Carti de Psihologie

  • Carti Online:
  • 4734   1 - 20
Psihologie & Consiliere. Aceasta carte reprezinta o suma de articole scrise pe tema problemelor familiei contemporane de catre importante personalitati ale Greciei ortodoxe cum ar fi arhim. Filothei Faros arhim. Makarios Griniezakis (specialist in bioetica si predi... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Diete Fitness Retete  
Stiinte Umaniste. Adresandu-se studentilor si psihologilor care isi desfasoara activitatea in laboratoare de psihologie aplicata lucrarea ofera informatii teoretice (teoriile personalitatii si problemele psihodiagnosticului) si practice (dificultati controve... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Cornel Havarneanu  
Volum editat de William McGuire Cititorul consecvent al operelor lui C.G. Jung, publicate sistematic de Editura Trei in ultimii zece ani, a constatat, fara indoiala, preponderenta expunerii teoretice asupra materialului clinic si a consider... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Psihologie  
Elaborata de o echipa de cadre universitare si practicieni, Consilierea in asistenta sociala ofera o perspectiva actuala asupra problemelor specifice domeniului, definind cadrul teoretic si metodologic al activitatii de consiliere si descri... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Psihologie  
Psihologie Practica. Cum sa suportam mai usor pierderea animalelor de companie - Robin Grey... Detalii »
Categorie: Dezvoltare Personala   Autor: Robin Grey  
Stiinte Umaniste. Editia a II-a. Activitate umana fundamentala comunicarea a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii. Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari pentru a ofe... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Alex Mucchielli  
Stiinte Umaniste. Psihologia sociala contemporana examineaza conduita omului asa cum se exprima ea intr-o serie de arii concrete ale vietii de zi cu zi: comunicare munca somaj educatie sanatate sport politica domeniul juridic conflicte si agresiuni prejudeca... Detalii »
Editura: Universitara   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Pantelimon Golu  
Psihologie & Consiliere. Nimeni nu este imun la stresul emotional. Si pentru ca mintea si corpul functioneaza ca un tot fie ca suntem sanatosi fie bolnavi pielea este des folosita constient sau nu ca mijloc de eliberare a tensiunii. Sa iti intelegi conflictele nevo... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Ted A. Grossbart  
Psihologie & Consiliere. Exista momente in care plangi in timpul divortului... si exista momente in care razi dupa divort. Lasa aceasta carte sa-ti inalte spiritul si sa te ajute sa supravietuiesti. Plina de adevar ce te aduce cu picioarele pe pamant de sensibilita... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: M. Borquez  
Mihail C. Roco Governance of Emerging Technologies Georgeta Panisoara Anca Avram Mobbing-ul (hartuirea psihologica) la locul de munca Cristina Fulga (Verza) Specificitatea triadei trasaturi de personalitate - grad de risc al activitatii - s... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Reviste Si Publicatii   Autor: Mihaela Roco  
Cei mai multi dintre noi credem ca suntem niste oameni cinstiti, dar, in realitate, cu totii trisam. Presupunem ca inselaciunea, la fel ca si majoritatea celorlalte decizii, se bazeaza pe o analiza rationala de costuri-beneficii. Dar Ariely... Detalii »
Editura: Publica   Categorie: Psihologie  
Copilul dumneavoastra nu se poate desprinde de tableta si smartphone? Petrece ore in sir in fata calculatorului si e obsedat sa-si cumpere cele mai noi gadgeturi? Chiar daca tehnologia moderna este utila, punand la dispozitia copiilor o mul... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Psihologie  
La Facultatea de Filosofie din Bucuresti unde eram studenti exista pe atunci multa libertate in alegerea cursurilor pe care doream sa le urmam. Se afisa la inceputul anului universitar o lista a cursurilor obligatorii si optionale, acestea ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Psihologie  
Structurat intr-o maniera echilibrata si simetricp in doua volume, 'Fundamentele psihologiei muncii' si 'Fundamentele psihologiei industrial - organizationale', tratatul abordeaza temele clasice ale psihologiei muncii, cum  ar fi analiza... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Psihologie  
Cursul universitar de Psihologie judiciara ne surprinde in modul cel mai placut prin evidenta tangibila a aspectelor practic-aplicative. Spetele si analizele de caz (vezi modulul dedicat psihologiei erorii judiciare si detectiei comportamen... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Psihologie  
Dorothy McCoy este psihoterapeut specializat in terapii de cuplu, tratamentul fobiei sociale si al stresului posttraumatic, precum si in interventiile in situatii de criza. Licentiata in studii interdisciplinare la University of South Carol... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Psihologie  
Teoria constelatiilor familiale deschide noi cai de acces catre profunzimile sufletului uman unde se afla resurse nebanuite de vindecare a durerilor noastre! Simptomele aparute dupa experientele traumatizante sunt numeroase si blocheaza fun... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Psihologie  
Lăsaţi atunci trufia la o parte, Căci de bărbaţi trufia ne desparte. Şi mâinile, duioase şi supuse, În slujba lor pe veci să fie puse. Şi soţul meu, de îndată ce ar vrea, În mâna lui mi aş pune mâna mea.Then vail your stom... Detalii »
Categorie: Psihologie Psihanaliza  
Educatie Psihologie. Strategii de suport pentru o alimentatie sanatoasa la adolescenti - Marijn Stok... Detalii »
Categorie: Cresterea Copilului   Autor: Marijn Stok  
Psihologie & Consiliere. In fiecare noapte visele ne iau si ne duc intr-o fascinanta calatorie interioara. Din pacate rareori ne intrebam ce-ar putea insemna visele noastre. De fapt ele ne ajuta sa intuim lucruri relevante despre relatiile personale sa identificam ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Ruth Berry  
  • Carti Online:
  • 4734   1 - 20