Carti de Resurse Umane

  • Carti Online:
  • 72   1 - 20
Structurat intr-o maniera echilibrata si simetrica in doua volume, „Fundamentele psihologiei muncii' si „Fundamentele psihologiei industrial-organizationale', tratatul abordeaza temele clasice ale psi...... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Este posibil ca o firma sa reziste pe piata o perioada relativ scurta de timp chiar si in lipsa unui plan de marketing eficient sau cu o slaba politica de resurse umane. Dimpotriva, daca exista serioa...... Detalii »
Categorie: Drept Si Legislatie  
LucrareaManagementul conflictelor in organizatieeste destinata managerilor, specialistilor in resurse umane, juristilor, studentilor, precum si celor implicati direct in gestionarea conflictelor organ...... Detalii »
Categorie: Afaceri Si Economie  
Afaceri. „In aceasta carte, Herminia Ibarra evita conceptiile conventionale legate de conducere in afaceri. Ea tine seama de contextul in permanenta schimbare in care traim si ne ofera o carte practica si orientata spre actiune, abordand teme prec... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Informare  
Dezvoltare personala. Cartea contine exercitiile strategiile chestionarele si prezentarile de teste care sunt instrumentele-cheie in construirea abilitatilor inteligentei emotionale. Lucrarea se adreseaza atat celor indeajuns de motivati pentru a-si forma singur... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Marcia Hughes  
Resurse umane & Cariere. In trasarea profilului psihologic de ansamblu specialistii tin seama de o serie de parametri precum coeficientul de inteligenta (QI) capacitatea de concentrare distributivitatea atentiei nivelul de socializare stabilitatea emotionala etc. A... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Business Economie   Autor: Nicolae Radu  
Resurse umane & Cariere. Un interviu de angajare poate fi destul de incomod mai ales din cauza elementelor care tin de neprevazut dar si de insuficienta pregatire pentru aceasta intalnire. Intrebarile-capcana ale angajatorului lipsa ta de fermitate neputinta de a-t... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Business Economie   Autor: Susan Hodgson  
Economie. Cartea mea nu avanseaza teorii noi in materie de relatii internationale si diplomatie noutatea consta insa in modul pragmatic in care sunt abordate notiunile teoretice unele existente de secole. Mi-am propus sa imbin pe intelesul publicului... Detalii »
Editura: Universitara   Categorie: Business Economie   Autor: Elena Chirita  
Dezvoltare personala. Autor al bestsellerului mondial Inteligenta emotionala aparut prima data in 1995 Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) este psiholog si cercetator in domeniul psihologiei clinice si al stiintelor comportamentale domenii in care si-a obtinut doc... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Daniel Goleman  
Comportament organizational. In aceasta carte Herminia Ibarra evita conceptiile conventionale legate de conducere in afaceri. Ea tine seama de contextul in permanenta schimbare in care traim si ne ofera o carte practica si orientata spre actiune abordand teme precum co... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Business Economie   Autor: [Fara autor]  
Resurse umane & Cariere. Suntem contemporani cu schimbarile profunde care s-au derulat in tara noastra in ultima vreme si totul confirma ca acestea vor continua probabil intr-un ritm accelerat. Noua politica si dinamica socio-economica solicita in mod constant si i... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Business Economie   Autor: Mihai Jigau  
Resurse umane & Cariere. Secretara perfecta este un ghid practic de corespondenta comerciala administrativa si nu numai. Este structurata in 6 capitole in ele find prezentate informatii utile despre corespondenta comerciala gestiunea personalului publicitatea prin ... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Business Economie   Autor: Georges Vivien  
Memorii & Jurnale. Un volum-panorama o radiografie a conditiei scriitorului in Romania secolului al XXI-lea marcat de globalizare decadenta si cultul confortului. Un volum despre care s-au pronuntat citindu-l in manuscris cativa carturari intre care Gabriel A... Detalii »
Editura: Ideea Europeana   Categorie: Biografii Memorii   Autor: Aura Christi  
Resurse umane & Cariere. Vreau sa plec in strainatate la facultatea/jobul visurilor mele. Cum fac sa ajung acolo? Cum o sa ma descurc? Cum ramane cu iubitul/iubita cu familia cu prietenii cu locurile natale? Cum voi fi tratat dincolo? Cine ma poate ajuta?Raspunsul ... Detalii »
Editura: All Educational   Categorie: Business Economie   Autor: Diana Ursachi  
Resurse umane & Cariere. Recrutarea de personal facuta neprofesionist este cauza multor probleme si poate genera pierderi atat de bani cat si de clienti pentru orice companie. Pe piata muncii care este atat de flexibila in ziua de azi majoritatea managerilor vor fi... Detalii »
Editura: Allfa   Categorie: Business Economie   Autor: Malcolm Peel  
Auxiliare scolare. Din cuprins: Instruire teoretica Analiza senzoriala in industria fermentativa Importanta analizei senzoriale Insusirile senzoriale ale materiilor prime din industria fermentativa Insusirile senzoriale ale semifabricatelor din industria ferm... Detalii »
Editura: Oscar Print   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Nichita Maria Luminita  
Dezvoltare personala. Cartea de fata despre puterea inteligentei emotionale in leadership este prima culegere cuprinzatoare in care autorul isi aduna descoperirile cheie in domeniu. Acest material adeseori extras din celelalte carti ale lui Daniel Goleman care s... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Daniel Goleman  
Resurse umane & Cariere. Piata muncii marcata de competitivitate si de viteza cu care se produc schimbari in toate sectoarele de activitate solicita din ce in ce mai mult adaptabilitate creativitate si rezistenta la stres si efort din partea angajatilor. Iar pentru... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Business Economie   Autor: Ion-Ovidiu Panisoara  
Economie. Aflati totul despre despre: Managementul resurselor umane activitati necesare si tendinte Strategia de resurse umane a organizatiei Leadership Planificarea resurselor umane Rezolvarea deficitului de personal Politica salariala Solutii pentr... Detalii »
Editura: Rentrop Straton   Categorie: Business Economie   Autor: [Fara autor]  
Stiinte Umaniste. Problematica performantei a reusitei profesionale a fost si ramane unul dintre domeniile cele mai disputate ale psihologiei organizational-manageriale si una dintre verigile cele mai slabe din sistemele de management al personalului. Prin i... Detalii »
Editura: Editura Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Andreea Negruti  
  • Carti Online:
  • 72   1 - 20