Carti de Anatomie

  • Carti Online:
  • 89   1 - 20
Anatomia clinica prezinta diferitele regiuni ale corpului uman, cu delimitarea, structura si stratigrafia proprie fiecareia, cu particularitatile functionale si, pe cat posibil, cu patologia ei caract...... Detalii »
Categorie: Medicina Si Farmacie  
Bacalaureat 2016. Anatomie si fiziologie, genetica si ecologie umanase adreseaza candidatilor care sustin proba E. d) a examenului de bacalaureat din materia de biologie a claselor a XI-a si a XII-a....... Detalii »
Categorie: Manuale Bibliografie Scolara Si Auxiliare Scolare  
Bacalaureat 2017. Anatomie si fiziologie, genetica si ecologie umana (clasele XI–XII) este ghidul perfect de pregatire pentru sustinerea probei E. d) a examenului de bacalaureat, fiind elaborat de uni...... Detalii »
Categorie: Manuale Bibliografie Scolara Si Auxiliare Scolare  
Bacalaureat 2015. Anatomie si fiziologie, genetica si ecologie umanase adreseaza candidatilor care sustin proba E. d) a examenului de bacalaureat din materia de biologie a claselor a XI-a si a XII-a....... Detalii »
Categorie: Manuale Bibliografie Scolara Si Auxiliare Scolare  
Medicina preclinica, Anatomie. The gold standard of excellence for 25 years, Frank H. Netter, MD's Atlas of Human Anatomy offers unsurpassed depictions of the human body in clear, brilliant detail - all from a clinician's perspective. With its emphasis on anatomic relati... Detalii »
Categorie: Medicina  
Culegeri Auxiliare. Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana sinteze pentru bac clasa 11-12 - Ioana Arinis... Detalii »
Categorie: Manuale Carte Scolara   Autor: Ioana Arinis  
Exceptional prin modernitatea planselor cu 1300 de ilustratii de oraracalitate stiintifica.Cele 9 capitole acopera intreaga anatomie umana, inclusiv anatomia aparatuluireproducator si a sistemului ner...... Detalii »
Categorie: Medicina Si Farmacie  
Pachetul include: 52 de carduri neperforate si 52 de carduri perforate identice * cardurile neperforate contin o ilustratie si cuvantul care o denumeste * cardurile perforate permit detasarea i...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Auxiliare scolare. Bacalaureat 2017. Anatomie si fiziologie genetica si ecologie umana (clasele XIXII) este ghidul perfect de pregatire pentru sustinerea probei E. d) a examenului de bacalaureat fiind elaborat de unii dintre cei mai remarcabili profesori de b... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Daniela Firicel  
Biografii. Profesorul dr. Victor Papilian a fost un mare OM profesor didact antropolog om de stiinta scriitor muzician compozitor si artist. Profesorul Victor Papilian a fost un stralucit reprezentant al elitei spirituale romanesti o personalitate com... Detalii »
Editura: Ecou Transilvan   Categorie: Biografii Memorii   Autor: Stefania Kory Calomfiresc  
Editura: Casa   Categorie: Practic Util Hobby   Autor: K?nig Frigyes  
Culegeri Auxiliare. BAC 2017 Biologie anatomie si fiziologie, genetica si ecologie umana cls 11-12 - Daniela Firicel... Detalii »
Categorie: Manuale Carte Scolara   Autor: Daniela Firicel  
Atlase. Atlasul de anatomie se doreste a fi o lucrare care sa raspunda unei necesitati: aceea de cunoastere a tainelor organismului uman. Lucrarea abordeaza planul de organizare structurala si partial functionala a corpului omenesc. Bogat in inform... Detalii »
Editura: Steaua Nordului   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Violeta Vlad  
Encyclopedia books. The Sunday Times Science Book of the Year Anatomies by Hugh Aldersey-Williams author of bestseller Periodic Tales is a splendidly entertaining journey through the art science literature and history of the human body. Magnificent inspired. H... Detalii »
Editura: Penguin   Categorie: Carti In Limba Engleza   Autor: Hugh Aldersey-Williams  
Auxiliare scolare. Bacalaureat 2016. Anatomie si fiziologie genetica si ecologie umana se adreseaza candidatilor care sustin proba E. d) a examenului de bacalaureat din materia de biologie a claselor a XI-a si a XII-a. Volumul contine: Calendarul examenului d... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Daniela Firicel  
Auxiliare scolare. Memoratorul de anatomie genetica si ecologie umana pentru clasele a XI-a si a XII-a se adreseaza elevilor din ciclul superior de liceu si in special celor care se pregatesc din materia de anatomie genetica si ecologie umana pentru sustinere... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Daniela Firicel  
Desen. Aceasta carte face parte din colectiaMicul ateliera edituriiCasa. Anatomia artistica se bazeaza pe cunostinte specifice despre organismul uman ea fiind o stiinta care studiaza structura functionarea si aspectul corpului uman. Pentru surprin... Detalii »
Editura: Casa   Categorie: Hobby   Autor: Konig Frigyes  
Anatomia artistica se bazeaza pe cunostinte specifice despre organismul uman, ea fiind o stiinta care studiaza structura, functionarea si aspectul corpului uman. Pentru surprinderea in detaliu a corpu...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
Scopul declarat al acestui manual este cel de a-i ajuta pe elevii din clasele terminale de liceu care se pregatesc pentru medicina sau pe studentii din primul an de studiu la facultate sa descopere, s...... Detalii »
Categorie: Medicina Si Farmacie  
Medicina preclinica, Anatomie. The perfect up-to-date imaging guide for a complete and 3-dimensional understanding of applied human anatomy Imaging is ever more integral to anatomy education and throughout modern medicine. Building on the success of previous editions, th... Detalii »
Categorie: Medicina  
  • Carti Online:
  • 89   1 - 20