Carti Limba SPANIOLA

  • Carti Online:
  • 29   1 - 20
Chiar daca-ti pare greu de crezut, asa incepator cum te afli, altfel foarte interesat sa-ti insusesti limba spaniola, metoda rapida propusa de volum - ce coincidenta, tocmai una de la Langenscheidt, reputata in studiul limbilor straine - it... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Dictionare Lexic  
Ghiduri de conversatie. Peste 8 000 de cuvinte si de expresii pentru a comunica usor oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva ca sa i... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Gramatici Dictionare  
O metoda incercata de-a lungul anilor, de fiecare data datatoare de incredere si cu rezultate dintre cele mai spectaculoase in asimilarea uneia dintre cele mai raspandite limbi de pe planeta, imbraca...... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Formulele de salut si de prezentare, numerele, culorile, sala de clasa, familia, jocurile, calendarul, anotimpurile, animalele, fructele, pescuitul, cateva profesii si sarbatoarea carnavalului fac par...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Serii de ghiduri.
Editura: Litera   Categorie: Turism  
Cursuri. Cartea de fata va propune o metoda moderna interactiva si agreabila de improspatare si fixare a cunostintelor de baza ale limbii spaniole asimilate anterior. Conceputa ca un joc de puzzle ea aduce o serie de noutati in abordarea materialulu... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Aurora Niculescu-Mizil  
Un instrument deosebit de util care permite vorbitorilor sa se descurce in orice imprejurare si sa faca fata celor mai neprevazute situatii... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Limba Spaniola  
Calatorii. Con centenares de imagenes, decenas de mapas e incontables informaciones, Top 10 Bucarest es la guia mas util de la capital de Rumania.Enterense de toda la historia de la ciudad, de su gente famosa, de sus calles y edificios mas hermosos, d... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Colectii Adulti  
Spaniola. Berlitz - Limba spaniola - Ghid de conversatie cu dictionar bilingv... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si...... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Con centenares de imágenes, decenas de mapas e incontables informaciones, Top 10 Bucarest es la guía más útil de la capital de Rumania.Entérense de toda la historia de la ciudad, de su gente famosa, d...... Detalii »
Categorie: Turism Si Calatorii  
2008 973-85219-8-x... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Ghiduri de conversatie. Peste 8000 de cuvinte si de expresii pentru a comunica usor oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva ca sa in... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Gramatici Dictionare  
Auxiliare scolare. Spaniola e distractiva cand ai totul la indemana. Invat-o rapid utilizand aceste patruvolume. Pachetul contine: Dictionar roman-spaniol/spaniol-roman Ghid de conversatie roman-spaniol Ghid de conversatie spaniol-roman Gramatica limbii spani... Detalii »
Editura: Elefant   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Pachete. Pachetul contine: 501 verbe spaniole (Contine CD) -Christopher Kendris Theodore Kendris Invata singur limba spaniola (incepatori) cu 4 CD-uri audio -Margarita Goerrisen Eva Lloret Ivorra Gudrun Maennlein... Detalii »
Editura: Elefant   Categorie: Cadouri  
Forme de arta. Romania a mostenit un patrimoniu istoric si cultural bogat supus atat influentelor occidentale cat si celor bizantine slave si orientale. Cine nu cunoaste inca bine tara va avea nevoie de un timp destul de indelungat pentru a descoperi pe i... Detalii »
Editura: Noi Media Print   Categorie: Arta Design   Autor: Diane Chesnais  
Cursuri. Concediul in Spania bate la usa? Sau mai stii esti in legaturi de afaceri cu vreun partener din celalalt capat al Europei si parca ai vrea sa te intelegi cu el pe limba lui. Ei oricum ar fi ajungi la vorba editurii germane Langenscheidt : L... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Jose Kosgaya  
Cursuri. CURSUL DE SPANIOLA AL GENERATII DE ROMANI! O metoda incercata de-a lungul anilor de fiecare data datatoare de incredere si cu rezultate dintre cele mai spectaculoase in asimilarea uneia dintre cele mai raspandite limbi de pe planeta imbraca... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Paul Teodorescu  
Cursuri. Aceasta carte face parte din colectia Lucrari de specialitate a editurii Niculescu. Celor aflati deja in posesia unor cunostinte de limba spaniola interesati insa de perfectionarea sistematica a notiunilor de gramatica ale acestei limbi vol... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Domnita Dumitrescu  
Accesibil-Practic-Esential... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Limba Spaniola  
  • Carti Online:
  • 29   1 - 20