Jurnale

  • Carti Online:
  • 6362   1 - 20
Povesti adevarate, Crime. Tells the story of the author whose two-week holiday to celebrate her sister's birthday ended up a waking nightmare. This book tells how she was arrested at Denpasar airport after marijuana was found in her luggage. It tells how she learnt ... Detalii »
Categorie: Biografii Memorii Jurnale  
Memorii Jurnal. Destainuiri ale aviatorilor brasoveni - Bogdan Spineanu... Detalii »
Categorie: Biografii Memorii Jurnale   Autor: Bogdan Spineanu  
Biografii. Istoria intortocheata a jaguarului albastru - Radu Portocala... Detalii »
Categorie: Biografii Memorii Jurnale   Autor: Radu Portocala  
Literatura contemporana. Aceasta carte face parte dinColectia de luxa edituriiAdevarul. Mark Twain nu a fost niciodata un om al sistemului oricare ar fi fost acesta. Firea rebela a aventurierului crescut pe malul fluviului Missisippi iesea la iveala de cte ori aces... Detalii »
Editura: Adevarul   Categorie: Fictiune   Autor: Mark Twain  
Memorii & Jurnale. Aceasta carte de numai 170 de pagini este scrisa cu verva de Giulio Einaudi editorul providential al casei de editura care-i poarta si azi numele este un scurt breviar al acestei activitati. Dar mai presus de asta aceste Franturi de memorie... Detalii »
Editura: Pavesiana   Categorie: Biografii Memorii   Autor: Giulio Einaudi  
Memorii & Jurnale. Visul fluturelui albastru reprezinta debutul tinerei scriitoare. Aceasta ampla calatorie va aduca cititorului momente si stari de la cele mai vii si luminoase pana la cele mai amare si resemnate stari care in fond prevestesc sfarsitul inevi... Detalii »
Editura: Ecou Transilvan   Categorie: Biografii Memorii   Autor: Roxana Lunganu  
Suntem in Bucurestii fericitei belle epoque, un oras prins in vartejul modernizarii, care-l indeparteaza treptat de Orient si-l intoarce spre Apusul altor miraje. Maude Rea Parkinson, o tanara profesoara educata la Magdeburg, amatoare de c... Detalii »
Categorie: Memorii Jurnale  
Rememorare si consemnare, confesiune si analiza, fragmentele se integreaza intr-un ansamblu coerent, o imagine caleidoscopica a Romaniei ultimilor ani si a unui destin individual pe care incercarile nu l-au ocolit. Tema se reliefeaza limped... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Memorii Jurnale  
Cartea aduce in lumina avatarurile si clipele de bucurie traite de Eugenia si Radu Greceanu, pereche emblematica pentru soarta bucurestenilor dintr-o 'anumita clasa', care au razbatut prin valtorile celei de-a doua jumatati a veacului al XX... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Memorii Jurnale  
Acest roman incearca sa ne demonstreze ca miracolele inca mai sunt posibile, ca viata inca mai poate fi traita sub semnul iubirii. El este un maestru al cuvintelor si un mare iubitor al naturii, iar ea, o pictorita celebra in stare sa vada... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Biblioteca Rao  
Pentru prima oara in romaneste versiunea definitiva a Jurnalului, tradusa dupa originalul neerlandez Anne Frank este un nume familiar chiar si pentru cei care nu au citit Jurnalul. Il poarta strazi, scoli de pe toate meridianele. Il poarta ... Detalii »
Editura: Humanitas   Categorie: Memorii Jurnale  
Cele doua volume de memorii ale lui Che Guevara, Jurnalul revolutiei cubaneze si Jurnalul bolivian, au stat la baza filmului Che, realizat in 2008 de Steven Soderbergh, cu Benicio del Toro in rolul principal – film distins cu premiul Fest... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Memorii Jurnale  
Practică dar şi didactică, Comunicarea externa a firmei prezintă esenţialul în legătură cu ceea ce trebuie ştiut despre: comunicarea vizuală, relaţiile cu presa, comunicarea financiară, comunicarea de criză, tehnicile de mecena... Detalii »
Categorie: Comunicare Jurnalism  
General. In the cloud-washed airspace between the cornfields of Illinois and blue infinity, a man puts his faith in the propeller of his biplane. For disillusioned writer and itinerant barnstormer Richard Bach, belief is as real as a full tank of ga... Detalii »
Categorie: Biografii Memorii Jurnale  
In Back to Work, Bill Clinton addresses the urgent economic challenges facing the United States and offers a plan to get America back into the future business. He details how to get out of the current economic crisis and lay a foundation fo... Detalii »
Categorie: Biografii Memorii Jurnale  
Memorii & Jurnale. Aceasta carte face parte din colectia Fapte Idei Documente a editurii Vremea. Aceste pagini au fost scrise in marea lor majoritate chiar in timpul derularii evenimentelor din decembrie 89 la care cu exceptia celor petrecute in institutia un... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Biografii Memorii   Autor: Sorin M. Radulescu  
Memorii & Jurnale. Almanahul calatoriilor mele este un jurnal de calatorii care surprinde prin prospetimea suculenta si umorul informatiilor oferite. Autorul reuseste sa surprinda cu obiectivitate peisaje obiceiuri - bune si rele - si arhitecturi care dau ind... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Biografii Memorii   Autor: Mosari  
Memorii & Jurnale. Marius Iordachioaia isi varsa sufletul pe hartie ca-ntr-o spovada publica intr-un exercitiu de sinceritate cum nu am mai intalnit invitandu-ne tainic la o introspectie a propriilor noastre vieti si alegeri. Desi e la moda sa fii auto-critic... Detalii »
Editura: Theosis   Categorie: Biografii Memorii   Autor: Marius Iordachiaia  
Literatura romana. Majoritatea oamenilor sunt urati monstruosi si goi pe dinauntru. Nici diavolul nu si-ar face salas in trupurile lor gaunoase. Sunt doar niste golemi fiinte fara suflet. Cum indrazneste un cadavru sa vina la mine si sa-mi predice viata? Cum ... Detalii »
Editura: Herg Benet   Categorie: Fictiune   Autor: Lucian Mares  
Memorii & Jurnale. Broderiiface parte din aceeasi familie a romanelor grafice in care Satrapi isi transpune alb-negru diferite episoade autobiografice. Considerat un fel deSex and the Cityiranian acest volum nu scapa din vedere nici un subiect picant fara sa ... Detalii »
Editura: Art   Categorie: Biografii Memorii   Autor: Marjane Satrapi  
  • Carti Online:
  • 6362   1 - 20