Carti de Remedii

  • Carti Online:
  • 222   1 - 20
Medicina veterinara, Animale mari, Cabaline. The selection and safe use of natural remedies including homeopathy, herbs, oils, tissue salts, and Bach Flower remedies. Chapters include injuries and first aid, colic, cough and discharges, nervousness and excitability, and sweet itch.... Detalii »
Categorie: Medicina  
Medicina alternativa & Holistica. Cartea va prezinta 190 specii de plante si 4 ciuperci medicinale si tot atatea ceaiuri tincturi s.a in functie de afectiunea de care suferiti toate la indemana dumneavoastra.... Detalii »
Editura: Lucman   Categorie: Medicina   Autor: Ioana Tudor  
Medicina alternativa & Holistica. In aceasta carte de referinta a vindecarii prin metode naturiste dr. Maoshing Ni intelepciunea miilor de ani de traditie orientala cu randamentul deosebit al medicinei si al stiintei nutritioniste occidentale. Pentru a fi sanatosi nu e de a... Detalii »
Editura: Lifestyle Publishing   Categorie: Medicina   Autor: Dr. Maoshing Ni  
Daca va numarati printre milioanele de persoane care sufera de artrita, reumatism, osteoporoza sau alte afectiuni ale oaselor si articulatiilor, stiti cu siguranta cat de important este ca sistemul musculo-scheletal sa fie sanatos. In acest... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Diverse  
Lucrarea descrie peste o suta de plante, cu denumiri populare, mod de utilizare, indicatii terapeutice, mod de administrare, ceaiuri si preparate din plante medicinale recomandate pentru diferite afectiuni, precum si bolile mai frecvent int... Detalii »
Editura: All   Categorie: Domenii  
Epoca miracolului penicilinei s-a sfârșit. Prin utilizarea fără discernământ a medicamentelor pe bază de antibiotice în spitale și în ferme de producție, oamenii au creat supermicrobi – bacterii care dezvoltă rezistență la c... Detalii »
Categorie: Medicina Sanatate Alimentatie  
Excerpt from The Rights, Remedies and Liabilities of Landlord and Tenant, 1876: Including the Law an... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Legal  
Sanatate - Frumusete - Sport. Daca va numarati printre milioanele de persoane care sufera de artrita, reumatism, osteoporoza sau alte afectiuni ale oaselor si articulatiilor, stiti cu siguranta cat de important este ca sistemul musculo-scheletal sa fie sanatos. In acest... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Colectii Adulti  
Editura: Herald   Categorie: Psihoterapie   Autor: ORFEU  
Orice remediu rapid sopteste aceeasi promisiune seducatoare de beneficiu maxim cu efort minim. Necazul este ca partile ecuatiei nu sunt egale. Ganditi-va putin: veneratia fata de altarul remediului ra...... Detalii »
Categorie: Lecturi Motivationale  
Volumul de fata este o calatorie captivanta prin sufletul omenesc. O carte cu totul noua si originala, scopul ei fiind acela de a te face sa gandesti despre tine si despre metodele pe care le poti ut...... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Dr. Mao va va calauzi pe calea spre o viata echilibrata si sanatoasa. In aceasta carte de referinta a vindecarii prin metode naturiste, dr. Maoshing Ni (Dr. Mao din serialul 'Totul despre sex') combin...... Detalii »
Categorie: Medicina Si Farmacie  
Ceaiuri, infuzii si decocturi pentru tulburari de somn, pentru anxietate si nervozitate, pentru caile respiratorii, biliare si urinare, pentru digestie si metabolism, pentru inima si circulatia sangvi...... Detalii »
Categorie: Medicina Si Farmacie  
Cel mai eficient program de prevenire si de tratare a afectiunilor spatelui. O lucrare de referinta pentru intreaga familie, pe care oricine trebuie sa o aiba in biblioteca. ● un inventar complet al a...... Detalii »
Categorie: Medicina Si Farmacie  
Daca este lasata netratata, frica poate deveni un factor de risc serios pentru boli grave precum cele ale inimii, diabet si cancer. Dr. Lissa Rankin ne explica nu numai de ce trebuie sa ne vindecam de...... Detalii »
Categorie: Lecturi Motivationale  
Joan Barp 978-973-629-300-9... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
165 x 235 mm 973-86354-2-x... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
2013 978-606-8360-31-7... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Jared M. Skowron 978-606-8309-39-2... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
205X145 978-973-1902-73-9... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
  • Carti Online:
  • 222   1 - 20