Carti Limba FRANCEZA

  • Carti Online:
  • 324   1 - 20
Stiinte Umaniste.
Editura: Booklet   Categorie: Carti De Specialitate  
Cursuri. Cartea este un parcurs progresiv al structurilor fundamentale ale limbii franceze cu o insistenta speciala pe grupul verbal cunoscut fiind gradul de dificultate mai ridicat al acestuia. Contine o mare diversitate de exercitii inclusiv de tr... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Elena Buric  
Manualul de limba franceza pentru clasa a V-a, publicat de Editura RAO s-a bucurat de o primire excelenta din partea cadrelor didactice... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Clasa A V a  
Copii si tineret. Lucrarea este concepută pentru a fi interactivă. Folosind clapetele speciale ataşate la sfârşitul cărţii, precum şi metoda deja testată priveşte, ascunde şi ghiceşte, cartea reprezintă o modalitate simplă, dar eficientă prin ... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Poliglot  
Cursuri.
Editura: Teora   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Elena Gorunescu  
Stiinte Umaniste.
Editura: Booklet   Categorie: Carti De Specialitate  
Auxiliare scolare. Manualul de limba franceza pentru clasa a V-a publicat de Editura Rao s-a bucurat de o primire excelenta din partea cadrelor didactice. El se intregeste acum printr-un caiet de exercitii pentru elevi datorat acelorasi autori si care in cons... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Aurelia Turcu  
Clasa a IX-a. Acest manual de Limba franceza pentru clasa a IX-a face parte din colectia Manuale scolare a editurii Corint si este aprobat cu OMEdC Nr. 3886 din 24.05.2004.... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Dan Ion Nasta  
Stiinte Umaniste. Ghid pentru predarea limbii franceze dupa manualul Methode Di@logue.... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Jana Grosu  
Clasa a VI-a. Manual pentru anul II de studiu.... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Jana Grosu  
Cursuri. Lucrarea se adreseaza celor care doresc sa se initieze in informatica si sa se familiarizeze in limba franceza cu vocabularul specific informaticii. Cartea contine 21 de teste care prezinta vocabularul informatic uzual (Internet e-mail desc... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Iulian Untaru  
Auxiliare scolare. Aceasta culegere face parte din colectia Lucrari didactice a editurii Coresi si contine peste 300 de exercitii bogat ilustrate variate ca grad de dificultate. Cuprinde trei sectiuni: Arii semantice Structuri de limba esentiale Teste de eval... Detalii »
Editura: Coresi   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Aura Valentina Ipate  
Cuprins: - 8 unitati - Recapitulatifs... Detalii »
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Clasa A X a  
Aprobat cu OMEdC Nr.3463 din 22.03.2006... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Clasa A Iv a  
Testele propuse sint elaborate dupa modelul testelor oficiale concepute de CIEP Sevres, singurul for abilitat pentru coordonarea examenelor DELF. In carte gasiti: • Cite 10 teste pentru fiecare nivel, cuprinzind cele patru probe: Comprehe... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Carti In Limba Franceza  
Accesibil-Practic-Esential... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Limba Franceza  
Autori: Zvetlana Apostoiu, Mariana Popa, Angela Soare... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Clasa A Iv a  
Autorii sunt cadre didactice cu bogata experienta didactica in invatamantul liceal: Steluta Coculescu; Florentina Radi; Gabriel Fornica-Livada. O alternativa didactica noua, dinamica si flexibila, o metoda moderna de predare-invatare a... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Clasa A Ix a  
Autorii sunt cadre didactice cu bogata experienta didactica in invatamantul liceal: Steluta Coculescu; Florentina Radi; Gabriel Fornica-Livada. O alternativa didactica noua, dinamica si flexibila, o metoda moderna de predare-invatare a... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Clasa A X a  
El continua seria manualelor de gimnaziu eleborate cu profesionalism pentru atingerea obiectivelor de referinta si a activitatilor de invatare stabilite prin curriculum-ul national la nivelul acestui an de studiu. Rolul acestui manual este ... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Clasa A Viii a  
  • Carti Online:
  • 324   1 - 20