Carti de Psihologie

  • Carti Online:
  • 4734   1 - 20
Psihologie & Consiliere. Aceasta carte reprezinta o suma de articole scrise pe tema problemelor familiei contemporane de catre importante personalitati ale Greciei ortodoxe cum ar fi arhim. Filothei Faros arhim. Makarios Griniezakis (specialist in bioetica si predi... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Diete Fitness Retete  
La putin timp dupa nastere, bucuria maternitatii ajunge sa fie umbrita de griji. Anxietatea, vinovatia, sentimentele amestecate sunt, in grade diferite, trairile comune ale tuturor mamelor. Chiar daca poate fi observat un progres in ceea ce... Detalii »
Editura: Philobia   Categorie: Psihologie  
Dorothy McCoy este psihoterapeut specializat in terapii de cuplu, tratamentul fobiei sociale si al stresului posttraumatic, precum si in interventiile in situatii de criza. Licentiata in studii interdisciplinare la University of South Carol... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Psihologie  
Psihologie & Consiliere. In fiecare noapte visele ne iau si ne duc intr-o fascinanta calatorie interioara. Din pacate rareori ne intrebam ce-ar putea insemna visele noastre. De fapt ele ne ajuta sa intuim lucruri relevante despre relatiile personale sa identificam ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Ruth Berry  
Psihologie & Consiliere. Exista momente in care plangi in timpul divortului... si exista momente in care razi dupa divort. Lasa aceasta carte sa-ti inalte spiritul si sa te ajute sa supravietuiesti. Plina de adevar ce te aduce cu picioarele pe pamant de sensibilita... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: M. Borquez  
'Abilitatea de a sustine prezentari de succes este esentiala. Indiferent de domeniul in care activati sau cat de bine va faceti datoria, daca nu va remarcati intr-un grup de persoane si nu ii convingeti sa priveasca lucrurile din punctul... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Psihologie  
'Comunicarea se afla peste tot in jurul nostru. Sintem inconjurati de comunicare, de la comunicarea cu propria persoana (care poate sa ne conduca spre o gindire pozitiva, spre succes sau poate sa ne arunce in haosul esecului) la comunicarea... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Psihologie  
La Facultatea de Filosofie din Bucuresti unde eram studenti exista pe atunci multa libertate in alegerea cursurilor pe care doream sa le urmam. Se afisa la inceputul anului universitar o lista a cursurilor obligatorii si optionale, acestea ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Psihologie  
Elaborata de o echipa de cadre universitare si practicieni, Consilierea in asistenta sociala ofera o perspectiva actuala asupra problemelor specifice domeniului, definind cadrul teoretic si metodologic al activitatii de consiliere si descri... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Psihologie  
Campaniile de relatii publice se bazeaza tot mai mult pe interactivitate, implicind publicul in procesul de creatie. Alaturi de modelele clasice, volumul prezinta modele actuale de desfasurare a campaniilor de relatii publice si propune o n... Detalii »
Categorie: Psihologie Psihanaliza  
Dezvoltare personala, Psihologie populara. Happiness and How it Happens reveals how happiness is a state of being we all want and can have, because happiness is our true nature! Suryacitta, aka The Happy Buddha, explores what happiness is and how we can all achieve it through the tr... Detalii »
Categorie: Minte Trup Si Spirit  
Psihologie Practica. Cum sa suportam mai usor pierderea animalelor de companie - Robin Grey... Detalii »
Categorie: Dezvoltare Personala   Autor: Robin Grey  
Stiinte Umaniste. Editia a II-a. Activitate umana fundamentala comunicarea a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii. Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari pentru a ofe... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Alex Mucchielli  
Stiinte Umaniste. Psihologia sociala contemporana examineaza conduita omului asa cum se exprima ea intr-o serie de arii concrete ale vietii de zi cu zi: comunicare munca somaj educatie sanatate sport politica domeniul juridic conflicte si agresiuni prejudeca... Detalii »
Editura: Universitara   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Pantelimon Golu  
Stiinte Umaniste. Adresandu-se studentilor si psihologilor care isi desfasoara activitatea in laboratoare de psihologie aplicata lucrarea ofera informatii teoretice (teoriile personalitatii si problemele psihodiagnosticului) si practice (dificultati controve... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Cornel Havarneanu  
Un profesor de muzica isi confunda (la propriu) sotia cu o palarie. Un barbat nu-si recunoaste propriul picior. O femeie nu mai stie ce inseamna stanga. Persoane considerate retardate mintal dovedesc capacitati iesite din comun. Toate acest... Detalii »
Editura: Humanitas   Categorie: Psihologie  
Copilul dumneavoastra nu se poate desprinde de tableta si smartphone? Petrece ore in sir in fata calculatorului si e obsedat sa-si cumpere cele mai noi gadgeturi? Chiar daca tehnologia moderna este utila, punand la dispozitia copiilor o mul... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Psihologie  
Volum editat de William McGuire Cititorul consecvent al operelor lui C.G. Jung, publicate sistematic de Editura Trei in ultimii zece ani, a constatat, fara indoiala, preponderenta expunerii teoretice asupra materialului clinic si a consider... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Psihologie  
Structurat intr-o maniera echilibrata si simetricp in doua volume, 'Fundamentele psihologiei muncii' si 'Fundamentele psihologiei industrial - organizationale', tratatul abordeaza temele clasice ale psihologiei muncii, cumĀ  ar fi analiza... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Psihologie  
Cartea domnului Cochinescu se inscrie in perimetrul experientelor si incercarilor de reluare, reexaminare si reformulare a unor aspecte majore ale psihologiei sociale. Alcatuita din saisprezece capitole, lucrarea cuprinde intr-o maniera exh... Detalii »
Categorie: Manuale Scolare Pedagogie  
  • Carti Online:
  • 4734   1 - 20