Carti de Diete

  • Carti Online:
  • 2212   1 - 20
Diete. Aceasta carte face parte din colectia Camara bunicii a editurii Casa. Usor digerabila gustoasa si sanatoasa bogata in proprietati curative mierea este redescoperita in prezent ca aliment complex si ca intensitate a gustului. Ea este consuma... Detalii »
Editura: Casa   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Daniela Guaiti  
Psihologie & Consiliere. Aceasta carte reprezinta o suma de articole scrise pe tema problemelor familiei contemporane de catre importante personalitati ale Greciei ortodoxe cum ar fi arhim. Filothei Faros arhim. Makarios Griniezakis (specialist in bioetica si predi... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Diete Fitness Retete  
Familia si sanatatea, Fitness si diete, Diete si regimuri alimentare. Sports Nutrition for Endurance Athletes makes high-performance nutrition simple for running, cycling, triathlon, and swimming. Weighing in at 432 pages, this newly updated third edition is the most comprehensive resource on nutrition from t... Detalii »
Categorie: Minte Trup Si Spirit  
Diete. Aceasta carte face parte din colectia Sa fii sanatos a editurii Curtea Veche. Ligia Pop este raw food chef gazda show-ului TV online Ligias Kitchensi De vorba cu Ligia organizeaza anual expozitii raw food nationale si sustine demonstratii c... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Ligia Pop  
Relatii. Intr-o cautare pe Google cele trei cuvinte cheie prinse in titlu (email messenger Facebook) returneza urmatoarele date statistice: Email= 2 950 000 000 results. Messenger= 896 000 000 results. Facebook = 4 570 000 000 results. Desi cartea a... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Dan Radoiu  
Diete. Originalitatea acestei carti de bucate e data tocmai de refuzul autorului de a se aseza sub semnul modei si al tendintelor atat de fluctuante nu de putine ori ridicole in materie de arta culinara. Intr-o epoca la care in multe din marile re... Detalii »
Editura: Meteor Press   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Mihai Basoiu  
Sanatate. Aceasta carte se adreseaza femeilor care trec prin experienta unei menopauze si prezinta modificariel care apar in organismul acestora dar si avantajele sau dezavantajele Terapiei de Substitutie Hormonala.... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Anne MacGregor  
Diete. Sunt diete cu ajutorul carora poti slabi chiar 20 de kilograme intr-o luna. Dar la ce-ti foloseste? Caci dupa un regim atat de strict esti brusc terminat. De foame de oboseala de nervi. Si te reapuci usor usor de mancat. Asimilezi orice te ... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Raluca Badulescu  
Diete. Mancarurile pe care le consumam ne afecteaza in mod direct performantele creierului - cel mai important organ din corp. Daca i se furnizeaza combinatia corecta de principii nutritive creierul poate gandi mai rapid memoria este mai clara iar... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Lorraine Perreta  
Relatii. Confruntarea cu sinele se poate declansa la orice varsta. Depinde de determinarea celui hotarat sa mai spuna ceva despre propria existenta. Joan Anderson descopera ca procesul propriei deveniri nu s-a oprit dupa ce si-a insurat feciorii si ... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Joan Anderson  
Diete. Actor poet si scriitor Zamfir Claudiu Pop personajul Akebono de la Canalul de stiri unde este si coprezentator sau Ake cum a fost alintat de colegii sai a luat din viata numai ce i-a placut uneori si ce s-a nimerit. Greu de slabit este un j... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Zamfir Claudiu Pop  
Exista mii de variante de dieta pe piata, exista zeci de mii de suplimente alimentare destinate pierderii ponderale. Cele mai multe promit pierderi rapide in greutate si rezultate pe timp indelungat. Total gresit, spun toti medicii, iar exp... Detalii »
Editura: House Of Guides   Categorie: Practic Util Hobby  
Sănătate. #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER HAYLIE POMROY, supranumită „nutriţionista vedetelor”, este consilieră autorizată în nutriţie şi consilieră holistică si îsi desfăşoară activitatea în clinici din Beverly Hills şi Burbank. Dint... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Utilitare  
Citind cartea,veti descoperi:care mancaruri ne fac sa ne ingrasam si care nu, indiferent de numarul caloriilor de ce scopul nostru nu trebuie sa fie sa slabim, ci sa eliminam grasimea de ce nu functio...... Detalii »
Categorie: Gastronomie Si Diete  
Diete. Aceasta carte face parte din colectia Sanatate fara medicamente a editurii Orizonturi. La sfarsitul unui program de 30 de zile vei realiza o imbunatatire a circulatiei intarirea sistemului imunitar disparitia celulitei un nivel ridicat de e... Detalii »
Editura: Orizonturi   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Jane Scrivner  
Boli. Cum sa te vindeci de depresie. CarteaInvinge depresia inainte ca ea sa te invinga publicata la editura For you este scrisa de dr. Robert L. Leahy doctor renumit specializat in tratarea depresiei. Din aceasta carte putem invata cum sa inving... Detalii »
Editura: For You   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Robert L. Leahy  
Diete. Slabeste rapid si uimeste-ti prietenii! Aceasta carte face parte din colectia Citeste sanatos a editurii Lifestyle. Bazata pe un plan conceput initial pentru clientii selecti ai autorului cartea de fata reprezinta un sistem revolutionar car... Detalii »
Editura: Lifestyle Publishing   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Venice A. Fulton  
Diete. Stiati ca legumele bogate vitamine si nutrimente uleiurile de masline sanatoase si exercitiul fizic te pot ajuta sa scazi in greutate si sa precii tot soiul de boli ? Este adevarat ! In sfarsit iata o carte care ofera o privire de ansamblu ... Detalii »
Editura: House Of Guides Publishing Grup   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Connie Diekman  
Relatii. Nu mi-am propus aici sa invat pe cineva in baza observatiilor personale. Scopul cartii este cu totul altul: a corela opiniile crestine referitoare la problema sexuala cu abordarile medico-psihologice. Este important ca cititorul sa primeasc... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Konstantin V. Zorin  
Diete. Adevarul gol-golut despre dietele la moda glucidele lipidele si proteinele bunesi despre cum sa scapam de pericolele obezitatii si diabetului Sunteti confuzi in privinta alimentatiei? Renumitul nutritionist si autor al volumului Noua biblie... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Virginia Hopkins  
  • Carti Online:
  • 2212   1 - 20