Carti cu Povesti

  • Carti Online:
  • 6054   1 - 20
Povesti & Povestiri. Aceasta carte face parte din colectia Piccolino a editurii Tedit FZH.... Detalii »
Editura: Tedit Fzh   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Alexandre Dumas  
La prima vedere, Ioana, zisa Biba, este o femeie obisnuita. Inca tinara, energica, se ocupa de casa si de iubitul bolnav. Ea are insa o poveste cutremuratoare: in urma cu mai multi ani, si-a ucis in bataie fratele. Ce anume a impins-o la ac... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Literatura Romana  
Literatura de divertisment.
Editura: Anticipatia   Categorie: Fictiune  
Literatura clasica. Aceasta carte face parte din Colectia de lux a editurii Adevarul.Poveste despre doua orase este unul dintre romanele in care nedreptatea este adusa in prim-plan.Urmarind viata catorva protagonisti care trec prin evenimentele desfasurate ina... Detalii »
Editura: Adevarul   Categorie: Fictiune   Autor: Charles Dickens  
Literatura de divertisment. Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice Anticipatia Nr. 3 apare la editura Anticipatia. Ea a privit cum trupul lui se contorsiona in timp ce oasele si muschii i se metamorfozau inauntru a privit cum parul lui alb-pal creste mai lung si... Detalii »
Editura: Anticipatia   Categorie: Fictiune  
Povesti & Povestiri. Cel mai recent numar din seria Povestiri pentru copii are ca teme smerenia rabdarea ocarilor alegerea vietii si vine in intampinarea copiilor cu 6 povestiri deosebite potrivite si pentru cei mici si pentru cei mari.... Detalii »
Editura: Manastirea Sihastria   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Arhimandrit Ilie Cleopa  
'In Pergamentul diafan se contopesc Eliade prozatorul si Borges. Povestirile lui Culianu dau impresia unei constiinte care nu crede in persoana umana, adica a unei constiinte desavirsit budiste, care urmareste orice intimplare cu un amuzame... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Polirom Top 10  
Autobiografia unuia dintre cei mai indragiti si nonconformisti regizori contemporani Publicat prima oara la Belgrad, in octombrie 2010, sub titlul Moartea e un zvon neverificat, volumul Unde sint eu in toata povestea asta? reprezinta debutu... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Bazandu-se pe o documentatie temeinica, studiul lui Jenkins acorda o atentie speciala 'celei mai controversate date din istorie. - Stanislav Grof, autorul lucrarilor PSIHOLOGIA VIITORULUI, JOCUL COSMIC si CAND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL Pe ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Practic Util Hobby  
Autor al unor erudite studii de istorie si filozofie a istoriei aparute in Franta, premiat de Academia Franceza, profesorul Neagu Djuvara lasa la o parte de data aceasta tonul academic, pentru a povesti tinerilor – si celor mai putin tine... Detalii »
Categorie: Ebooks  
S-a nascut la Bucuresti in 1916, intr-o familie de mai indepartata origine aromana care a dat tarii mai multi oameni politici, diplomati, profesori si oameni de stiinta. Tatal autorului. Marcel Djuvara, sef de promotie la Politehnica din Be... Detalii »
Editura: Libhumanitas   Categorie: Audiobooks Mp3 download  
Licente internationale. Din aceiasi colectie fac parte: - 100 de povesti cu aventuri uimitoare - 100 de povesti cu intamplari magice - 100 de povesti cu cei mai buni prieteni... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Copii  
Literatura de divertisment.
Editura: Anticipatia   Categorie: Fictiune  
Povesti & Povestiri.
Editura: Coresi   Categorie: Carti Pentru Copii  
Grupe de varsta. In vreme ce Shrek este in cautarea unui succesor la tron Fiona trebuie sa conduca regatul. Dar Fat-Frumos si ceata lui de ticalosi iau cu asalt castelul. Fiona nu are mult timp la dispozitie sa transforme niste printese afectate in aprige l... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Annie Auerbach  
Povesti & Povestiri. Nimeni nu ar fi crezut asa ceva dar cand ziarele au anuntat ca Mos Craciunii nu exista! Toti au dat crezare vestii. Adultii copii toata lumea. Doar un singur baietel nu vrea deloc sa accepte asa ceva. Rupert se hotaraste sa plece in cautare... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Ute Krause  
Aceasta e una dintre caile prin care ne putem ancora viata in 'prezent, in inefabila clipa a lui 'acum, intru care putem sta inaintea Celui Care a marturisit despre Sine: 'Eu sunt Cel Ce sunt (Iesirea 3, 14). Trecutul e trecut si a trecut. ... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Religie Si Teologie  
Amestec de inocenta si iubire dezinteresata, dragalasenie si afectiune, copiii reprezinta comoara cea mai de pret a oricarui parinte ori bunic. Ne intrec adeseori in mila si bunatate pe noi, cei mari, dandu-ne chiar lectii de viata cu un... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Literatura Pentru Adolescenti  
Cartea cuprinde opt povestiri despre adevaratul comportament crestin si constituie un minunat dar pentru copii, reusind, prin frumusetea si sensibilitatea naratiunii, sa le modeleze si sa le lumineze sufletul. Cuprins: Nu-ma-uita Papusa fet... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Literatura Pentru Adolescenti  
Licente internationale. Din aceiasi colectie fac parte: - 100 de povesti cu cei mai buni prieteni - 100 de povesti cu intamplari magice - 100 de povesti cu pentru toti copiii... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Copii  
  • Carti Online:
  • 6054   1 - 20