Carti de Comunicare

  • Carti Online:
  • 1194   1 - 20
Auxiliare scolare. Comunicare. Limba romana clasa a III-a ofera elevilor o serie de exercitii necesare pentru dezvoltarea gandirii critice imaginatiei toate subsumate logicii specifice disciplinei. In plus copiii pot nota rezolvarea exercitiilor direct pe car... Detalii »
Editura: Nomina   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Comunicare in limba romana. Caietul elevului pentru clasa a II-a – partea a II-a este un auxiliar modern si extrem de util pentru studiul limbii, care se recomanda prin calitatea prezentarii informatiei stiintifice, prin maniera interdisc... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Clasa A Ii a  
'Comunicarea se afla peste tot in jurul nostru. Sintem inconjurati de comunicare, de la comunicarea cu propria persoana (care poate sa ne conduca spre o gindire pozitiva, spre succes sau poate sa ne arunce in haosul esecului) la comunicarea... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Psihologie  
Marketing si comunicare. Activitate umana fundamentala, comunicarea a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii. Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari, pentru a oferi o perspect... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carte  
Stiinte Umaniste. Editia a II-a. Activitate umana fundamentala comunicarea a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii. Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari pentru a ofe... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Alex Mucchielli  
Auxiliare scolare. Acest ghid publicat la editura Akademos Art este util pentru comunicarea in afaceri.... Detalii »
Editura: Akademos Art   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Valentina Capota  
Auxiliare scolare.
Editura: All Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Emil Ionescu  
Stiinte Umaniste.
Editura: Niculescu   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Valentina Marinescu  
Stiinte Umaniste. Activitatile din cadrul PR Trend reflecta dorinta organizatorilor de a oferi cadre de interactiune institutionale pentru specialistii din domeniul comunicarii al relatiilor publice si al publicitatii atat din mediul academic cat si pentru c... Detalii »
Editura: Tritonic   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Delia Balaban  
Stiinte Umaniste. Abilitatea de a sustine prezentari de succes este esentiala. Indiferent de domeniul in care activati sau cat de bine va faceti datoria daca nu va remarcati intr-un grup de persoane si nu ii convingeti sa priveasca lucrurile din punctul vost... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Roz Townsend  
Comunicare in limba romana. Caietul elevului pentru clasa a II-a – partea I este un auxiliar modern si extrem de util pentru studiul limbii, care se recomanda prin calitatea prezentarii informatiei stiintifi ce, prin maniera interdiscipl... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Clasa A Ii a  
'Abilitatea de a sustine prezentari de succes este esentiala. Indiferent de domeniul in care activati sau cat de bine va faceti datoria, daca nu va remarcati intr-un grup de persoane si nu ii convingeti sa priveasca lucrurile din punctul... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Psihologie  
Fiecare aspect teoretic este exemplificat cu situatii concrete, oferind modalitatile optime de imbunatatire a performantelor de comunicare... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Mass media Si Comunicare  
Cuprins: Definitii si caracteristici ale campaniilor de relatii publice • Campaniile de relatii publice in functie de actorii sociali: campaniile comerciale, campaniile politice • Campaniile de relatii publice in functie de obiective: c... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Mass media Si Comunicare  
Practică dar şi didactică, Comunicarea externa a firmei prezintă esenţialul în legătură cu ceea ce trebuie ştiut despre: comunicarea vizuală, relaţiile cu presa, comunicarea financiară, comunicarea de criză, tehnicile de mecena... Detalii »
Categorie: Comunicare Jurnalism  
Studii industriale, Media, informatii si comunicare, Tehnologia informatiei. Within months of joining IBM, Gerstner presented his bold and controversial business strategy. Punitive towards office politics, he revolutionised the company from within, altering an entire corporate culture, divesting billions of dollars ... Detalii »
Categorie: Economie Finante Business Si Management  
Comunicare Jurnalism. Istoria jurnalismului si a publicitatii in Romania - Marian Petcu... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste   Autor: Marian Petcu  
Setul contine CAIETUL ELEVULUI CLASA I COMUNICARE IN LIMBA ROMÂNA - sem. I  si CAIETUL ELEVULUI CLASA I COMUNICARE IN LIMBA ROMÂNA - sem. II. Lucrarile sunt realizate in conformitate cu noul Curriculum pentru Clasa I aprobat prin O. M.... Detalii »
Categorie: Clasa I  
Volumul propune o introducere in cele mai importante dezbateri si analize din domeniul comunicarii politice, abordand modul in care aceasta este abordata de specialisti si factorii implicati.... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Stiinte Umaniste. Din cuprins: Teorii si tehnici ale comunicarii Tehnici in spatiul public Publicitatea politica Comunicarea electorala Comunicarea si exercitiul puterii Comunicarea si participarea politica.... Detalii »
Editura: Institutul European   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Jacques Gerstle  
  • Carti Online:
  • 1194   1 - 20