Carti de Chimie

  • Carti Online:
  • 247   1 - 20
Olga Petrescu Adrian-Mihail Stadler 973-30-1560-1... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Partea I Teste pentru examenul de Bacalaureat / Solutii teste / Subiecte date la examenul de Bacalaureat / Partea a II-a Teste pentru admiterea la facultatea de midicina si farmacie / Raspunsuri Teste initiale / Teste recapitulative / Raspu... Detalii »
Editura: Art   Categorie: Clasa A Xii a  
Clasa a VII-a. Manualul contine cele trei capitole mari din programa: Cap. 1 - Corp - Substanta - Amestec - 21 de ore si o ora de recapitulare Cap. 2 - Structura substantelor - Sistemul periodic - 24 de ore si o ora de recapitulare Cap. 3 - Reactii chimic... Detalii »
Editura: All Educational   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Cornelia Gheorghiu  
Auxiliare scolare. Plansa de chimie este utila atat elevilor de gimnaziu cat si celor de liceu si contine marimi si unitati de masura prevazute de Sistemul International de Unitati formule de calcul folosite in chimie legile chimiei.... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Alina Miereanu  
Teste exercitii si probleme, probleme practice... Detalii »
Editura: Art   Categorie: Clasa A X a  
Cuprins: Clasa a VII-a Capitolul I - Corp. Substanta. Amestec Capitolul II - Structura substantelor. Sistemul periodic al elementelor Capitolul III - Reactii chimice. Legea conservarii masei. Calcule chimice Clasa a VIII-a Capitolul I - Sub... Detalii »
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Librariile Humanitas Categories  
Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 3886 din 24.05.2004, in urma licitatiei organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC prin Ordinul nr. 3458 din 09.03.200... Detalii »
Editura: All   Categorie: Clasa A Ix a  
Filiera teoretica, profil real, specializarile matematica-informatica si stiinte ale naturii. Se aplica si la clasa a XIII-a - filiera tehnologica, ruta progresiva de calificare prin scoala de arte si meserii + anul de completare... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Clasa A Xii a  
Lucrarea se constituie din contributii originale ale autorilor la studiul domeniului, situandu-se la un nivel exigent de tratare a cunostintelor teoretice si acordand o atentie sporita modalitatilor de rezolvare a problemelor propuse, care ... Detalii »
Categorie: Anticariat Altele  
Manuale Clasa 7. Manual chimie Clasa 7 - Cornelia Gheorghiu... Detalii »
Categorie: Manuale Carte Scolara   Autor: Cornelia Gheorghiu  
Manual pentru clasa a XI-a.... Detalii »
Categorie: Manuale Bibliografie Scolara Si Auxiliare Scolare  
Sanda Fatu 973-135-047-6... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Manuale Carte Scolara 978-606-535-248-3... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Luminita Irinel Doicin 978-606-710-300-7... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Luminita Irinel Doicin 978-606-710-292-5... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Paraschiva Arsene Cecilia Marinescu 978-606-31-0141-0... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
DIDACTICA CHIMIEI se adreseaza tuturor celor implicati in predarea si invatarea stiintelor, in general, si a chimiei, in particular, deopotriva profesorilor si studentilor. Originalitatea lucrarii consta mai ales in contributia adusa la pre... Detalii »
Categorie: Altele  
Auxiliare scolare. Lucrarea Chimie-Ghid de pregatire pt. bacalaureatface parte din colectiaBacalaureata edituriiGimnasiumsieste elaborata in conformitate cu programa pentru examenul de bacalaureat constituind un material auxiliar necesar pentru elevii care se... Detalii »
Editura: Gimnasium   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Georgiana Leontescu  
Auxiliare scolare. Acest memorator a aparut la editura Booklet. Memoratorul se adreseaza elevilor de liceu si contine notiuni teoretice de chimie (legile chimiei echilibrul chimic alcooli fenoli etc.). Ghidul poate fi folosit atat in activitatile zilnice la c... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Alina Maiereanu  
Auxiliare scolare. Prezenta lucrare vine in sprijinul elevilor si al profesorilor pentru pregatirea: examenului de bacalaureat admiterii la Facultatea de Medicina si Farmacie olimpiadelor si concursurilor scolare Partea ITeste pentru examenul de BacalaureatSo... Detalii »
Editura: Art Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Luminita Doicin  
  • Carti Online:
  • 247   1 - 20