Carti despre Facebook

  • Carti Online:
  • 323   1 - 20
74 7% din gospodariile in care exista un minor au acces la Internet. 9 din 10 adolescenti utilizeaza internetul si 71 7% au un profil de Facebook. O carte care explica parintilor cum sa gestioneze riscurile ci si beneficiile noilor tehnolog... Detalii »
Editura: Lizuka Educativ   Categorie: Parenting   Autor: Iacopo Casadei  
'Alcatuita dintr-o tesatura de naratiune clasica, e-mailuri, discutii pe Facebook si alte mijloace digitale de comunicare, cartea lui Melanie Gideon este confesiunea sincera a unei femei care se lupta sa-si impace propriile dorinte cu... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Literatura Straina  
Relatii. Intr-o cautare pe Google cele trei cuvinte cheie prinse in titlu (email messenger Facebook) returneza urmatoarele date statistice: Email= 2 950 000 000 results. Messenger= 896 000 000 results. Facebook = 4 570 000 000 results. Desi cartea a... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Dan Radoiu  
Dezvoltare personala, Dezvoltarea carierei. The definitive guide to social media job hunting - now updated to include GOOGLE+! Finding your dream job the old way just doesn't happen anymore. If you want to move up in today's ultracompetitive job market, you have to master the most us... Detalii »
Categorie: Minte Trup Si Spirit  
A devenit cunoscut datorita textelor cu haz de pe Facebook ce prezinta intamplari din viata de politist rutier si a reusit sa schimbe imaginea breslei sale. 'Flash-uri din sens opus' reprezinta volumu...... Detalii »
Categorie: Biografii Memorialistica Publicistica Si Eseuri  
Apeluri telefonice, SMS-uri, chat-uri, cautari pe Google, fotografii pe Facebook: ne comunicam in fiecare clipa informatiile personale privind locurile in care suntem, opiniile, obiceiurile, fricile s...... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Facebook and Google have changed the way customers begin their relationship with your neighborhood b... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza History  
Cartea a aparut la editura Herg Benet.E usor sa te bati cu pumnul in piept ca iubesti Romania. E simplu sa-ti cumperi un fular in culorile tricolorului rosu galben si albastru si sa iesi in piata de 1 Decembrie la un pahar de vin gratis. E ... Detalii »
Editura: Herg Benet   Categorie: Publicistica Eseuri   Autor: Cristina Nemerovschi  
Am pornit in documentarea si scrierea acestei carti cu cateva intrebari in minte. Altele s-au conturat pe parcurs. Ce schimba social media? De ce spunem ca Facebook e o revolutie? Daca n-am fi avut Twitter si Facebook, s-ar fi petrecut lucr... Detalii »
Editura: Humanitas   Categorie: Mass media Si Comunicare  
Desi cartea anunta ca se adreseaza in principal femeilor, fiind un manual practic de persuasiune pentru femei, ea poate fi la fel de utila si pentru barbati. O carte ce ar trebui interzisa barbatilor, in fond nu poate decat sa ne starneasca... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Practic Util Hobby  
Familia si sanatatea, Parenting. An honest and funny collection of the best lessons in motherhood, from the blogger The Unmumsy Mum. She writes candidly about motherhood as it really is: the messy, maddening, hilarious reality, and how it's sometimes fine to not know what ... Detalii »
Categorie: Minte Trup Si Spirit  
Societate si cultura: Teme generale, Studii clulturale, Cultura populara. You are what you share. That is the ethic of the world being created by YouTube and MySpace, Wikipedia and Facebook. We-Think is a rallying call for the shared power of the web to make society more open and egalitarian. We-Think reports on ... Detalii »
Categorie: Societate Si Stiinte Sociale  
Un proiect colectiv initiat de Florin Piersic jr Mai intai a fost o provocare: „Scrie o povestire la persoana intai“. Apoi, un grup pe Facebook, alcatuit din oameni dornici sa-si spuna povestile si sa...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Te-ai saturat ca, la petreceri, tu si prietenii tai sa va plictisiti, asteptand sa treaca timpul si sa ajungeti acasa pentru a va verifica pagina de Facebook sau pentru a viziona videoclipuri pe YouTu...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Mediile de socializare (Facebook, MySpace), avatarurile din jocurile video si comunicarea instantanee prin chat si prin telefonul mobil ne au bulversat obisnuintele si felul in care ne adresam unul al...... Detalii »
Categorie: Lecturi Motivationale  
Cum e cand iti citesti viitorul nu in palma, nu in cafea, ci pe un Facebook care nu a fost inca inventat. Un roman pentru tinerii de azi, despre viata lor de maine. Este anul1996, si nici jumatate din...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Catalog AnnArt Expozitia Florica Prevenda Facelook! Opere prezente: Facebook Obsession ( 2012 ); Facebook Obsession – 2011; Faces without a Face – 1999; Shadows of the Present – 2004; Facebook Obsessi...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
Prin intestineleMirelei Lungutrece Poezia, ca si cand aceasta ar fi un lichid narcotic, care ar tine-o in viata. O simpla privire peste cel mai recent volum al ei, Visul unei nopti pe Facebook, te fac...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Ai 438 de prieteni pe Facebook.Si un dusman.Prietenii sunt virtuali, dusmanul e real.Te va cauta.Te va gasi.Te va ucide. Ai 438 de prieteni pe Facebook.Si niciunul nu va observa ceva.... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Acest eseu se afla in mainile dumneavoastra pentru ca sunteti sau veti fi un client al Facebook Inc. Aveti probabil propria pagina, ceea ce presupune ca sunteti fericitul posesor al unui computer, al...... Detalii »
Categorie: Biografii Memorialistica Publicistica Si Eseuri  
  • Carti Online:
  • 323   1 - 20