Carti de Istorie

  • Carti Online:
  • 16537   1 - 20
'Controlul cartii' a fost o sectie a Directiei Literatura in cadrul institutiei cenzurii (Directia Generala a Presei si Tipariturilor). Volumul incearca sa recupereze fondul inca necunoscut al institutiei cenzurii sisa prezinte fenomenul ce... Detalii »
Categorie: Istorie  
Studii istorice. Saga dinastiei Romanov a fost publicata la editura Corint sine prezinta momente importante din viata si domnia suveranilor care au stat de-a lungul secolelor pe tronul Imperiului Rus: Petru cel Mare si Ecaterina a II-a Elisabeta si Pavel I ... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Istorie   Autor: Jean Des Cars  
Sa afli ce a fost in mintea lui Hitler, cand a trecut la genocidul evreilor, sau in cea lui Stalin, care si-a decimat poporul, ori chiar in mintea lui Vlad Tepes, a carui sete de dreptate putea sa fie la fel de bine o sete de cruzime, iata ... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Istorie Politologie  
Aprobat cu OMEdC Nr. 5654 din 23.12.1997 si Nr. 4999 din 12.11.1998... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Clasa A Vii a  
Auxiliare scolare.
Editura: Nominatrix   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Al doilea volum al Memoriilor lui Cicerone Ionitoiu descrie efortul celor care, ramasi fideli constiintei proprii si valorilor morale, au dus din exil o lupta inegala impotriva regimului comunist din Romania. Reuniti in jurul Comitetului (C... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Istorie Politologie  
Neagu Djuvara s-a nascut la Bucuresti in 1916, intr-o familie de mai indepartata origine aromana care a dat tarii mai multi oameni politici, diplomati, profesori si oameni de stiinta. Tatal autorului. Marcel Djuvara, sef de promotie la Poli... Detalii »
Editura: Humanitas Multimedia   Categorie: Audiobooks  
Isiah and Marco share their love of baseball. Who's going to hit the ball farther? Who's going to... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Other  
Studii istorice. Aceasta carte e rezultatul a circa 25 spre 30 de ani de pasiune aproape obsesie in sensul bun de scormonire a trecutului. Atunci cand am inceput sa ma ocup de comunismul romanesc se ocupa si el de mine drept care am plecat din Romania si am... Detalii »
Editura: Humanitas   Categorie: Istorie   Autor: Vladimir Tismaneanu  
Studii istorice. Aceasta carte scrisa deEugen Sendrea a aparut la editura Vicovia.Fascinantul Bacau! Adevarate comori arheologice istorice arhitectonice zac sub colbul gros al uitarii sau sub cel al scaietilor si troscotului. O avere inestimabila se distrug... Detalii »
Editura: Vicovia   Categorie: Istorie   Autor: Eugen Sendrea  
Studii istorice. Grecii antici au fost cei care au separat pentru prima oara domeniul cunoasterii in a sti si a face. Explorand tensiunea dintre inteligibilitate si instrumentalitate Peter Dear strabate episoade cheie ale istoriei stiintei demonstrandu-ne c... Detalii »
Editura: Herald   Categorie: Istorie   Autor: Peter Dear   
Studii istorice. Un oras care in cea mai mare partea a existentei sale atestate cu acte a fost si este capitala are orice s-ar spune puterea sa de seductie. E un destin al vorbelor croit fara indoiala dupa chipul si asemanarea locurilor si locuitorilor. Ast... Detalii »
Editura: Tritonic   Categorie: Istorie  
Citat fara a fi fost citit - cum ii placea lui insusi sa spuna despre mentorii scolii Ardelene care nu ajunsesera intotdeauna la sursele grecesti - B.P. Hasdeu a ramas in multe privinte necunoscut ca istoric.Cu exceptia Istoriei critice a r... Detalii »
Editura: Vestala   Categorie: Cazuri Reale Si Controverse   Autor: Bogdan Petriceicu Hasdeu  
Auxiliare scolare. Scrierea unui manual de istorie implica o responsabilitate foarte mare si necesita o buna pregatire profesionala atat ca istoric cat si ca dascal. Prin mesajul transmis ajungi sa influentezi opinii si sentimente tu esti cel care creionezi l... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Delia Grigore  
Un volum esential cu 4 000 de fotografii, reproduceri, ilustratii si harti in care vei descoperi civilizatii, imperii, inventii, inovatii, razboaie, revolutii, fapte memorabile, personalitati marcante. Nu rata ocazia de a descoperi cele mai... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Enciclopedii  
S-a nascut la Bucuresti in 1916, intr-o familie de mai indepartata origine aromana care a dat tarii mai multi oameni politici, diplomati, profesori si oameni de stiinta. Tatal autorului. Marcel Djuvara, sef de promotie la Politehnica din Be... Detalii »
Editura: Libhumanitas   Categorie: Audiobooks Mp3 download  
S-a nascut la Bucuresti in 1916, intr-o familie de mai indepartata origine aromana care a dat tarii mai multi oameni politici, diplomati, profesori si oameni de stiinta. Tatal autorului. Marcel Djuvara, sef de promotie la Politehnica din Be... Detalii »
Editura: Humanitas Multimedia   Categorie: Audiobooks  
Fictiune istorica. Continuing the outstanding success of The Last Kingdom, The Pale Horseman is the second installment of Bernard Cornwell,s fantastic series, following the fate of Alfred the Great,and the forging of Britain. It is the lowest time for the Sax... Detalii »
Categorie: Fictiune  
Istorie, Istorie: din antichitate pana in prezent, Istorie antica: pre 500, Istorie clasica / civilizatii clasice. In a book of unprecedented scope now available in a larger format—Iain McGilchrist presents a fascinating exploration of the differences between the brain’s left and right hemispheres, and how those differences have affected society, hi... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Biografii. Istoria intortocheata a jaguarului albastru - Radu Portocala... Detalii »
Categorie: Biografii Memorii Jurnale   Autor: Radu Portocala  
  • Carti Online:
  • 16537   1 - 20