Carti de Comunicare

  • Carti Online:
  • 1194   1 - 20
Comunicare in limba romana. Caietul elevului pentru clasa a II-a – partea a II-a este un auxiliar modern si extrem de util pentru studiul limbii, care se recomanda prin calitatea prezentarii informatiei stiintifice, prin maniera interdisc... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Clasa A Ii a  
Practică dar şi didactică, Comunicarea externa a firmei prezintă esenţialul în legătură cu ceea ce trebuie ştiut despre: comunicarea vizuală, relaţiile cu presa, comunicarea financiară, comunicarea de criză, tehnicile de mecena... Detalii »
Categorie: Comunicare Jurnalism  
Stiinte Umaniste. Editia a II-a. Activitate umana fundamentala comunicarea a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii. Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari pentru a ofe... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Alex Mucchielli  
Auxiliare scolare. Acest ghid publicat la editura Akademos Art este util pentru comunicarea in afaceri.... Detalii »
Editura: Akademos Art   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Valentina Capota  
Clasa pregatitoare. Lucrarea contine fise de lucru complete pentru clasa pregatitoare (clasa zero) cu pronuntat caracter ludic ce asigura asimilarea si consolidarea cunostintelor esentiale de comunicare in limba romana necesare unei usoare integrari in procesu... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Tudora Pitila  
Auxiliare scolare. Comunicare. Limba romana clasa a III-a ofera elevilor o serie de exercitii necesare pentru dezvoltarea gandirii critice imaginatiei toate subsumate logicii specifice disciplinei. In plus copiii pot nota rezolvarea exercitiilor direct pe car... Detalii »
Editura: Nomina   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Auxiliare scolare.
Editura: All Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Emil Ionescu  
Stiinte Umaniste.
Editura: Niculescu   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Valentina Marinescu  
Stiinte Umaniste. Activitatile din cadrul PR Trend reflecta dorinta organizatorilor de a oferi cadre de interactiune institutionale pentru specialistii din domeniul comunicarii al relatiilor publice si al publicitatii atat din mediul academic cat si pentru c... Detalii »
Editura: Tritonic   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Delia Balaban  
Stiinte Umaniste. Abilitatea de a sustine prezentari de succes este esentiala. Indiferent de domeniul in care activati sau cat de bine va faceti datoria daca nu va remarcati intr-un grup de persoane si nu ii convingeti sa priveasca lucrurile din punctul vost... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Roz Townsend  
Studii industriale, Media, informatii si comunicare, Tehnologia informatiei. Within months of joining IBM, Gerstner presented his bold and controversial business strategy. Punitive towards office politics, he revolutionised the company from within, altering an entire corporate culture, divesting billions of dollars ... Detalii »
Categorie: Economie Finante Business Si Management  
Comunicare Jurnalism. Istoria jurnalismului si a publicitatii in Romania - Marian Petcu... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste   Autor: Marian Petcu  
Setul contine CAIETUL ELEVULUI CLASA I COMUNICARE IN LIMBA ROMÂNA - sem. I  si CAIETUL ELEVULUI CLASA I COMUNICARE IN LIMBA ROMÂNA - sem. II. Lucrarile sunt realizate in conformitate cu noul Curriculum pentru Clasa I aprobat prin O. M.... Detalii »
Categorie: Clasa I  
Comunicare in limba romana. Caietul elevului pentru clasa a II-a – partea I este un auxiliar modern si extrem de util pentru studiul limbii, care se recomanda prin calitatea prezentarii informatiei stiintifi ce, prin maniera interdiscipl... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Clasa A Ii a  
Priviti in jur si indreptati-va atentia asupra felului cum oameni mai mult sau mai putin obisnuiti comunica in situatii din cele mai obisnuite: in mijloacele de transport in comun, la serviciu, la sedintele asociatiilor de locatari, in emis... Detalii »
Editura: All   Categorie: Manuale  
Clasa I. Manualul de Comunicare in limba romana pentru clasa I a fost elaborat in conformitate cu programa scolara si este structurat in douasprezece unitati de invatare, cu teme din universul apropiat al copilului. Unitatile de invatare ofera o per... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Manuale  
Caiet de vacanta pentru clasa I Lectura si scriere aplicata Lectura si intelegerea textului Scriere imaginativa si functionala Matematica si explorarea mediului... Detalii »
Categorie: Manuale Bibliografie Scolara Si Auxiliare Scolare  
Volumul propune o introducere in cele mai importante dezbateri si analize din domeniul comunicarii politice, abordand modul in care aceasta este abordata de specialisti si factorii implicati.... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Auxiliare scolare. Lucrarea Jocul cuvintelor este un instrument de lucru destinat elevilor din clasa I conceput pe baza particularitatilor specifice varstei in concordanta cu posibilitatile de intelegere si de asimilare ale elevilor.... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Liliana Catruna  
Stiinte Umaniste. Volumul propune o introducere in cele mai importante dezbateri si analize din domeniul comunicarii politice abordand modul in care aceasta este abordata de specialisti si factorii implicati.... Detalii »
Editura: Adenium   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Corina Barbaros  
  • Carti Online:
  • 1194   1 - 20