pentru a fi ascultatori prin legarea lor de un obiect fix cum ar fi un copac. Oricat de mult s-ar zbate micul elefant nu reuse... Detalii »
Editura: Livingstone   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Geoff Thompson  
Dezvoltare personala. Cartea este al saselea volum al seriei Cum sa fii mai inteligent destinata dezvoltarii unei gandiri rapide creative logice vizuale tactice si respectiv laterale. Prin dezlegarea celor 50 de teste puzzle se dezvolta capacitatea de a iesi din... Detalii »
Editura: Flacara   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Charles Phillips  
Dezvoltare personala. Cartea este al patrulea volum al seriei Cum sa fii mai inteligent destinata dezvoltarii unei gandiri rapide creative logice vizuale tactice si respectiv laterale. Prin dezlegarea celor 50 de teste puzzle se imbunatateste capacitatea de a tr... Detalii »
Editura: Flacara   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Charles Phillips  
Psihologie & Consiliere. Exista momente in care plangi in timpul divortului... si exista momente in care razi dupa divort. Lasa aceasta carte sa-ti inalte spiritul si sa te ajute sa supravietuiesti. Plina de adevar ce te aduce cu picioarele pe pamant de sensibilita... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: M. Borquez  
In acest volum, Wayne W. Dyer va ofera o multitudine de informatii care va vor ajuta sa aveti succes in toate domeniile: personal, profesional si spiritual. Folosind gandurile pozitive in viata de zi...... Detalii »
Categorie: Lecturi Motivationale  
Dezvoltare personala. La cincisprezece ani dupa primul sau bestseller New York Times (Ageless Body Timeless Mind/ Trup fara varsta minte vesnica) Deepak Chopra ne reaminteste miracolul uitat respective puterea corpului de a se transforma si innoi mereu. Acest mi... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Deepak Chopra  
Dezvoltare personala. Esti frustrat din cauza lucrurilor care s-au intamplat in viata ta in ultima vreme? Esti obosit de abordarile simpliste ale magnetismului si succesului? Adevarul este ca acest proces presupune mai mult decat crede majoritatea oamenilor. Sur... Detalii »
Editura: For You   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Sandra Anne Taylor  
Dezvoltare personala. Aceasta carte face parte din colectia Selfconnect a editurii Livingstone. Imi propun sa numesc o parte dintre problemele cu care se confrunta fiinta umana deoarece actul numirii ne confera adesea o anumita putere asupra acestor probleme. Ma... Detalii »
Editura: Livingstone   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Geoff Thompson  
Dezvoltare personala. Aceasta carte face parte din colectia Religie/Arta divinatiei a editurii Antet. Legea cauzalitatii guvernatoare a determinismului individual. Inlantuirea perfecta a fenomenelor fizice si corolarul ei in universalitatea domeniilor. Subconsti... Detalii »
Editura: Antet   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Paul C. Jagot  
Dezvoltare personala. Un ghid accesibil puternic documentat stiintific despre vointa si cum este cel mai indicat sa depasesti tentatiile. Vointa nu duce lipsa de strategii utile pentru a compensa slabiciunea vointei. - Wall Street Journal Vointa puterea vointei ... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Roy F. Baumeister  
Dezvoltare personala. Logica este seaca poezia este vie. Logica nu stie sa danseze. Logicii ii este imposibil sa danseze. Daca ai vedea logica dansand ar fi ca si cum l-ai vedea pe Mahatma Gandhi dansand! Ar arata foarte caraghios. Poezia stie sa danseze poezia ... Detalii »
Editura: Pro Editura Si Tipografie   Categorie: Lecturi Motivationale  
Dezvoltare personala. De ce este atat de greu sa spui nu? Teama ca vei fi perceput ca un individ agresiv ca vei fi respins dorinta de a nu-i dezamagi pe cei pe care ii iubesti toate par sa stea la originea acestei forme speciale de autocenzura. Multi dintre noi ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Marie Haddou  
  • Carti Online:
  • 2038   1 - 20