Auxiliare Scolare

  • Carti Online:
  • 8231   1 - 20
Auxiliare scolare. Lucrarea Marie Raicu vine in intampinarea elevilor din ciclul priamr dar si a invatatorilor sau a parintilor avand atributele unui ghid metodologic. Cuvantul care construieste. Compuneri auxiliar pentru clasa a patra este o carte interactiv... Detalii »
Editura: Tiparg   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Maria Raicu  
Cuprins: A. 1. Teme de matematica: notiuni, metode, algoritmi 2. Subiecte date la examenul de bacalaureat in sesiunea 2008 3. Subiecte date la examenul de bacalaureat in sesiunea 2009 B. Raspunsuri... Detalii »
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Auxiliare Scolare  
Clasa a X-a.
Editura: Niculescu   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Cleopatra Gherbanovschi  
Clasa a XI-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Dorel Ailenei  
Auxiliare scolare. Auxiliar pentru manualul de Limba si literatura romana Suport pentru o disciplina optionala din aria curriculara Limba si comunicare O lucrare deosebit de utila atat elevilor cat si invatatorilor.... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Liliana Catuna  
Clasa I.
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Cleopatra Mihailescu  
Cuprins: Cuvant-inainte 1. Simple si amuzante 2. Patrate magice 3. Numere naturale interesante 4. Reconstituirea operatiilor 5. Divizibilitatea numerelor? Cui ii foloseste? 6. Curiozitati cu numere rationale 7. Geometrie cu... foarfecele 8.... Detalii »
Editura: Aqua Forte   Categorie: Auxiliare Scolare  
Auxiliare scolare. Structura cartii include atit materia prevazuta in programele scolare actuale de la clasele de profil cit si teme care se studiaza in Centrele de Excelenta pentru o pregatire de performanta. Continutul teoretic este sustinut prin exemple ap... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Emanuela Cerchez  
Auxiliare scolare.
Editura: Nominatrix   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Auxiliare scolare. Memoratorul de matematica structurat in concordanta cu programa in vigoare este un instrument util elevilor de gimnaziu. Lucrarea contine notiuni teoretice si formule de baza necesare atat in timpul invatarii curente cat si in timpul recapi... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Rozica Stefan  
Auxiliare scolare.
Editura: Oxford University Press   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Mark Hancock  
Gradinita.
Editura: Oxford University Press   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Tim Vicary  
Auxiliare scolare. Lucrarea Matematica distractiva. Disciplina optionala pentru clasa a IV-a este conceputa in conformitate cu prevederile Curriculumului National si cuprinde exercitii si probleme diverse pentru toate etapele lectiilor. Modul inedit de prezen... Detalii »
Editura: Carminis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Rodica Dinescu  
Planse. Fixi Miniplansa - Vietuitoarele Campiei este tiparita fata/versosi cuprinde pe o parte prezentarea animalelor pasarilor insectelor si plantelorcare vietuiesc la campie iarpe verso se pot face exercitii. Fixi Miniplansele - planse didactice ... Detalii »
Editura: Stiefel   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare  
Auxiliare scolare. Acest caiet de lectura este publicat la editura Akademos Art. Lectura reprezinta cheia succesului scolar Lectura inseamna imaginatie creativitate vocabular comunicare cultura interrelationare umana si multa bucurie Citind traiesti o adevara... Detalii »
Editura: Akademos Art   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Mirela Mihailescu  
Auxiliare scolare.
Editura: Tiparg   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Marinela Chiriac  
Gradinita. Lucrarea de fata ofera o structura obiectiva si originala de identificare inregistrare si interpretare a randamentului in educatie dar si o modalitate de continua autoevaluare transformand astfel copilul in participant activ la propria form... Detalii »
Editura: Trend   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Melania Boata  
Auxiliare scolare. Culegerea de exercitii si probleme de matematica pentru clasa a II-a isi propune sa fie un material util in sprijinul elevilor invatatorilor dar si parintilor. Elaborata in conformitate cu programa scolara contine exercitii si probleme vari... Detalii »
Editura: Dor   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Angelica Calugarita  
Auxiliare scolare.
Editura: Oxford University Press   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Mark Hancock  
Auxiliare scolare. Cunoasterea mediului - clasa Ia aparut la editura Ana 2000 si este realizata in conformitate cu proiectul noii programe pentru clasa I elaborat de Consiliul National pentru Curriculum si in concordanta cu manualul pentru clasa I.... Detalii »
Editura: Ana 2000   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Marcela Penes  
  • Carti Online:
  • 8231   1 - 20