Carti de Astronomie

  • Carti Online:
  • 18   1 - 18
Hobby-uri si jocuri.
Categorie: Lifestyle  
It should come as no surprise that the biggest day-to-day challenges seasoned executives invariably... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza History  
Jane A. Green 978-606-649-053-5... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Astrologie. Manual de astronomie - Jane A. Green... Detalii »
Categorie: Spiritualitate Ezoterism   Autor: Jane A. Green  
Ocultism. Incepand cu o scurta istorie a astronomiei autoarea exploreaza Soarele si Sistemul Solar Universul observabil si se creintoarce la originile lui cosmologice. O sectiune extinsa dedicata observatiilor facute de catre amatori ofera sfaturi pr... Detalii »
Editura: Mast   Categorie: Religie Spiritualitate   Autor: Jane A. Green  
Incepand cu o scurta istorie a astronomiei, autoarea exploreaza Soarele si Sistemul Solar, Universul observabil si se creintoarce la originile lui cosmologice. O sectiune extinsa dedicata observatiilor facute de catre amatori ofera sfaturi ... Detalii »
Editura: M a s t   Categorie: Astrologie Horoscop  
Stiinte Exacte.
Editura: Matrix Rom   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Alina-Mihaela Badescu  
Science. Descoperirea universului in expansiune a confirmat ca existenta noastra a avut un inceput cataclismic. Teoria Big Bang-ului a fost astfel validata. Cercetatorii Antichitatii si cei contemporani impartasesc de secole aceeasi caracteristica c... Detalii »
Editura: Discovery Channel   Categorie: Documentar  
Cu ajutorul cardurilor de nomenclatura, numite si carduri in 3 parti, copilul descopera lumea inconjuratoare, isi imbogateste vocabularul si isi dezvolta abilitatea de a citi. Termenii sunt grupati pe...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Enciclopedii Copii. Cartea De Astronomie A Copiilor - Sheryl Racine, Kathi Wagner... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Sheryl Racine, Kathi Wagner  
Activitati pentru copii. Cu ajutorul cardurilor de nomenclatura numite si carduri in 3 parti copilul descopera lumea inconjuratoare isi imbogateste vocabularul si isi dezvolta abilitatea de a citi. Termenii sunt grupati pe categorii in jurul unor notiuni de baza si... Detalii »
Editura: Gama   Categorie: Carti Pentru Copii  
Enciclopedii Copii. Astronomie - Enciclopedia pentru toti copiii... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Descopera Universul cu aceasta carte extraordinars. Fa un tur al galaxiei noastre si intra in lumea stelelor arzatoare, a planetelor rotitoare si a exploziilor misterioase din spatiu. Afla cum poti ut...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Stiinte Exacte.
Editura: Teora   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Jacqueline Mitton Simon M  
Atlase Enciclopedii Dictionare. Seria de enciclopedii reunite sub titlul Enciclopedia pentru toti copiii cuprinde toate domeniile cunoasterii: astronomie istorie geografie lumea animala tehnica medicina etc. Subiectele ordonate tematic sunt explicate intr-un limbaj accesi... Detalii »
Editura: Prut   Categorie: Carti Pentru Copii  
Horoscop & Astrologie. Incercam aici o continuare a remodelarii viziunii straromane despre lume inventariind si punand cap la cap probele pe care le ofera istoria culturii universale si traditia populara romaneasca cu privire la vecinatatea indepartata dintre are... Detalii »
Editura: Creative Publishing   Categorie: Hobby   Autor: Ioan Sorin Apan  
In vremuri de demult cand zmeii si balaurii mai bantuiau pamantul astronomia si astrologia erau inca surori dulci. Prima se ocupa cu nomenclatura obiectelor ceresti iar cea de-a doua cu semnificatia lor lumeasca. Caci pentru stramosii nostr... Detalii »
Editura: Self Publishing   Categorie: Cultura Generala   Autor: Dan Uza  
Alte documentare. Descoperirea Universului in expansiune a confirmat ca existenta noastra a avut un inceput cataclismic. Teoria Big Bang-ului a fost astfel validata. Cercetatorii antichitatii si cei contemporani impartasesc de secole aceeasi caracteristica c... Detalii »
Editura: Discovery Channel   Categorie: Documentar  
  • Carti Online:
  • 18   1 - 18