Auxiliare Scolare

  • Carti Online:
  • 8231   1 - 20
Auxiliare scolare. Lucrarea Marie Raicu vine in intampinarea elevilor din ciclul priamr dar si a invatatorilor sau a parintilor avand atributele unui ghid metodologic. Cuvantul care construieste. Compuneri auxiliar pentru clasa a patra este o carte interactiv... Detalii »
Editura: Tiparg   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Maria Raicu  
Auxiliare scolare. Structura cartii include atit materia prevazuta in programele scolare actuale de la clasele de profil cit si teme care se studiaza in Centrele de Excelenta pentru o pregatire de performanta. Continutul teoretic este sustinut prin exemple ap... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Emanuela Cerchez  
Auxiliare scolare.
Editura: Nominatrix   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Auxiliare scolare. Beneficiind de o bogata experienta la catedra colectivul de autori reuseste sa comunice perfect cu elevii din clasele I-IV prin aceste auxiliare. Tratarea gradata a problemei comunicarii - foarte delicata pentru copii - intelegerea dificult... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Florin Gardin  
Clasa a XI-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Dorel Ailenei  
Auxiliare scolare. Scrierea unui manual de istorie implica o responsabilitate foarte mare si necesita o buna pregatire profesionala atat ca istoric cat si ca dascal. Prin mesajul transmis ajungi sa influentezi opinii si sentimente tu esti cel care creionezi l... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Delia Grigore  
Culegeri Auxiliare. Caiet de lectura clasa 2 - Silvia Mihai, Andreea Barbu... Detalii »
Categorie: Manuale Carte Scolara   Autor: Silvia Mihai, Andreea Barbu  
Auxiliare scolare. Memoratorul de matematica structurat in concordanta cu programa in vigoare este un instrument util elevilor de gimnaziu. Lucrarea contine notiuni teoretice si formule de baza necesare atat in timpul invatarii curente cat si in timpul recapi... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Rozica Stefan  
Auxiliare scolare. Continutul acestui auxiliar este in conformitate cu cerintele programei scolare in vigoare.... Detalii »
Editura: Tiparg   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Marinela Chiriac  
Clasa a IX-a. Lucrarea este o incitanta si atractiva invitatie la cunoasterea istoriei muzicii. Cele 160 de pagini ale manualului cuprind o serie de informatii care ofera elevilor un traseu captivant redactat intr-o maniera fluenta si in acelasi timp exp... Detalii »
Editura: Cd Press   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Mirela Driga  
Auxiliare scolare. Auxiliar manual limba romana... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Cleopatra Mihailescu  
Auxiliare scolare. Auxiliar pentru manualul de Limba si literatura romana Suport pentru o disciplina optionala din aria curriculara Limba si comunicare O lucrare deosebit de utila atat elevilor cat si invatatorilor.... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Liliana Catuna  
Clasa I.
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Cleopatra Mihailescu  
Auxiliare scolare. Aceasta carte se adreseaza atat elevilor care urmeaza sa sustina examenul de bacalaureat la istorie respectiv celor de la filiera teoretica - profil umanist - si de la filiera vocationala precum si profesorilor. Domeniile de continut ale pr... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Magda Stan  
Auxiliare scolare.
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Celina Iordache  
Auxiliare scolare. Aceasta carte face parte din colectia Clasa I a editurii Aramis.Auxiliar pentru orele de abilitati practice.... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Mihaela Mitroi  
Auxiliare scolare. Doua carti esentiale pentru a studia limba latina cea mai frumoasa limba antica necesara celor care doresc sa urmeze o cariera in drept sau medicina. Pachetul contine: Dictionar latin-roman de uz scolar Gramatica limbii latine. Editia a III... Detalii »
Editura: Elefant   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Auxiliare scolare. Acest caiet de lectura este publicat la editura Akademos Art. Lectura reprezinta cheia succesului scolar Lectura inseamna imaginatie creativitate vocabular comunicare cultura interrelationare umana si multa bucurie Citind traiesti o adevara... Detalii »
Editura: Akademos Art   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Mirela Mihailescu  
Auxiliare scolare. Acest caiet de lectura este publicat la editura Akademos Art. Lectura reprezinta cheia succesului scolar Lectura inseamna imaginatie creativitate vocabular comunicare cultura interrelationare umana si multa bucurie Citind traiesti o adevara... Detalii »
Editura: Akademos Art   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Mirela Mihailescu  
Auxiliare scolare. Acest ghid publicat la editura Akademos Art este util pentru comunicarea in afaceri.... Detalii »
Editura: Akademos Art   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Valentina Capota  
  • Carti Online:
  • 8231   1 - 20