Lecturi suplimentare

  • Carti Online:
  • 2317   1 - 20
Dezvoltare personala. .. in lucrarea de fata vom raspunde la urmatoarele intrebari: 1. De ce primul milion de euro se castiga cel mai greu? 2. De ce bogatii devin tot mai bogati si de ce devine concomitent marea masa de oameni mai saraca si mai primitiva? 3. Cum... Detalii »
Editura: Antet   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Jan van Helsing  
Spiritualitate. 365 de inspiratii zilnice pentru o viata traita in inima. Considera ca aceasta carte publicata la editura For you este o mana de care te tii ca sa te ajuti sa urci pe muntele destinului. In doar cateva minute in care te retragi din activita... Detalii »
Editura: For You   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Alan Cohen  
Dezvoltare personala.
Editura: Imago Dei   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Jennifer Dukes Lee  
Dezvoltare personala. Pe vremuri Tammy Strobel si sotul ei duceau stilul de viata normal al unei familii cu venit mediu: aveau doua masini parcurgeau un drum lung pana la serviciu si aveau cheltuieli mai mari decat isi puteau permite. Acum isi urmeaza visul de a... Detalii »
Editura: Daksha   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Tammy Strobel  
Dezvoltare personala. In acest volum Wayne W. Dyer va ofera o multitudine de informatii care va vor ajuta sa aveti succes in toate domeniile: personal profesional si spiritual. Folosind gandurile pozitive in viata de zi cu zi veti observa imbunatatiri la dumneav... Detalii »
Editura: Meteor Press   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Wayne W. Dyer  
Spiritualitate. Puterea acceptarii pe calea catre starea de bine. Cartea Vindecarea profunda publicata la editura For you este relatarea realista a calatoriei lui Cheryl Canfield. La varsta de 41 de ani aceasta a primit diagnosticul de cancer cervical avan... Detalii »
Editura: For You   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Cheryl Canfield  
Dezvoltare personala. Aceasta carte face parte din colectia Religie/Arta divinatiei a editurii Antet. Legea cauzalitatii guvernatoare a determinismului individual. Inlantuirea perfecta a fenomenelor fizice si corolarul ei in universalitatea domeniilor. Subconsti... Detalii »
Editura: Antet   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Paul C. Jagot  
Spiritualitate. Aceasta carte a aparut la edituraDharanain anul 2011. Pentru ca sa invatam cum sa ascultam murmurul stelelor diminetii nu exista alta cale decat sa ne obisnuim sa dam atentie starii noastre de confort sufletesc. De fiecare data cand este ne... Detalii »
Editura: Dharana   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Vadim Zeland  
Auxiliare scolare. Elevii claselor primare si gimnaziale vor descoperi in cartile din Colectia Lecturile copilariei fragmente din cele mai reprezentative opere dedicate varstei lor. Lecturile au fost alese de specialisti in domeniu pe baza programei scolare. ... Detalii »
Editura: Eduard   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Lucica Buzenchi  
Auxiliare scolare. Elevii claselor primare si gimnaziale vor descoperi in cartile din Colectia Lecturile copilariei fragmente din cele mai reprezentative opere dedicate varstei lor. Lecturile au fost alese de specialisti in domeniu pe baza programei scolare. ... Detalii »
Editura: Eduard   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Lucica Buzenchi  
Dezvoltare personala. Logica este seaca poezia este vie. Logica nu stie sa danseze. Logicii ii este imposibil sa danseze. Daca ai vedea logica dansand ar fi ca si cum l-ai vedea pe Mahatma Gandhi dansand! Ar arata foarte caraghios. Poezia stie sa danseze poezia ... Detalii »
Editura: Pro Editura Si Tipografie   Categorie: Lecturi Motivationale  
Dezvoltare personala. Cartea este al saselea volum al seriei Cum sa fii mai inteligent destinata dezvoltarii unei gandiri rapide creative logice vizuale tactice si respectiv laterale. Prin dezlegarea celor 50 de teste puzzle se dezvolta capacitatea de a iesi din... Detalii »
Editura: Flacara   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Charles Phillips  
Dezvoltare personala. Cartea este al patrulea volum al seriei Cum sa fii mai inteligent destinata dezvoltarii unei gandiri rapide creative logice vizuale tactice si respectiv laterale. Prin dezlegarea celor 50 de teste puzzle se imbunatateste capacitatea de a tr... Detalii »
Editura: Flacara   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Charles Phillips  
Dezvoltare personala. Cartea este al treilea volum al seriei Cum sa fii mai inteligent destinata dezvoltarii unei gandiri rapide creative logice vizuale tactice si respectiv laterale. Prin dezlegarea celor 50 de teste puzzle se imbunatateste capacitatea de clari... Detalii »
Editura: Flacara   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Charles Phillips  
Dezvoltare personala. S-au ales fulgii de relatia ta? Si acum ratacesti in codrul intunecat al singuratatii sau esti din ce in ce in ce mai confuzata de apucaturile de neinteles ale barbatilor care iti canta triluri de dragoste? Nu te impacienta! Cat ai clipi te... Detalii »
Editura: Kondyli   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Lauren Frances  
Psihologie & Consiliere. Exista momente in care plangi in timpul divortului... si exista momente in care razi dupa divort. Lasa aceasta carte sa-ti inalte spiritul si sa te ajute sa supravietuiesti. Plina de adevar ce te aduce cu picioarele pe pamant de sensibilita... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: M. Borquez  
Culegeri Auxiliare. Lecturile copilariei clasa aVIIIa... Detalii »
Categorie: Manuale Carte Scolara  
Culegeri Auxiliare. Lecturile copilariei clasa a 7-a... Detalii »
Categorie: Manuale Carte Scolara   Autor: Lucica Buzenchi  
In acest volum, Wayne W. Dyer va ofera o multitudine de informatii care va vor ajuta sa aveti succes in toate domeniile: personal, profesional si spiritual. Folosind gandurile pozitive in viata de zi...... Detalii »
Categorie: Lecturi Motivationale  
Psihologie & Consiliere. In fiecare noapte visele ne iau si ne duc intr-o fascinanta calatorie interioara. Din pacate rareori ne intrebam ce-ar putea insemna visele noastre. De fapt ele ne ajuta sa intuim lucruri relevante despre relatiile personale sa identificam ... Detalii »
Editura: Trei   Categorie: Lecturi Motivationale   Autor: Ruth Berry  
  • Carti Online:
  • 2317   1 - 20