Carti de Drept

  • Carti Online:
  • 4044   1 - 20
Drept & Legislatie. Lucrarea de fata cuprinde Legea nr. 7/1996 republicata in M. Of. nr. 720 din 24 septembrie 2015 si rectificata in M. Of. nr. 825 din 5 noiembrie 2015 precum si 17 dintre cele mai frecvent utilizate acte normative din materia cadastrului si ... Detalii »
Editura: Hamangiu   Categorie: Carti De Specialitate  
Drept & Legislatie. Demersul autoarei vizeaza cu suficienta maturitate seriozitate si eleganta un domeniu in care se resimtea nevoia unei abordari monografice. Lucrarea se evidentiaza prin temeinicul examen critic al punctelor de vedere exprimate in literatura... Detalii »
Editura: Lumen   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Madalina Ioana Moraru  
Lucrarea Urmarirea silita a bunurilor imobile reprezinta o investigatie stiintifica cuprinzatoare si aprofundata a uneia dintre cele mai importante institutii ale executarii silite. Intr-adevar, urmarirea silita imobiliara este cea mai comp... Detalii »
Categorie: Politica Drept  
Drept & Legislatie. Cursul de fata prezinta o analiza detaliata a dreptului familiei ca ramura a sistemului de drept raportat la noua viziune a legiuitorului roman asupra relatiilor de familie si a celor asimilate acestora care in prezent sunt cuprinse in regl... Detalii »
Editura: Hamangiu   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Cristina Codruta Hageanu  
Drept & Legislatie. Problematica asigurarilor sociale preocupa intreaga societate mai ales in actualul context economico-social si legislativ. Frecventele discutii pe tema modificarilor legislative recente sau preconizate cu privire la noua Lege a pensiilor re... Detalii »
Editura: Hamangiu   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Florentina Rotaru  
Pactele societare par sa fie o practica recenta in tara noastra, pe de o parte pentru ca nu a existat o realitate in acest sens, si pe de alta parte, pentru ca filialelele companiilor mari au utilizat procedurile societatilor mama; astfel i... Detalii »
Editura: Universitara   Categorie: Drept  
Lucrarea TVA intracomunitar. Frauda carusel. Rambursarea TVA reprezintă o evaluare a cadrului legislativ privind taxa pe valoarea adăugată aferentă tranzacţiilor intracomunitare.... Detalii »
Categorie: Politica Drept Drept  
Drept & Legislatie. Aceasta carte face parte din colectia Legislatie a editurii Hamangiu. Editia de fata cuprinde textul la zi al Codului muncii republicat cu modificarile aduse prin Legea privind unele masuri pentru degrevarea instantelor judecatoresti precum... Detalii »
Editura: Hamangiu   Categorie: Carti De Specialitate  
Drept & Legislatie. TVA national vs. Intracomunitar urmareste o evaluare a referentialului normativ in domeniul taxei pe valoarea adaugata. Se pune accentul pe prezentarea aspectelor esentiale cu incidenta relevanta in practica de zi cu zi precum si pe decript... Detalii »
Editura: C h Beck   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Patroi Dragos  
Drept & Legislatie. Lucrarea Ghidul masterandului se doreste a fi un instrument ajutator pentru studentii facultatilor de drept istorie sau stiinte politice care doresc sa urmeze un curs de masterat in aceste domenii precum si pentru cei care sunt interesati s... Detalii »
Editura: C h Beck   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Vataman Dan  
In plus fata de editiile anterioare, culegerea include Declaratia Schuman adoptata la 9 mai 1950, precum si Comunicatul CJUE privind avizul negativ dat proiectului de aderare a Uniunii Europene la Conventia europeana pentru apararea dreptur... Detalii »
Editura: C h Beck   Categorie: Drept  
Lucrarea de faţă constituie un instrument de lucru necesar pentru dezvoltarea raţionamentului logico-juridic specific soluţionării unor litigii cu elemente de drept al Uniunii Europene şi este compusă din grile teoretice şi grile-sp... Detalii »
Categorie: Politica Drept Drept  
Investigaţiile sunt realizate de doi jurnalişti ce lucrează la publicaţii ruseşti, precum Vedomosti şi Kommersant, iar discuţiile pe care aceştia le-au avut cu foşti sau actuali oameni politici şi membri din conducerea Gazprom dez... Detalii »
Categorie: Politica Drept Politica  
Politica si guvern, Libertati si control politic, Drepturile omului, Drepturi civile si cetatenie. 'Once they are aroused, once they are determined, nothing on earth and nothing in heaven will make women give way; it is impossible.' A potted history of the women who pioneered feminism and changed the world. One of 46 new books in the bes... Detalii »
Categorie: Societate Si Stiinte Sociale  
Legislatie speciala, Proprietate intelectuala, Marci inregistrate. International Trademark Classification: A Guide to the Nice Agreement helps trademark and IP attorneys properly classify goods and services on trademark applications.It explains the forty-five Classes of goods and services adopted under the... Detalii »
Categorie: Legislatie Si Drept  
Coordonata de conf. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias, editia a 11-a a lucrarii Codul civil si Codul de procedura civila aduce in atentia celor interesati textul Noului Cod civil, sub articolele caruia...... Detalii »
Categorie: Drept Si Legislatie  
Cea de–a patra editie a lucrarii Legile fondului funciar prezinta o radiografie la zi a practicii judiciare in materia reconstituirii si constituirii dreptului de proprietate, precum si a jurisprudent...... Detalii »
Categorie: Drept Si Legislatie  
Cronica de familie sta sub pavaza sumbra a lui Nietzsche. Senzatia neantului interior le impulsioneaza membrilor Familiei vointa de putere: sa traiesti stiind ca adevarata ratiune a vietii consta in r...... Detalii »
Categorie: Drept Si Legislatie  
Gabriel BOROI si Delia Narcisa THEOHARI – Scurte consideratii pe marginea unor dispozitii de drept procesual civil interpretate neunitar in practica judiciara. Noul Cod civil. Noul Cod de procedura...... Detalii »
Categorie: Drept Si Legislatie  
Drept & Legislatie. Aceasta lucrare se inscrie pe linia cercetarilor autorului legate de fenomenul coruptiei si care reprezinta o reusita expertiza stiintifica. Lucrarea care poate fi parcursa atat de studentii la drept profesori universitari cat si de diferit... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Sebastian Sarbu  
  • Carti Online:
  • 4044   1 - 20