Carti de Comunicare

  • Carti Online:
  • 1194   1 - 20
Marketing si comunicare. Activitate umana fundamentala, comunicarea a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii. Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari, pentru a oferi o perspect... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carte  
Comunicare in limba romana. Caietul elevului pentru clasa a II-a – partea I este un auxiliar modern si extrem de util pentru studiul limbii, care se recomanda prin calitatea prezentarii informatiei stiintifi ce, prin maniera interdiscipl... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Clasa A Ii a  
Comunicare in limba romana. Caietul elevului pentru clasa a II-a – partea a II-a este un auxiliar modern si extrem de util pentru studiul limbii, care se recomanda prin calitatea prezentarii informatiei stiintifice, prin maniera interdisc... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Clasa A Ii a  
'Abilitatea de a sustine prezentari de succes este esentiala. Indiferent de domeniul in care activati sau cat de bine va faceti datoria, daca nu va remarcati intr-un grup de persoane si nu ii convingeti sa priveasca lucrurile din punctul... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Psihologie  
'Comunicarea se afla peste tot in jurul nostru. Sintem inconjurati de comunicare, de la comunicarea cu propria persoana (care poate sa ne conduca spre o gindire pozitiva, spre succes sau poate sa ne arunce in haosul esecului) la comunicarea... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Psihologie  
Practică dar şi didactică, Comunicarea externa a firmei prezintă esenţialul în legătură cu ceea ce trebuie ştiut despre: comunicarea vizuală, relaţiile cu presa, comunicarea financiară, comunicarea de criză, tehnicile de mecena... Detalii »
Categorie: Comunicare Jurnalism  
Stiinte Umaniste. Editia a II-a. Activitate umana fundamentala comunicarea a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii. Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari pentru a ofe... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Alex Mucchielli  
Auxiliare scolare. Acest ghid publicat la editura Akademos Art este util pentru comunicarea in afaceri.... Detalii »
Editura: Akademos Art   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Valentina Capota  
Auxiliare scolare. Comunicare. Limba romana clasa a III-a ofera elevilor o serie de exercitii necesare pentru dezvoltarea gandirii critice imaginatiei toate subsumate logicii specifice disciplinei. In plus copiii pot nota rezolvarea exercitiilor direct pe car... Detalii »
Editura: Nomina   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Auxiliare scolare.
Editura: All Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Emil Ionescu  
Stiinte Umaniste. Abilitatea de a sustine prezentari de succes este esentiala. Indiferent de domeniul in care activati sau cat de bine va faceti datoria daca nu va remarcati intr-un grup de persoane si nu ii convingeti sa priveasca lucrurile din punctul vost... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Roz Townsend  
Fiecare aspect teoretic este exemplificat cu situatii concrete, oferind modalitatile optime de imbunatatire a performantelor de comunicare... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Mass media Si Comunicare  
Volumul 4-5 ani are drept scop pregatirea copiilor pentru şcoala, care se realizeaza in mod gradual in vederea facilitarii integrarii in sistemul şcolar a copiilor. Inca de la varsta preşcolara, copii trebuie sa dezvolte capacitatea de a... Detalii »
Categorie: Grupa Mijlocie  
Setul contine CAIETUL ELEVULUI CLASA I COMUNICARE IN LIMBA ROMÂNA - sem. I  si CAIETUL ELEVULUI CLASA I COMUNICARE IN LIMBA ROMÂNA - sem. II. Lucrarile sunt realizate in conformitate cu noul Curriculum pentru Clasa I aprobat prin O. M.... Detalii »
Categorie: Clasa I  
Volumul propune o introducere in cele mai importante dezbateri si analize din domeniul comunicarii politice, abordand modul in care aceasta este abordata de specialisti si factorii implicati.... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Stiinte Umaniste. Din cuprins: Teorii si tehnici ale comunicarii Tehnici in spatiul public Publicitatea politica Comunicarea electorala Comunicarea si exercitiul puterii Comunicarea si participarea politica.... Detalii »
Editura: Institutul European   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Jacques Gerstle  
Stiinte Umaniste. Cuprins: Coeziunea Sensul social modern al relatiilor publice Arhitectura epistemica a relatiilor publice Relatiile publice gestionarea coeziva a diferentelor sociale Definitii clasice ale relatiilor publice. Dificultati si perspective posi... Detalii »
Editura: Comunicare ro   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Dumitru Iacob  
Stiinte Umaniste. Din cuprins: Campul comunicarii publice Formele comunicarii publice Organizarea comunicarii serviciilor publice Decizii publice si comunicarea cu publicul Comunicarea politica Comunicarea ocupa un cimp polisemantic vast. Ea este parte a ref... Detalii »
Editura: Institutul European   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Pierre Zemor  
Stiinte Umaniste.
Editura: Niculescu   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Valentina Marinescu  
Stiinte Umaniste. Activitatile din cadrul PR Trend reflecta dorinta organizatorilor de a oferi cadre de interactiune institutionale pentru specialistii din domeniul comunicarii al relatiilor publice si al publicitatii atat din mediul academic cat si pentru c... Detalii »
Editura: Tritonic   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Delia Balaban  
  • Carti Online:
  • 1194   1 - 20