Enciclopedii

  • Carti Online:
  • 3815   1 - 20
Atlase.
Editura: Cartographia   Categorie: Dictionare Enciclopedii  
Enciclopedii. Cine a realizat prima sculptura la varsta de opt ani? Care artist celebru era obsedat de ideea inventarii unui aparat de zbor? Cine a vandut o singura pictura de-a lungul vietii? Aceasta carte ofera toate raspunsurile. Prezentand tinerilor ... Detalii »
Editura: Arthur   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Charlie Ayres  
Enciclopedii. Dl Bryson are un dar natural pentru expunerea clara si vie. Ma indoiesc ca a fost scrisa o carte mai buna pentru un necunoscator despre descoperirile stiintei moderne. - Sunday Telegraph Cu adevarat impresionant... E greu sa-ti imaginezi un... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Bill Bryson  
Enciclopedii. Geologia arta cunoasterii tuturor similitudinilor si diferentelor despre pietre si morfologia lor. Denumiri istorisiri interesante domenii de utilizare si alte aspecte formeaza ideea generala a micii culegeri.... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Tudor Opris  
Altfel spus, cuprinde nu numai colectiile Galeriei de arta si Bibliotecii, adapostite in Palatul Brukenthal, ci si pe cele ale Muzeului de Istorie si Muzeului de Istorie naturala din Sibiu, in ultimul fiind inclus si micul muzeu de Istorie ... Detalii »
Categorie: Anticariat Arta ghiduri enciclopedii  
Atlase Enciclopedii Dictionare.
Editura: Flamingo   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Nicolae Saftoiu  
Atlase.
Editura: Teora   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: John Farndon  
Atlase. Harta se poate comanda in limba romana spaniola maghiara.... Detalii »
Editura: Cartographia   Categorie: Dictionare Enciclopedii  
Atlase. Harta se poate comanda in limba romana respectiv in forma bilingva romano-maghiara. DUO = harta + harta muta (fata-verso).... Detalii »
Editura: Cartographia   Categorie: Dictionare Enciclopedii  
Atlase. Haideti sa facem o calatorie in lumea misterioasa a corpului nostru cu ajutorul unor minunate si detaliate planse anatomice. Analizele si rezumatele de pe parcursul intregii lucrari ne vor permite sa studiem corpul omenesc de la postura si ... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Adriana Rigutti  
Atlase Enciclopedii Dictionare. O carte cu adevarat minunata Jucarii uluitoare este in sine o jucarie pentru copiii in varsta de 5 9 ani dornici sa invete limba engleza. Conceputa pentru incepatori aceasta carte de tip invatam lucrand include un vocabular adecvat varstei ... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Alice Loretta Mastacan  
60 de intrebari si raspunsuri despre corpul uman este o carte care va permite sa va distrati de minune, impreuna cu copilul dumneavoastra, in timp ce ii transmiteti informatii esentiale despre propriul corp. Lectii de anatomie prezentate in... Detalii »
Editura: Aquila 93   Categorie: Enciclopedii Pentru Copii  
Un volum esential cu 4 000 de fotografii, reproduceri, ilustratii si harti in care vei descoperi civilizatii, imperii, inventii, inovatii, razboaie, revolutii, fapte memorabile, personalitati marcante. Nu rata ocazia de a descoperi cele mai... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Enciclopedii  
Enciclopedii si lucrari de referinta, Lucrari referinta. This advanced manual brings locksmithing into the electronic age, with schematic diagrams for portable electronic picks to open magnetic key and card locks plus templates for making custom tools not available on the commercial market. Tips ... Detalii »
Categorie: Lucrari De Referinta Enciclopedii Dictionare Atlase  
Atlase Enciclopedii Dictionare. Seria de enciclopedii reunite sub titlul Enciclopedia pentru toti copiii cuprinde toate domeniile cunoasterii: astronomie istorie geografie lumea animala tehnica medicina etc. Subiectele ordonate tematic sunt explicate intr-un limbaj accesi... Detalii »
Editura: Prut   Categorie: Carti Pentru Copii  
Atlase Enciclopedii Dictionare. Cele patru carti ale colectiei Picto-abtibilduri cu animale isi propune sa ii invete pe copii cum se numesc cum arata animalele din cele mai interesante medii naturale si care sunt principalele lor caracteristici. Textele atragatoare ilustr... Detalii »
Editura: Girasol   Categorie: Carti Pentru Copii  
Atlase. Tematica: GEINT23-GEINT30... Detalii »
Editura: Cartographia   Categorie: Dictionare Enciclopedii  
Dictionare de limbi straine.
Editura: Niculescu   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Georgeta Nichifor  
Atlase.
Editura: Aquila `93   Categorie: Dictionare Enciclopedii  
De când există tâlhari în Marea Mediterană? Cum a început tâlhăria pe mare a normanzilor? Ce este frăţia vitalienilor cum a ajuns Francis Drake Piratul reginei.Cine erau bucanierii? Cum şi-a petrecut viaţa Henry Morgan? Cine era... Detalii »
Categorie: Anticariat Arta ghiduri enciclopedii  
  • Carti Online:
  • 3815   1 - 20