Carti Limba GREACA

  • Carti Online:
  • 36   1 - 20
Dictionarul Grec-Roman: • se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici • este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei • acopera aproape o mie de ani de limba greaca • implica cele mai... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Dictionare Lexic  
Dictionare tematice. Dictionarul GrecRoman: se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei acopera aproape o mie de ani de limba greaca implica cele mai importante diale... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Constantin Georgescu  
Dictionare de limbi straine. Dictionarul neogrec-roman aparut la Editura Demiurg este la cea de-a 2-a editie si este un instrument deosebit de valoros in activitatea dumneavoastra de traducere sau invatare a limbii neogrecesti. Este cel mai cuprinzator dictionar neogre... Detalii »
Editura: Demiurg   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Antita Augustopoulos-Juca  
Ghidul constituie un instrument deosebit de util; dialogurile vizeaza diferite situatii de comunicare si contin notiuni gramaticale de baza, ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute sit... Detalii »
Categorie: Anticariat Altele  
Foarte solicitatul manual universitar de greaca veche aparut la Editura Humanitas in 1996 cunoaste acum o noua editie, revazuta si adaugita. El se adreseaza deopotriva studentilor de la limbi clasice, filozofie si teologie, precum si tuturo... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Editura: Nemira   Categorie: Dictionare De Limbi Straine   Autor: Constantin Georgescu Simona Georgescu Theodor Georgescu  
Editura: Nemira   Categorie: Dictionare De Limbi Straine   Autor: Constantin Georgescu Simona Georgescu Theodor Georgescu  
Diverse. Berlitz - Limba greaca - Ghid de conversatie cu dictionar bilingv... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Diverse. Dictionar grec-roman volumul I - A - Constantin Georgescu, Simona Georgescu, Theodor Georgescu... Detalii »
Categorie: Limbi Straine   Autor: Constantin Georgescu, Simona Georgescu, Theodor Georgescu  
Foarte solicitatul manual universitar de greaca veche aparut la Editura Humanitas in 1996 cunoaste acum o noua editie, revazuta si adaugita. El se adreseaza deopotriva studentilor de la limbi clasice,...... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Dictionarul Grec–Roman se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei acopera aproape o mie de ani...... Detalii »
Categorie: Dictionare Enciclopedii Si Cultura Generala  
Peste 8000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand, si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si...... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Dictionare de limbi straine.
Editura: Litera   Categorie: Dictionare Enciclopedii  
Dictionare de limbi straine. Dictionarul Grec-Roman face parte din colectia Universitaria a editurii Nemirasi: Se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici Este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei Acopera aproape o m... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Dictionare Enciclopedii   Autor: Constantin Georgescu  
Stiinte Umaniste. Dictionarul grec-roman: se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei acopera aproape o mie de ani de limba greaca implica cele mai importante dial... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Carti De Specialitate   Autor: Constantin Georgescu  
Clasa a IX-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Maria-Luiza Dumitru  
Clasa a IX-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Maria Luiza Dumitru  
Editura: Humanitas Educational  
Clasa a XI-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Maria-Luiza Dumitru  
Clasa a XII-a.
Editura: Humanitas Educational   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare   Autor: Maria-Luiza Dumitru  
  • Carti Online:
  • 36   1 - 20