Carti Limba SPANIOLA

  • Carti Online:
  • 19   1 - 19
O metoda incercata de-a lungul anilor, de fiecare data datatoare de incredere si cu rezultate dintre cele mai spectaculoase in asimilarea uneia dintre cele mai raspandite limbi de pe planeta, imbraca...... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si...... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Limba spaniola. 'Concediul in Spania bate la usa? Sau, mai stii, esti in legaturi de afaceri cu vreun partener din celalalt capat al Europei si parca ai vrea sa te intelegi cu el pe limba lui. Ei, oricum ar fi, ajungi la vorba editurii germane 'Langenschei... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Limbi Straine  
Spaniola. Berlitz - Limba spaniola - Ghid de conversatie cu dictionar bilingv... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Ghiduri de conversatie. Peste 8000 de cuvinte si de expresii pentru a comunica usor oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva ca sa in... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: [Fara autor]  
Auxiliare scolare. Spaniola e distractiva cand ai totul la indemana. Invat-o rapid utilizand aceste patruvolume. Pachetul contine: Dictionar roman-spaniol/spaniol-roman Ghid de conversatie roman-spaniol Ghid de conversatie spaniol-roman Gramatica limbii spani... Detalii »
Editura: Elefant   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: [Fara autor]  
Limba spaniola. CURSUL DE SPANIOLA AL GENERATII DE ROMANI! O metoda incercata de-a lungul anilor, de fiecare data datatoare de incredere si cu rezultate dintre cele mai spectaculoase in asimilarea uneia dintre cele mai raspandite limbi de pe planeta, imbra... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Limbi Straine  
Limba spaniola. '"Croit' conform cerintele noii metode... Detalii »
Editura: Comunicative   Categorie: Limbi Straine  
Con centenares de imágenes, decenas de mapas e incontables informaciones, Top 10 Bucarest es la guía más útil de la capital de Rumania.Entérense de toda la historia de la ciudad, de su gente famosa, d...... Detalii »
Categorie: Turism Si Calatorii  
Limbi straine.
Editura: Litera   Categorie: Colectii Adulti  
Calatorii.
Editura: Litera   Categorie: Colectii Adulti  
Litera... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Serii De Ghiduri  
Spaniola. 2012 978-606-21-0096-4... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Limbi Straine  
Spaniola. Limbi Straine 973-85219-8-x... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Limbi Straine  
Serii de ghiduri. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Turism   Autor: [Fara autor]  
Cursuri. Concediul in Spania bate la usa? Sau mai stii esti in legaturi de afaceri cu vreun partener din celalalt capat al Europei si parca ai vrea sa te intelegi cu el pe limba lui. Ei oricum ar fi ajungi la vorba editurii germane Langenscheidt : L... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Jose Kosgaya  
Cursuri. CURSUL DE SPANIOLA AL GENERATII DE ROMANI! O metoda incercata de-a lungul anilor de fiecare data datatoare de incredere si cu rezultate dintre cele mai spectaculoase in asimilarea uneia dintre cele mai raspandite limbi de pe planeta imbraca... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Paul Teodorescu  
Ghiduri de conversatie. Structurata ca un curs lucrarea se adreseaza cadrelor medicale care doresc sa lucreze in Spania medicilor si studentilor interesati sa obtina burse de studiu sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in aceasta tara. Notiunile teoreti... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Gustavo-Adolfo Loria-Rive  
Gramatici. Dictionarul acopera diferite nivele ale lexicului spaniol rezolvand dificultatile pe care le intampina la nivelul de baza al limbii incepatorii si la nivelele superioare avansatii. Contine o lista actualizata de toponime si gentilicios cuvi... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Ileana Scipione  
  • Carti Online:
  • 19   1 - 19