Carti de Geopolitica

  • Carti Online:
  • 42   1 - 20
Politica si guvern, Relatii internationale, Geopolitica. The most comprehensive and richest study undertaken so far of the factors and conditions that will determine the scope and range of shipping and shipping activities in Arctic waters now and in the future. Furthermore, it is the first study ... Detalii »
Categorie: Societate Si Stiinte Sociale  
Cultura religie si geopolitica reflecta cunostintele acumulate de un profesor care a trait in trei continente. Ea este dedicata unor astfel de subiecte precum cultura si religia si legaturile lor cu geopolitica mai ales a cum in era globali... Detalii »
Editura: Viga   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Nicholas Dima  
Stiinte Umaniste. Avand in vedere domeniile implicate si suportul necesar pentru a explica fenomenele ce incumba Geopoliticii consideram ca Geopolitica este in fapt o disciplina stiintifica interdisciplinara la granita dintre geografie istorie stiinta politi... Detalii »
Editura: Meteor Press   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Silviu Negut  
Un studiu aplicat privind geopolitica drogurilor care din nefericire este una dintre problemele cruciale ale Europei. Una dintre definitiile clasice ale geopoliticii - studiul conflictelor de putere pentru controlul teritoriilor bogatiilor ... Detalii »
Editura: Ideea Europeana   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Alain Labrousse  
Excerpt from Practical Game Preserving: Containing the Fullest Directions for Rearing and Preserving... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Politics  
Nicholas Dima 978-606-92166-6-8... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Stiinte Umaniste. Geopolitica latino-americana este o carte: inedita in peisajul editorial romanesc fiind prima care abordeaza un fenomen aparte dintr-un spatiu geografic si politic extrem de interesant necesara in conditiile in care intr-o lume in continua ... Detalii »
Editura: Meteor Press   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Silviu Negut  
Politica si guvern, Relatii internationale, Geopolitica. On Palestine is Noam Chomsky and Ilan Pappe's indispensable update on a suffering region. Operation Protective Edge, Israel's most recent assault on Gaza, left thousands of Palestinians dead and cleared the way for another Israeli land grab... Detalii »
Categorie: Societate Si Stiinte Sociale  
Relatii Internationale. Introducere in geopolitica - Silviu Negut... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste   Autor: Silviu Negut  
Cultura Generala. Cultura, religie si geopolitica - Nicholas Dima... Detalii »
Categorie: Cultura Generala   Autor: Nicholas Dima  
The Fukushima Effect offers a range of scholarly perspectives on the international effect of the... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Politics  
Politica si guvern, Relatii internationale, Geopolitica. Gaza in Crisis is Noam Chomsky's clear-sighted analysis of an area in a desperate impasse. From the targeting of schools and hospitals, to the indiscriminate use of white phosphorus, Israel's conduct in 'Operation Cast Lead' has rattled eve... Detalii »
Categorie: Societate Si Stiinte Sociale  
Literatura Romana. Sub povara marilor decizii. Romania si Geopolitica Marilor Puteri - Constantin Corneanu... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Constantin Corneanu  
Silviu Negut Valeriu Rusu 978-973-728-571-3... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Stiinte Umaniste. Rusia intotdeauna a fost la o raspantie de drumuri o fatalitate derivata din geografie periferie a Europei periferie a Asiei si totodata centru al Eurasiei dar niciodata in decursul celor aproape 12 secole de istorie rusa povara alegerii ca... Detalii »
Editura: Cartier   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Oleg Serebrian  
You've come to the right place for learning English quickly and easily Easy English Step-by-Ste... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Politics  
Stiinte Umaniste. Faptul ca noua geopolitica a fost relansata in tari care in perioada interbelica si apoi in cea imediat postbelica s-au ilustrat drept cele mai proeminente adversare ale acestei discipline ca printre sustinatorii noii perspective se afla nu... Detalii »
Editura: Comunicare ro   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Paul Dobrescu  
Geopolitica este o carte: incitanta deoarece ne introduce in universul puterii (fenomen ce transgreseaza intreaga istorie a omenirii) si al distributiei acesteia pe Glob precum si in lumea celor ce au detinut-o sau acaparat-o doar pentru a-... Detalii »
Editura: Meteor Press   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Silviu Negut  
Stiinte Umaniste. Din cuprins: Dunarea? Axa de legatura spre Orient Realizarea Sistemului hidroenergetic si de navigatie de la Portile de Fier Semnificatia proiectului de la Portile de Fier Proiectul de la Aswan fata in fata cu Sistemul de la Portile de Fier... Detalii »
Editura: Institutul European   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Ciprian-Beniamin Benea  
Un studiu aplicat privind geopolitica drogurilor, care, din nefericire, este una dintre problemele cruciale ale Europei. Una dintre definitiile clasice ale geopoliticii studiul conflictelor de putere pentru controlul teritoriilor, bogatiilo... Detalii »
Categorie: Autoeducare  
  • Carti Online:
  • 42   1 - 20