Ghiduri Turistice

  • Carti Online:
  • 389   1 - 20
Serii de ghiduri. Valea Prahovei a ajuns sa ne para atat de binecunoscuta incat nici nu mai simtim nevoia sa aflam mai multe despre ea... Totusi ea inseamna mai mult decat atractivele statiuni din creierii muntilor in care fugim atunci cand vrem sa scapam de... Detalii »
Editura: Ad Libri   Categorie: Turism   Autor: Florin Andreescu  
Serii de ghiduri. Orase care pastreaza spectaculoase monumente marturie a unor vremuri in care amestecul culturilor a produs originalitate si expresivitate peisaje urbane neasemuite picturi celebre dantele si ciocolata - Belgia este una dintre destinatiile t... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Mircea Claudiu Cruceanu  
Ideal pentru turistii care viziteaza Istanbulul, acest ghid de buzunar prezinta cele mai interesante obiective turistice din oras si din imprejurimi, sugerandu-va cum sa va organizati cat mai eficient programul pe parcursul sederii dumneavo... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Ghiduri De Calatorie  
Valea Prahovei a ajuns sa ne para atat de binecunoscuta, incat nici nu mai simtim nevoia sa aflam mai multe despre ea... Totusi ea inseamna mai mult decat atractivele statiuni din creierii muntilor in care fugim atunci cand vrem sa scapam d... Detalii »
Editura: Ad Libri   Categorie: Ghiduri De Calatorie  
Turistic. CUPRINS Prezentare generala (introducere; cand sa mergeti; Pastele la greci; istorie; mod de viata; cultura) Descopera Atena (la cumparaturi; restaurante si baruri; distractie si viata de noapte; sport si relaxare; cazare; principalele punc... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Ghiduri De Calatorie  
Serii de ghiduri. Cu peisaje splendide cu apele sale cristaline cu maretele catedrale castelele si cetatile stravechi cu orasele care pastreaza cu sfintenie cladirile si traditiile mostenite de la strabuni cu oamenii sai harnici si primitori si nu in ultimul... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Mircea Cruceanu  
IN ORASUL DE VIS AL TUTUROR INDRAGOSTITILOR! Cu o arhitectura vizionara, Parisul, important centru cultural, al modei, al gastronomiei si al divertismentului, izbuteste sa-si copleseasca vizitatorii, oricare ar fi numarul acestora, iar capi... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Ghiduri De Calatorie  
In plus, ghidul contine o multime de sfaturi utile si 14 pagini de harti cu hoteluri restaurante si obiective turistice... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Librariile Humanitas Categories  
Acest ghid isi propune sa reconstituie putin din atmosfera satelor din Culoarul Rucar-Bran, atat de deosebite de destinatiile turistice standard. Speram sa va convingem sa porniti imediat la drum! Text: Mariana PascaruFoto: Florin Andreescu... Detalii »
Editura: Ad Libri   Categorie: Ghiduri De Calatorie  
Ghidul reuseste sa surprinda atmosfera orasului italian, prezentand obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le ratati, cum ar fi Domul si biserica Santa Maria delle Grazie care adaposteste pictura Cina cea de Taina. Totodata, cartea con... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Ghiduri De Calatorie  
Toate obiectivele turistice care trebuie neaparat vizitate. Aveti numai cateva ore la dispozitie?Folositi scurtele noastre trasee.Plus o multime de sfaturi practice si 19 pagini de harti cu hoteluri restaurante si obiective turistice... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Librariile Humanitas Categories  
CUPRINS:Prezentare generala (introducere; cand sa mergeti; Festivalul Sziget; istorie; mod de viata; cultura)Descopera Budapesta (la cumparaturi; restaurante si baruri; distractie si viata de noapte; sport si relaxare; cazare; principalele ... Detalii »
Categorie: Arta Ghiduri Enciclopedii  
Ghid Turistic. Moscova - Calator Pe Mapamond... Detalii »
Categorie: Calatorii Ghiduri Harti   Autor: Dana Ciolca  
Ghid Turistic. Madeira - Calator pe mapamond... Detalii »
Categorie: Calatorii Ghiduri Harti  
Turistic. IN ORASUL DE VIS AL TUTUROR INDRAGOSTITILOR! Cu o arhitectura vizionara, Parisul, important centru cultural, al modei, al gastronomiei si al divertismentului, izbuteste sa-si copleseasca vizitatorii, oricare ar fi numarul acestora, iar capi... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Ghiduri De Calatorie  
Serii de ghiduri. Praga capitala republicii Cehe poate fi considerata centrul geografic al Europei.De aceea o vizita la Praga cunoasterea indeaproape a acestui sambure continental este un prilej de a intelege mai bine spiritul european rezultat din simbioza ... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Mircea Cruceanu  
Serii de ghiduri. Muzee care fac parte dintre cele mai importante institutii culturale ale lumii o arhitectura moderna ce valorifica talente de varf monumente ce oglindesc cu fidelitate trecutul maret si tragic al uneia dintre cele mai mari natiuni de pe glo... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Mircea Cruceanu  
Serii de ghiduri. Tara a lalelelor a morilor de vant si a portelanurilor albastre de Delft a canalelor romantice si a branzeturilor fine patria unor pictori care au dat omenirii opere de prima marime Olanda atrage ca un magnet iubitorii de natura si de arta.... Detalii »
Editura: Vremea   Categorie: Turism   Autor: Claudiu-Viorel Savulescu  
Nicicand un oras nu a fascinat intr-atat pe cat o face Roma, poate coplesitor prin legenda intemeierii sale, acum mai bine de doua milenii si jumatate, potrivit careia aparitia orasului s-ar datora, in parte, unui aprig animal, o lupoaica, ... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Ghiduri De Calatorie  
Cele mai atractive locuri unde puteti face cumparaturi, de la Harrod’s la magazinele de pe Bond Street si la pietele in aer liber.Restaurante de inalta clasa, bistrouri, puburi, localuri cu anumit specific.Hoteluri cu pretentii si incarca... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Librariile Humanitas Categories  
  • Carti Online:
  • 389   1 - 20