Carti de Economie

  • Carti Online:
  • 7784   1 - 20
Business. Afaceri si management, Management si tehnici de management, Luarea deciziilor in management. The Secret introduced people around the world to a profound yet seemingly contradictory concept: to lead is to serve. With that as the foundation Great Leaders Grow takes the next step, showing leaders how to ensure that they’ll be able t... Detalii »
Categorie: Economie Finante Business Si Management  
Economie. Volumul de fata cu titlul Investitiile straine directe si restructurarea economiei romanesti in contextul integrarii europene abordeaza un subiect intens dezbatut in lumea academica din tara si din strainatate ca urmare a manifestarii sale ... Detalii »
Editura: Lumen   Categorie: Business Economie   Autor: Raluca Prelipceanu  
Clasa a XI-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Dorel Ailenei  
Business. Afaceri si management, Biroul si locul de munca. There are lots of books that address how we should take care of ourselves, find calm, and enjoy happiness in a hectic work world. But few of those books apply the lessons of Buddhist thinking as resolution and guidance tools. These question... Detalii »
Categorie: Economie Finante Business Si Management  
Business. Afaceri si management, Management si tehnici de management, Project Management. MEET YOUR GOALS—ON TIME AND ON BUDGET. How do you rein in the scope of your project when you’ve got a group of demanding stakeholders breathing down your neck? And map out a schedule everyone can stick to? And motivate team members who ... Detalii »
Categorie: Economie Finante Business Si Management  
Marketing & Vanzari. Prima carte din seria Big Al un manual de recrutare si sponsorizare in MLM scrisa de Tom Schreiter (alias Big Al). Autorul descrie tehnicile de baza in activitatea de inceput a distribuitorilor MLM pe care acestia trebuie sa le cunoasca pen... Detalii »
Editura: Digital Data   Categorie: Business Economie   Autor: Tom Schreiter  
Business. Afaceri si management, Management si tehnici de management, Management specific, Productie. Logistica. Controlul calitatii. A detailed roadmap for world-class new product development and delivery This updated guide offers a complete blueprint for logistics excellence, covering design and production, product reliability, maintainability, quality assurance, supply... Detalii »
Categorie: Economie Finante Business Si Management  
Business. Afaceri si management, Management si tehnici de management, Project Management.
Categorie: Economie Finante Business Si Management  
Business. Afaceri si management, Vanzari si marketing. Simple, powerful marketing strategies every business can afford to implement There′s never been a better time to be a marketer or entrepreneur than right now. Thanks to the Internet, a new world of free and inexpensive tactics can help ge... Detalii »
Categorie: Economie Finante Business Si Management  
Business. Afaceri si management, Management si tehnici de management. A new classic, cited by leaders and media around the globe as a highly recommended read for anyone interested in innovation. In The Innovator’s DNA, authors Jeffrey Dyer, Hal Gregersen, and bestselling author Clayton Christensen (The Inno... Detalii »
Categorie: Economie Finante Business Si Management  
Diverse. Dictionar economic francez-roman - Dan Dumitrescu... Detalii »
Categorie: Afaceri Economie   Autor: Dan Dumitrescu  
As its name suggests, the 1988 workshop on Interacting Electrons in Reduced Dimen the wide variety... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Business  
Resurse umane & Cariere. Ce culoare are parasuta ta? Este cea mai populara carte de management al carierei din lume revista Time incluzand-o pe lista celor mai bune o suta de carti de non-fictiune scrise incepand cu anul 1923. De asemenea The Library of Congress a ... Detalii »
Editura: Publica   Categorie: Business Economie   Autor: Richard N. Bolles  
Resurse umane & Cariere.
Editura: Irecson   Categorie: Business Economie   Autor: Viorica Ana Chisu  
Economie. Cartea face parte din colectia Actualitate a editurii Niculescu. Lucrarea de fata introduce cititorul in problemele pe care China contemporana le pune astazi lumii intregi. Dezvoltarea fara precedent din ultimii ani a avut efecte diverse pe... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Business Economie   Autor: Peter Navarro  
Marketing & Vanzari. Ghidul redactarii in relatii publice era digitala propune o abordare simpla si practica a redactarii materialelor de PR de la obisnuitele comunicate de presa scrisori de pitch biografii si alerte media la discursuri mult mai complexe si sof... Detalii »
Editura: Amsta   Categorie: Business Economie   Autor: Merry Aronson  
Comportament organizational. Cartea contine o colectie de nouazeci si patru de istorisiri reale provenite din cariera de patruzeci de ani ca CEO a lui Seelert in cadrul a cinci companii din trei industrii diferite. Seelert dezvaluie in aceasta carte usor de citit insa ... Detalii »
Editura: Amsta   Categorie: Business Economie   Autor: Bob Seelert  
Resurse umane & Cariere. Esti nelinistit din cauza interviului de angajare? Stii ce ai putea fi intrebat si ce vei spune? Cum ai putea folosi raspunsurile pentru a crea o buna impresie? Inainte de a te pregati pentru interviu este util sa intelegi ce anume urmaresc... Detalii »
Editura: C h Beck   Categorie: Business Economie   Autor: Williams Lynn  
Finante & Investitii. Regulile Marthei sintetizeaza drumul parcurs de Martha Stewart de la o mica afacere cu o firma de catering la un imperiu media care a transformat-o in unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Statele Unite ale Americii. Pornind de... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Business Economie   Autor: Martha Stewart  
Pentru toate filierele. Se aplica si la clasa a XII-a - filiera tehnologica, ruta progresiva de calificare prin scoala de arte si meserii + anul de completare... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Clasa A Xi a  
  • Carti Online:
  • 7784   1 - 20