Carti de Drept

  • Carti Online:
  • 4044   1 - 20
Drept & Legislatie. Demersul autoarei vizeaza cu suficienta maturitate seriozitate si eleganta un domeniu in care se resimtea nevoia unei abordari monografice. Lucrarea se evidentiaza prin temeinicul examen critic al punctelor de vedere exprimate in literatura... Detalii »
Editura: Lumen   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Madalina Ioana Moraru  
Drept & Legislatie. Lucrarea de fata cuprinde Legea nr. 7/1996 republicata in M. Of. nr. 720 din 24 septembrie 2015 si rectificata in M. Of. nr. 825 din 5 noiembrie 2015 precum si 17 dintre cele mai frecvent utilizate acte normative din materia cadastrului si ... Detalii »
Editura: Hamangiu   Categorie: Carti De Specialitate  
In plus fata de editiile anterioare, culegerea include Declaratia Schuman adoptata la 9 mai 1950, precum si Comunicatul CJUE privind avizul negativ dat proiectului de aderare a Uniunii Europene la Conventia europeana pentru apararea dreptur... Detalii »
Editura: C h Beck   Categorie: Drept  
Lucrarea Urmarirea silita a bunurilor imobile reprezinta o investigatie stiintifica cuprinzatoare si aprofundata a uneia dintre cele mai importante institutii ale executarii silite. Intr-adevar, urmarirea silita imobiliara este cea mai comp... Detalii »
Categorie: Politica Drept  
Drept & Legislatie. Aceasta carte face parte din colectia Legislatie a editurii Hamangiu. Editia de fata cuprinde textul la zi al Codului muncii republicat cu modificarile aduse prin Legea privind unele masuri pentru degrevarea instantelor judecatoresti precum... Detalii »
Editura: Hamangiu   Categorie: Carti De Specialitate  
Drept & Legislatie. Problematica asigurarilor sociale preocupa intreaga societate mai ales in actualul context economico-social si legislativ. Frecventele discutii pe tema modificarilor legislative recente sau preconizate cu privire la noua Lege a pensiilor re... Detalii »
Editura: Hamangiu   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Florentina Rotaru  
Pactele societare par sa fie o practica recenta in tara noastra, pe de o parte pentru ca nu a existat o realitate in acest sens, si pe de alta parte, pentru ca filialelele companiilor mari au utilizat procedurile societatilor mama; astfel i... Detalii »
Editura: Universitara   Categorie: Drept  
Problema tratata in lucrarea Administratia ministeriala in Romania prezinta o importanta deosebita pentru organizarea si functionarea administratiei publice in conditiile integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.... Detalii »
Categorie: Politica Drept Politica  
Politica si guvern, Libertati si control politic, Drepturile omului, Drepturi civile si cetatenie. 'Once they are aroused, once they are determined, nothing on earth and nothing in heaven will make women give way; it is impossible.' A potted history of the women who pioneered feminism and changed the world. One of 46 new books in the bes... Detalii »
Categorie: Societate Si Stiinte Sociale  
Tratatele Uniunii Europene contine versiunea oficiala consolidata a Tratatului privind Uniunea Europeana si a Tratatului privind functionarea Uniunii Europene (fostul Tratat de instituire a Comunitati...... Detalii »
Categorie: Drept Si Legislatie  
Drept & Legislatie. Lucrarea Ghidul masterandului se doreste a fi un instrument ajutator pentru studentii facultatilor de drept istorie sau stiinte politice care doresc sa urmeze un curs de masterat in aceste domenii precum si pentru cei care sunt interesati s... Detalii »
Editura: C h Beck   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Vataman Dan  
Paul Brunton este unul dintre cei mai cunoscuti autori ai secolului XX care au cautat sursele intelepciunii imemoriale cuprinse intr-o multitudine de traditii religioase, mistice sau oculte. Sfinxul si piramidele de la Giseh, martori enigma... Detalii »
Categorie: Politica Drept Politica  
Lucrarea de faţă constituie un instrument de lucru necesar pentru dezvoltarea raţionamentului logico-juridic specific soluţionării unor litigii cu elemente de drept al Uniunii Europene şi este compusă din grile teoretice şi grile-sp... Detalii »
Categorie: Politica Drept Drept  
Lucrarea TVA intracomunitar. Frauda carusel. Rambursarea TVA reprezintă o evaluare a cadrului legislativ privind taxa pe valoarea adăugată aferentă tranzacţiilor intracomunitare.... Detalii »
Categorie: Politica Drept Drept  
Investigaţiile sunt realizate de doi jurnalişti ce lucrează la publicaţii ruseşti, precum Vedomosti şi Kommersant, iar discuţiile pe care aceştia le-au avut cu foşti sau actuali oameni politici şi membri din conducerea Gazprom dez... Detalii »
Categorie: Politica Drept Politica  
Legislatie speciala, Drept constitutional si administrativ, Cetatenie. Cellular technology has always been a surveillance technology, but cellular convergence - the growing trend for all forms of communication to consolidate onto the cellular handset - has dramatically increased the impact of that surveillance... Detalii »
Categorie: Legislatie Si Drept  
Carte Juridica. Noul Ccod de procedura civila Vol. 1+2. Comentarii pe articole - Ion Deleanu... Detalii »
Categorie: Drept   Autor: Ion Deleanu  
Coordonata de conf. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias, editia a 11-a a lucrarii Codul civil si Codul de procedura civila aduce in atentia celor interesati textul Noului Cod civil, sub articolele caruia...... Detalii »
Categorie: Drept Si Legislatie  
Cronica de familie sta sub pavaza sumbra a lui Nietzsche. Senzatia neantului interior le impulsioneaza membrilor Familiei vointa de putere: sa traiesti stiind ca adevarata ratiune a vietii consta in r...... Detalii »
Categorie: Drept Si Legislatie  
Dupa Cursul de drept civil. Partea generala, Profesorul Gabriel Boroi si colaboratorii sai continua analiza institutiilor din noul Cod civil cu acest Curs de drept civil. Drepturile reale principale....... Detalii »
Categorie: Drept Si Legislatie  
  • Carti Online:
  • 4044   1 - 20