Carti Limba MAGHIARA

  • Carti Online:
  • 370   1 - 20
Doina Turcitu Magda Panaghianu Viorica Pop Gabriela Stoica 978-973-8386-44-0... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Carti Pentru Copii. Heidi - Johanna Spyri (limba maghiara)... Detalii »
Categorie: Carti In Maghiara  
Manuale Clasa 8. Fizika - Clasa a 8-a - Limba maghiara - Doina Turcitu, Magda Panaghianu, Viorica Pop, Gabriela Stoica... Detalii »
Categorie: Manuale Carte Scolara   Autor: Doina Turcitu, Magda Panaghianu, Viorica Pop, Gabriela Stoica  
Maghiara. Limba maghiara pentru tine - Andrei Gancz, Margareta Gancz... Detalii »
Categorie: Limbi Straine   Autor: Andrei Gancz, Margareta Gancz  
[Fara subcategorie]. Un caiet de activitati cu tematica Cunoasterea mediului adresat copiilor din grupa prescolara de la gradinita.... Detalii »
Editura: Aquila `93   Categorie: Carti In Limba Maghiara   Autor: [Fara autor]  
[Fara subcategorie]. Dictionarul vizual pentru copii se adreseaza copiilor de origine maghiara sau cunoscatori ai acestei limbi si este un foarte bun instrument de lucru atat pentru educatorul de la gradinita cat si pentru invatatorul claselor I-IV. Volumul exp... Detalii »
Editura: Aquila `93   Categorie: Carti In Limba Maghiara   Autor: [Fara autor]  
Ghiduri de conversatie. Un instrument de lucru indispensabil atit turistilor cit si studentilor dornici sa-si perfectioneze cunostintele. Vocabularul este cel utilizat in viata de zi cu zi si cit se poate de universal evitindu-se formele dialectale. Deosebit de ut... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Andrei Gancz  
Clasa a IV-a. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: [Fara autor]  
Clasa a X-a. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: P. Cocean  
Clasa a X-a. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: D. Giurescu  
Clasa a VIII-a. Profesorul de matematica isi poate desfasura lectia in absenta oricarui material suplimentar. Cand insa dispune de o carte care ofera informatie structurata atunci isi poate valorifica timpul si energia cu mult mai multa eficienta. Manualul... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Mihaela Singer  
Clasa a VII-a. Acest manual prin continutul sau dezvolta capacitatea elevilor de a efectua operatii logice de analiza sinteza comparatie abstractizare generalizare concretizare de a explica pe baza de argumente de a efectua rationamente de a gandi diverge... Detalii »
Editura: Radical   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: George Turcitu  
Clasa a VI-a. Acest manual prin continutul sau dezvolta capacitatea elevilor de a efectua operatii logice de analiza sinteza comparatie abstractizare generalizare concretizare de a explica pe baza de argumente de a efectua rationamente de a gandi diverge... Detalii »
Editura: Radical   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: George Turcitu  
Clasa a V-a. Acest manual prin continutul sau dezvolta capacitatea elevilor de a efectua operatii logice de analiza sinteza comparatie abstractizare generalizare concretizare de a explica pe baza de argumente de a efectua rationamente de a gandi diverge... Detalii »
Editura: Radical   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Constantin Basarab  
Clasa a V-a. Manualul va ofera posibilitatea sa treceti de la observarea unor situatii la explorarea unor proprietati apoi la formularea unor reguli generale si in final la aplicarea acestora pe exemple diverse. Continuturile temelor au fost astfel inta... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Mihaela Singer  
Clasa a VIII-a. De la creativitate la creatia propriu-zisa la arta este doar un pas un pas urias il vor face aceia care vor adauga bucuriei de a trai in prosperitate si bucuria de a face arta cu adevarat adica de a deveni nemuritori cativa... Ceilalti cei ... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Gratiela Ionescu  
Clasa I. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Sorina Cuzum  
Clasa a VIII-a. Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 5240 din 15.12.1998 in urma ultimei licitatii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC Manualul de fizica pentru cla... Detalii »
Editura: All Educational   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Mircea Nistor  
Clasa a VIII-a. Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 4237 din 23.08.1999 n urma ultimei licitaĊ£ii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC.... Detalii »
Editura: All Educational   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Cornelia Gheorghiu  
Clasa a VIII-a. Acest manual publicat la edituraAll este aprobat prin Ordinul nr.5240 din 15.12.1998 in urma ultimei licitatii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii fiind realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC. Avan... Detalii »
Editura: All Educational   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Aurora Mihail  
  • Carti Online:
  • 370   1 - 20