Carti de Diete

  • Carti Online:
  • 2212   1 - 20
Psihologie & Consiliere. Aceasta carte reprezinta o suma de articole scrise pe tema problemelor familiei contemporane de catre importante personalitati ale Greciei ortodoxe cum ar fi arhim. Filothei Faros arhim. Makarios Griniezakis (specialist in bioetica si predi... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Diete Fitness Retete  
Exista mii de variante de dieta pe piata, exista zeci de mii de suplimente alimentare destinate pierderii ponderale. Cele mai multe promit pierderi rapide in greutate si rezultate pe timp indelungat. Total gresit, spun toti medicii, iar exp... Detalii »
Editura: House Of Guides   Categorie: Practic Util Hobby  
Diete. Mancarurile pe care le consumam ne afecteaza in mod direct performantele creierului - cel mai important organ din corp. Daca i se furnizeaza combinatia corecta de principii nutritive creierul poate gandi mai rapid memoria este mai clara iar... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Lorraine Perreta  
Relatii. Confruntarea cu sinele se poate declansa la orice varsta. Depinde de determinarea celui hotarat sa mai spuna ceva despre propria existenta. Joan Anderson descopera ca procesul propriei deveniri nu s-a oprit dupa ce si-a insurat feciorii si ... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Joan Anderson  
Diete. Aceasta carte face parte din colectia Camara bunicii a editurii Casa. Usor digerabila gustoasa si sanatoasa bogata in proprietati curative mierea este redescoperita in prezent ca aliment complex si ca intensitate a gustului. Ea este consuma... Detalii »
Editura: Casa   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Daniela Guaiti  
Boli. Cum sa te vindeci de depresie. CarteaInvinge depresia inainte ca ea sa te invinga publicata la editura For you este scrisa de dr. Robert L. Leahy doctor renumit specializat in tratarea depresiei. Din aceasta carte putem invata cum sa inving... Detalii »
Editura: For You   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Robert L. Leahy  
Diete. Aceasta carte face parte din colectia Sa fii sanatos a editurii Curtea Veche. Ligia Pop este raw food chef gazda show-ului TV online Ligias Kitchensi De vorba cu Ligia organizeaza anual expozitii raw food nationale si sustine demonstratii c... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Ligia Pop  
Relatii. Nu mi-am propus aici sa invat pe cineva in baza observatiilor personale. Scopul cartii este cu totul altul: a corela opiniile crestine referitoare la problema sexuala cu abordarile medico-psihologice. Este important ca cititorul sa primeasc... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Konstantin V. Zorin  
Psihologie & Consiliere. Nimeni nu este imun la stresul emotional. Si pentru ca mintea si corpul functioneaza ca un tot fie ca suntem sanatosi fie bolnavi pielea este des folosita constient sau nu ca mijloc de eliberare a tensiunii. Sa iti intelegi conflictele nevo... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Ted A. Grossbart  
Diete. Originalitatea acestei carti de bucate e data tocmai de refuzul autorului de a se aseza sub semnul modei si al tendintelor atat de fluctuante nu de putine ori ridicole in materie de arta culinara. Intr-o epoca la care in multe din marile re... Detalii »
Editura: Meteor Press   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Mihai Basoiu  
Diete. Lucrarea se constituie ca un ghid util persoanelor care vor sa aiba o alimentatie sanatoasa sau care sufera de anumite afectiuni mai ales ca face referire si la folosirea suplimentelor alimentare in vederea asigurarii sanatatii aparatului d... Detalii »
Editura: Asab   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Constantin Banu  
Sanatate. Aceasta carte se adreseaza femeilor care trec prin experienta unei menopauze si prezinta modificariel care apar in organismul acestora dar si avantajele sau dezavantajele Terapiei de Substitutie Hormonala.... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Anne MacGregor  
Relatii. Desi pare o carte pentru copii ea trebuie citita mai intai de catre parinti. Iar apoi folosindu-se doza potrivita informatia poate fi livrata la momentul potrivit copilului intr-un cadru familial adecvat. Dar mai cu seama o recomand mamelor... Detalii »
Editura: Aquila `93   Categorie: Diete Fitness Retete  
Diete. Din Antichitate si pana azi uleiul de masline a avut numeroase intrebuintari de la vindecarea diverselor boli pana la utilizarea in cosmetica si la treburile casnice. Faptul ca regimurile alimentare bazate pe uleiul de masline pot prelungi ... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Cal Orey  
Diete. Programul despre care vorbeste toata lumea! Imaginati-va o lume in care atacurile de cord sunt extrem de rare iar moartea din cauza unui infarct prematur este practic necunoscuta. Imaginati-va o lume in care bolile de inima sunt descoperite... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Arthur Agatston  
Diete. Actor poet si scriitor Zamfir Claudiu Pop personajul Akebono de la Canalul de stiri unde este si coprezentator sau Ake cum a fost alintat de colegii sai a luat din viata numai ce i-a placut uneori si ce s-a nimerit. Greu de slabit este un j... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Diete Fitness Retete   Autor: Zamfir Claudiu Pop  
Familia si sanatatea, Fitness si diete, Antrenament si exercitii. TRAIN SMARTER WITH THE NEWEST HIGH-TECH HEART RATE MONITORS Whether you are just starting a fitness program or are an experienced athlete, you can greatly benefit from paying attention to your heart rate during exercise. Heart rate serves a... Detalii »
Categorie: Minte Trup Si Spirit  
Familia si sanatatea, Fitness si diete, Diete si regimuri alimentare. Sports Nutrition for Endurance Athletes makes high-performance nutrition simple for running, cycling, triathlon, and swimming. Weighing in at 432 pages, this newly updated third edition is the most comprehensive resource on nutrition from t... Detalii »
Categorie: Minte Trup Si Spirit  
Familia si sanatatea, Fitness si diete, Diete si regimuri alimentare. The Dukan Diet is a unique 4-step programme, combining two steps to lose your unwanted weight and two steps to keep it off for good. The Complete Dukan Cookbook provides over 300 recipes for all stages of the diet to help you can lose the w... Detalii »
Categorie: Minte Trup Si Spirit  
Sănătate. #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER HAYLIE POMROY, supranumită „nutriţionista vedetelor”, este consilieră autorizată în nutriţie şi consilieră holistică si îsi desfăşoară activitatea în clinici din Beverly Hills şi Burbank. Dint... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Utilitare  
  • Carti Online:
  • 2212   1 - 20