Carti de Resurse Umane

  • Carti Online:
  • 73   1 - 20
Structurat intr-o maniera echilibrata si simetrica in doua volume, „Fundamentele psihologiei muncii' si „Fundamentele psihologiei industrial-organizationale', tratatul abordeaza temele clasice ale psi...... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Este posibil ca o firma sa reziste pe piata o perioada relativ scurta de timp chiar si in lipsa unui plan de marketing eficient sau cu o slaba politica de resurse umane. Dimpotriva, daca exista serioa...... Detalii »
Categorie: Drept Si Legislatie  
LucrareaManagementul conflictelor in organizatieeste destinata managerilor, specialistilor in resurse umane, juristilor, studentilor, precum si celor implicati direct in gestionarea conflictelor organ...... Detalii »
Categorie: Afaceri Si Economie  
Afaceri. „In aceasta carte, Herminia Ibarra evita conceptiile conventionale legate de conducere in afaceri. Ea tine seama de contextul in permanenta schimbare in care traim si ne ofera o carte practica si orientata spre actiune, abordand teme prec... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Informare  
Resurse umane & Cariere. Piata muncii marcata de competitivitate si de viteza cu care se produc schimbari in toate sectoarele de activitate solicita din ce in ce mai mult adaptabilitate creativitate si rezistenta la stres si efort din partea angajatilor. Iar pentru... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Business Economie   Autor: Ion-Ovidiu Panisoara  
Economie. Aflati totul despre despre: Managementul resurselor umane activitati necesare si tendinte Strategia de resurse umane a organizatiei Leadership Planificarea resurselor umane Rezolvarea deficitului de personal Politica salariala Solutii pentr... Detalii »
Editura: Rentrop Straton   Categorie: Business Economie   Autor: [Fara autor]  
Resurse umane & Cariere. Pornind de la dezvoltarea abordarii Gestalt si de la modelul Ciclului experientei Nevis urmareste implicatiile teoriei Gestalt in domenii ca evaluarea organizationala modurile de influenta in organizatii abordarea rezistentei dezvoltarea re... Detalii »
Editura: Gestalt Books   Categorie: Business Economie   Autor: Edwin C. Nevis  
Resurse umane & Cariere. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Pro Universitaria   Categorie: Business Economie   Autor: Dana Volosevici  
Resurse umane & Cariere. Ce culoare are parasuta ta? Este cea mai populara carte de management al carierei din lume revista Time incluzand-o pe lista celor mai bune o suta de carti de non-fictiune scrise incepand cu anul 1923. De asemenea The Library of Congress a ... Detalii »
Editura: Publica   Categorie: Business Economie   Autor: Richard N. Bolles  
Clasa a XI-a. Calificarea profesionala: tehnician in administratie tehnician in activitati economice tehnician in ahizitii si contractari Tehnician in turism si ruta progresiva clasa a XII a calificarile profesionale: Tehnician in hotelarie tehnician in ... Detalii »
Editura: Oscar Print   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Suzana Ilie  
Comportament organizational. Pentru orice organizatie cea mai importanta resursa o reprezinta oamenii iar toate elementele necesare functionarii sale se bazeaza pe comunicare. Iata o noua abordare a managementului resurselor umane pe care o propune Viorica Paus din per... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Business Economie   Autor: Viorica Aura Paus  
Business si economie. „În cadrul organizațiilor, conflictele sunt inevitabile și apar în caz de dezacorduri privind volumul de lucru, problemele de comunicare, diferențele individuale la nivel de nevoi, dorințe, obiective, preferințe sau comportamente, ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Carte  
Business si economie. Piata muncii, marcata de competitivitate si de viteza cu care se produc schimbari in toate sectoarele de activitate, solicita din ce in ce mai mult adaptabilitate, creativitate si rezistenta la stres si efort din partea angajatilor. Iar pen... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carte  
Comunicare Jurnalism. Viorica Aura Paus 973-46-0276-4... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Stiinte Umaniste  
Dezvoltare personala. Cartea contine exercitiile strategiile chestionarele si prezentarile de teste care sunt instrumentele-cheie in construirea abilitatilor inteligentei emotionale. Lucrarea se adreseaza atat celor indeajuns de motivati pentru a-si forma singur... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Marcia Hughes  
Resurse umane & Cariere. In trasarea profilului psihologic de ansamblu specialistii tin seama de o serie de parametri precum coeficientul de inteligenta (QI) capacitatea de concentrare distributivitatea atentiei nivelul de socializare stabilitatea emotionala etc. A... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Business Economie   Autor: Nicolae Radu  
Resurse umane & Cariere. Un interviu de angajare poate fi destul de incomod mai ales din cauza elementelor care tin de neprevazut dar si de insuficienta pregatire pentru aceasta intalnire. Intrebarile-capcana ale angajatorului lipsa ta de fermitate neputinta de a-t... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Business Economie   Autor: Susan Hodgson  
Economie. Cartea mea nu avanseaza teorii noi in materie de relatii internationale si diplomatie noutatea consta insa in modul pragmatic in care sunt abordate notiunile teoretice unele existente de secole. Mi-am propus sa imbin pe intelesul publicului... Detalii »
Editura: Universitara   Categorie: Business Economie   Autor: Elena Chirita  
Dezvoltare personala. Autor al bestsellerului mondial Inteligenta emotionala aparut prima data in 1995 Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) este psiholog si cercetator in domeniul psihologiei clinice si al stiintelor comportamentale domenii in care si-a obtinut doc... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Daniel Goleman  
Comportament organizational. In aceasta carte Herminia Ibarra evita conceptiile conventionale legate de conducere in afaceri. Ea tine seama de contextul in permanenta schimbare in care traim si ne ofera o carte practica si orientata spre actiune abordand teme precum co... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Business Economie   Autor: [Fara autor]  
  • Carti Online:
  • 73   1 - 20