Carti Limba GREACA

  • Carti Online:
  • 36   1 - 20
Dictionarul Grec-Roman: • se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici • este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei • acopera aproape o mie de ani de limba greaca • implica cele mai... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Dictionare Lexic  
Dictionare de limbi straine. Dictionarul neogrec-roman aparut la Editura Demiurg este la cea de-a 2-a editie si este un instrument deosebit de valoros in activitatea dumneavoastra de traducere sau invatare a limbii neogrecesti. Este cel mai cuprinzator dictionar neogre... Detalii »
Editura: Demiurg   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Antita Augustopoulos-Juca  
Ghidul constituie un instrument deosebit de util; dialogurile vizeaza diferite situatii de comunicare si contin notiuni gramaticale de baza, ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute sit... Detalii »
Categorie: Anticariat Altele  
Foarte solicitatul manual universitar de greaca veche aparut la Editura Humanitas in 1996 cunoaste acum o noua editie, revazuta si adaugita. El se adreseaza deopotriva studentilor de la limbi clasice,...... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Dictionarul Grec–Roman se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei acopera aproape o mie de ani...... Detalii »
Categorie: Dictionare Enciclopedii Si Cultura Generala  
Peste 8000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand, si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si...... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Dictionare de limbi straine.
Editura: Litera   Categorie: Dictionare Enciclopedii  
Dictionare tematice. Dictionarul GrecRoman: se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei acopera aproape o mie de ani de limba greaca implica cele mai importante diale... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Constantin Georgescu  
Dictionare de limbi straine. Dictionarul Grec-Roman face parte din colectia Universitaria a editurii Nemirasi: Se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici Este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei Acopera aproape o m... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Constantin Georgescu  
Stiinte Umaniste. Dictionarul grec-roman: se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei acopera aproape o mie de ani de limba greaca implica cele mai importante dial... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Constantin Georgescu  
Clasa a IX-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Maria-Luiza Dumitru  
Clasa a IX-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Maria Luiza Dumitru  
Editura: Humanitas Educational  
Clasa a XI-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Maria-Luiza Dumitru  
Clasa a XII-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Maria-Luiza Dumitru  
Clasa a IX-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Maria-Luiza Dumitru  
Ghiduri de conversatie. Insotitor de nadejde prin batrana Elada (dar chiar si prin Insula Afroditei Cipru acolo unde buna parte dintre locuitorii statului-insula sunt vorbitori ai limbii elene) ghidul te scoate din incurcaturile lingvistice in care te-ai putea afl... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Andreas Meissler  
Ghiduri de conversatie. Ghidul constituie un instrument deosebit de util dialogurile vizeaza diferite situatii de comunicare si contin notiuni gramaticale de baza ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situa... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Valeriu Mardare  
Prezentul volum contine mai mult de 10 000 de leme si peste 30 000 de exemple. 'Aceasta lucrare, impresionanta prin continutul de mare valoare stiintifica si vastitatea materialului pe care il ofera, raspunde necesitatii acute a culturii ro... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Dictionare Lexic  
Demult, greaca veche se preda in scoli. In zilele noastre, ne intalnim cu limba greaca mai mult in concediu. Este un moment numai bun sa invatati cel putin expresii, cuvinte si propozitii de baza care va vor deschide poarta catre ini... Detalii »
Editura: Linghea   Categorie: Dictionare Lexic  
  • Carti Online:
  • 36   1 - 20