Carti cu Povesti

  • Carti Online:
  • 6054   1 - 20
Literatura de divertisment. Bucurestii 1997... Cand mai multe prostituate sunt gasite moarte in apartamentele lor capitanii de politie Costea si Badoiu habar n-au ca anchetarea acestor crime ii va duce direct in hatisurile unui complicat caz de coruptie politica ale c... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Fictiune   Autor: Rodica Ojog-Brasoveanu  
Amestec de inocenta si iubire dezinteresata, dragalasenie si afectiune, copiii reprezinta comoara cea mai de pret a oricarui parinte ori bunic. Ne intrec adeseori in mila si bunatate pe noi, cei mari, dandu-ne chiar lectii de viata cu un... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Literatura Pentru Adolescenti  
Dezvoltare personala. Aceasta face face parte din colectia Dezvoltare personala a editurii Adevar divin. 101 povesti inspirationale despre speranta devotament credinta si miracole. Aceasta carte din seria Supa de pui pentru suflet se axeaza pe povesti despre cre... Detalii »
Editura: Adevar Divin   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Jack Canfield  
Povesti & Povestiri. Inceput timid in formatul clasic tiparit foiletonul semnat de Gheorghe Virtosu continua sa prinda viata atat sub forma benzilor desenate cat si a filmului animat Procesul nazbatiosului Purice precum si intalnirea cu Batranul Sobolan cel int... Detalii »
Editura: Adenium   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Gheorghe Virtosu  
Dupa 1990, a publicat doua culegeri de pamflete politice si sociale — Tratat de injuraturi, I si II — si mai multe culegeri de texte scurte: Povestiri, Oameni normali, 248 de povestiri, Momente, schite, insemnari, Prosti, dar multi, Pov... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Literatura Romana  
Neagu Djuvara s-a nascut la Bucuresti in 1916, intr-o familie de mai indepartata origine aromana care a dat tarii mai multi oameni politici, diplomati, profesori si oameni de stiinta. Tatal autorului. Marcel Djuvara, sef de promotie la Poli... Detalii »
Editura: Humanitas Multimedia   Categorie: Audiobooks  
Literatura de divertisment.
Editura: Anticipatia   Categorie: Fictiune  
Povesti & Povestiri. Cel mai recent numar din seria Povestiri pentru copii are ca teme smerenia rabdarea ocarilor alegerea vietii si vine in intampinarea copiilor cu 6 povestiri deosebite potrivite si pentru cei mici si pentru cei mari.... Detalii »
Editura: Manastirea Sihastria   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Arhimandrit Ilie Cleopa  
Povesti & Povestiri.
Editura: Coresi   Categorie: Carti Pentru Copii  
Aceasta e una dintre caile prin care ne putem ancora viata in 'prezent, in inefabila clipa a lui 'acum, intru care putem sta inaintea Celui Care a marturisit despre Sine: 'Eu sunt Cel Ce sunt (Iesirea 3, 14). Trecutul e trecut si a trecut. ... Detalii »
Editura: Sophia   Categorie: Religie Si Teologie  
Bazandu-se pe o documentatie temeinica, studiul lui Jenkins acorda o atentie speciala 'celei mai controversate date din istorie. - Stanislav Grof, autorul lucrarilor PSIHOLOGIA VIITORULUI, JOCUL COSMIC si CAND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL Pe ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Practic Util Hobby  
S-a nascut la Bucuresti in 1916, intr-o familie de mai indepartata origine aromana care a dat tarii mai multi oameni politici, diplomati, profesori si oameni de stiinta. Tatal autorului. Marcel Djuvara, sef de promotie la Politehnica din Be... Detalii »
Editura: Libhumanitas   Categorie: Audiobooks Mp3 download  
S-a nascut la Bucuresti in 1916, intr-o familie de mai indepartata origine aromana care a dat tarii mai multi oameni politici, diplomati, profesori si oameni de stiinta. Tatal autorului. Marcel Djuvara, sef de promotie la Politehnica din Be... Detalii »
Editura: Humanitas Multimedia   Categorie: Audiobooks  
Licente internationale. Din aceiasi colectie fac parte: - 100 de povesti cu aventuri uimitoare - 100 de povesti cu intamplari magice - 100 de povesti cu cei mai buni prieteni... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Copii  
Literatura de divertisment.
Editura: Anticipatia   Categorie: Fictiune  
Povesti & Povestiri. Aceasta carte face parte din colectiaPrintesa Matilda si Carameloa edituriiGirasol. O minunata carte ce ne poarta intr-o poveste fantastica alaturi de Printesa Matilda si poneiul sau Caramelo.... Detalii »
Editura: Girasol   Categorie: Carti Pentru Copii  
Grupe de varsta. Cartea face parte din colectia Colorez povesti alese a editurii Gama.... Detalii »
Editura: Gama   Categorie: Carti Pentru Copii  
Literatura clasica. Aceasta carte face parte din Colectia de lux a editurii Adevarul.Poveste despre doua orase este unul dintre romanele in care nedreptatea este adusa in prim-plan.Urmarind viata catorva protagonisti care trec prin evenimentele desfasurate ina... Detalii »
Editura: Adevarul   Categorie: Fictiune   Autor: Charles Dickens  
Povesti & Povestiri. Aceasta carte face parte din colectia Piccolino a editurii Tedit FZH.... Detalii »
Editura: Tedit Fzh   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Alexandre Dumas  
Povesti & Povestiri. Aceasta carte face parte din colectia Piccolino a editurii Tedit FZH.... Detalii »
Editura: Tedit Fzh   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Jules Verne  
  • Carti Online:
  • 6054   1 - 20