Carti de Psihologie

  • Carti Online:
  • 4734   1 - 20
Dorothy McCoy este psihoterapeut specializat in terapii de cuplu, tratamentul fobiei sociale si al stresului posttraumatic, precum si in interventiile in situatii de criza. Licentiata in studii interdisciplinare la University of South Carol... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Psihologie  
Psihologie & Consiliere. Aceasta carte reprezinta o suma de articole scrise pe tema problemelor familiei contemporane de catre importante personalitati ale Greciei ortodoxe cum ar fi arhim. Filothei Faros arhim. Makarios Griniezakis (specialist in bioetica si predi... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Diete Fitness Retete  
Psihologie & Consiliere. Exista momente in care plangi in timpul divortului... si exista momente in care razi dupa divort. Lasa aceasta carte sa-ti inalte spiritul si sa te ajute sa supravietuiesti. Plina de adevar ce te aduce cu picioarele pe pamant de sensibilita... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: M. Borquez  
Stiinte Umaniste. Adresandu-se studentilor si psihologilor care isi desfasoara activitatea in laboratoare de psihologie aplicata lucrarea ofera informatii teoretice (teoriile personalitatii si problemele psihodiagnosticului) si practice (dificultati controve... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Cornel Havarneanu  
'Comunicarea se afla peste tot in jurul nostru. Sintem inconjurati de comunicare, de la comunicarea cu propria persoana (care poate sa ne conduca spre o gindire pozitiva, spre succes sau poate sa ne arunce in haosul esecului) la comunicarea... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Psihologie  
Volum editat de William McGuire Cititorul consecvent al operelor lui C.G. Jung, publicate sistematic de Editura Trei in ultimii zece ani, a constatat, fara indoiala, preponderenta expunerii teoretice asupra materialului clinic si a consider... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Psihologie  
La Facultatea de Filosofie din Bucuresti unde eram studenti exista pe atunci multa libertate in alegerea cursurilor pe care doream sa le urmam. Se afisa la inceputul anului universitar o lista a cursurilor obligatorii si optionale, acestea ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Psihologie  
Elaborata de o echipa de cadre universitare si practicieni, Consilierea in asistenta sociala ofera o perspectiva actuala asupra problemelor specifice domeniului, definind cadrul teoretic si metodologic al activitatii de consiliere si descri... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Psihologie  
Campaniile de relatii publice se bazeaza tot mai mult pe interactivitate, implicind publicul in procesul de creatie. Alaturi de modelele clasice, volumul prezinta modele actuale de desfasurare a campaniilor de relatii publice si propune o n... Detalii »
Categorie: Psihologie Psihanaliza  
Dezvoltare personala, Psihologie populara. Happiness and How it Happens reveals how happiness is a state of being we all want and can have, because happiness is our true nature! Suryacitta, aka The Happy Buddha, explores what happiness is and how we can all achieve it through the tr... Detalii »
Categorie: Minte Trup Si Spirit  
Psihologie. An actionable guide for quickly improving one′s wealth, personal development, and happiness Successful people don′t sit around waiting for everything to be 100% right or to be absolutely sure they will succeed. They don′t need absolut... Detalii »
Categorie: Societate Si Stiinte Sociale  
Psihologie Practica. Cum sa suportam mai usor pierderea animalelor de companie - Robin Grey... Detalii »
Categorie: Dezvoltare Personala   Autor: Robin Grey  
Psihologie & Consiliere. In fiecare noapte visele ne iau si ne duc intr-o fascinanta calatorie interioara. Din pacate rareori ne intrebam ce-ar putea insemna visele noastre. De fapt ele ne ajuta sa intuim lucruri relevante despre relatiile personale sa identificam ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Ruth Berry  
Stiinte Umaniste. Editia a II-a. Activitate umana fundamentala comunicarea a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii. Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari pentru a ofe... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Alex Mucchielli  
Stiinte Umaniste. Psihologia sociala contemporana examineaza conduita omului asa cum se exprima ea intr-o serie de arii concrete ale vietii de zi cu zi: comunicare munca somaj educatie sanatate sport politica domeniul juridic conflicte si agresiuni prejudeca... Detalii »
Editura: Universitara   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Pantelimon Golu  
Psihologie & Consiliere. Nimeni nu este imun la stresul emotional. Si pentru ca mintea si corpul functioneaza ca un tot fie ca suntem sanatosi fie bolnavi pielea este des folosita constient sau nu ca mijloc de eliberare a tensiunii. Sa iti intelegi conflictele nevo... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Ted A. Grossbart  
Cei mai multi dintre noi credem ca suntem niste oameni cinstiti, dar, in realitate, cu totii trisam. Presupunem ca inselaciunea, la fel ca si majoritatea celorlalte decizii, se bazeaza pe o analiza rationala de costuri-beneficii. Dar Ariely... Detalii »
Editura: Publica   Categorie: Psihologie  
'Abilitatea de a sustine prezentari de succes este esentiala. Indiferent de domeniul in care activati sau cat de bine va faceti datoria, daca nu va remarcati intr-un grup de persoane si nu ii convingeti sa priveasca lucrurile din punctul... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Psihologie  
Copilul dumneavoastra nu se poate desprinde de tableta si smartphone? Petrece ore in sir in fata calculatorului si e obsedat sa-si cumpere cele mai noi gadgeturi? Chiar daca tehnologia moderna este utila, punand la dispozitia copiilor o mul... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Psihologie  
La putin timp dupa nastere, bucuria maternitatii ajunge sa fie umbrita de griji. Anxietatea, vinovatia, sentimentele amestecate sunt, in grade diferite, trairile comune ale tuturor mamelor. Chiar daca poate fi observat un progres in ceea ce... Detalii »
Editura: Philobia   Categorie: Psihologie  
  • Carti Online:
  • 4734   1 - 20