Auxiliare Scolare

  • Carti Online:
  • 8231   1 - 20
Auxiliare scolare. Lucrarea Marie Raicu vine in intampinarea elevilor din ciclul priamr dar si a invatatorilor sau a parintilor avand atributele unui ghid metodologic. Cuvantul care construieste. Compuneri auxiliar pentru clasa a patra este o carte interactiv... Detalii »
Editura: Tiparg   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Maria Raicu  
Cuprins: Cuvant-inainte 1. Simple si amuzante 2. Patrate magice 3. Numere naturale interesante 4. Reconstituirea operatiilor 5. Divizibilitatea numerelor? Cui ii foloseste? 6. Curiozitati cu numere rationale 7. Geometrie cu... foarfecele 8.... Detalii »
Editura: Aqua Forte   Categorie: Auxiliare Scolare  
Auxiliare scolare. Structura cartii include atit materia prevazuta in programele scolare actuale de la clasele de profil cit si teme care se studiaza in Centrele de Excelenta pentru o pregatire de performanta. Continutul teoretic este sustinut prin exemple ap... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Emanuela Cerchez  
Auxiliare scolare.
Editura: Nominatrix   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Auxiliare scolare. Beneficiind de o bogata experienta la catedra colectivul de autori reuseste sa comunice perfect cu elevii din clasele I-IV prin aceste auxiliare. Tratarea gradata a problemei comunicarii - foarte delicata pentru copii - intelegerea dificult... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Florin Gardin  
Clasa a X-a.
Editura: Niculescu   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Cleopatra Gherbanovschi  
Auxiliare scolare. Scrierea unui manual de istorie implica o responsabilitate foarte mare si necesita o buna pregatire profesionala atat ca istoric cat si ca dascal. Prin mesajul transmis ajungi sa influentezi opinii si sentimente tu esti cel care creionezi l... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Delia Grigore  
Auxiliare scolare. Auxiliar pentru manualul de Limba si literatura romana Suport pentru o disciplina optionala din aria curriculara Limba si comunicare O lucrare deosebit de utila atat elevilor cat si invatatorilor.... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Liliana Catuna  
Culegeri Auxiliare. Caiet de lectura clasa 2 - Silvia Mihai, Andreea Barbu... Detalii »
Categorie: Manuale Carte Scolara   Autor: Silvia Mihai, Andreea Barbu  
Auxiliare scolare. Memoratorul de matematica structurat in concordanta cu programa in vigoare este un instrument util elevilor de gimnaziu. Lucrarea contine notiuni teoretice si formule de baza necesare atat in timpul invatarii curente cat si in timpul recapi... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Rozica Stefan  
Auxiliare scolare. Aceasta carte este publicata la editura Akademos Art si se adreseaza copiilor de clasa a IV- a si celor de clasa a V-a contine exercitiile cele mai interesante cele deschizatoare de drumuri in matematica gimnaziului probleme in urma carora ... Detalii »
Editura: Akademos Art   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Eduard Dancila  
Planse. Fixi Miniplansa - Notiuni de Fonetica este tiparitafata/versosi cuprindepe o parte reguli de pronuntie reguli de despartire a cuvintelor in silabe reguli bazate pe structura lexicala a cuvintelor. Ce este: sunetul fonetica fonologia diftong... Detalii »
Editura: Stiefel   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare  
Planse. Fixi Miniplansa - Vietuitoarele Campiei este tiparita fata/versosi cuprinde pe o parte prezentarea animalelor pasarilor insectelor si plantelorcare vietuiesc la campie iarpe verso se pot face exercitii. Fixi Miniplansele - planse didactice ... Detalii »
Editura: Stiefel   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare  
Clasa a XI-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Dorel Ailenei  
Clasa a IX-a. Lucrarea este o incitanta si atractiva invitatie la cunoasterea istoriei muzicii. Cele 160 de pagini ale manualului cuprind o serie de informatii care ofera elevilor un traseu captivant redactat intr-o maniera fluenta si in acelasi timp exp... Detalii »
Editura: Cd Press   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Mirela Driga  
Auxiliare scolare. Auxiliar manual limba romana... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Cleopatra Mihailescu  
Clasa I.
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Cleopatra Mihailescu  
Auxiliare scolare. Aceasta carte se adreseaza atat elevilor care urmeaza sa sustina examenul de bacalaureat la istorie respectiv celor de la filiera teoretica - profil umanist - si de la filiera vocationala precum si profesorilor. Domeniile de continut ale pr... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Magda Stan  
Auxiliare scolare.
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Celina Iordache  
Auxiliare scolare. Pachetul conţine: MATEMATICa. Caiet de lucru pentru clasa a III‑a LIMBA sI LITERATURA ROMANa. Caiet de lucru pentru clasa a III‑a ARTE VIZUALE sI ABILITatI PRACTICE. Caiet de lucru pentru clasa a III‑a MUZICa sI MIsCARE. Caiet de luc... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare  
  • Carti Online:
  • 8231   1 - 20