Carti Limba ITALIANA

  • Carti Online:
  • 30   1 - 20
Cei care doresc sa lucreze in domeniul sanitar in Italia, studentii si medicii interesati de burse de studiu sau de stagii de specializare vor gasi in aceasta lucrare informatii complete, atit in limba romana, cit si in italiana: un curs de... Detalii »
Categorie: Anticariat Dictionare limbi Straine  
Camelia Stan Dragos Stan 973-85219-7-1... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Grupe de varsta.
Editura: Gama   Categorie: Carti Pentru Copii  
Activitati pentru copii. Mi chiamo Caterina sono Leonardo Il Leopardo numerele culorile familia animalele precum elefantul girafa zebra crocodilul hainutele fructele anotimpurile ora exacta zilele saptamanii fac parte din universal magic al copilariei in limba ital... Detalii »
Editura: Integral   Categorie: Carti Pentru Copii  
Cursuri. Adresata copiilor de varste mici care doresc sa invete limba italiana lucrarea este conceputa intr-un stil atragator metoda de lucru facila de altfel fiind de un real ajutor celor ce ii indruma.Primele doua parti sunt destinate alfabetului ... Detalii »
Editura: Andreas   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Geta Popescu  
Italiana. Berlitz - Limba italiana - Ghid de conversatie cu dictionar bilingv... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si...... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
„Mi chiamo Caterina“, „sono Leonardo“, Il Leopardo, numerele, culorile, familia, animalele precum elefantul, girafa, zebra, crocodilul, hainutele, fructele, anotimpurile, ora exacta, zilele saptamanii...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
2007 973-748-101-1... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Auxiliare scolare. Auxiliarul conceput pentru scolarii mici imbina in mod fericit cunostintele de limba engleza cu jocuri si alte activitati pe placul copiilor (desenat colorat cantece etc.). Chiar daca scolarii nu stiu sa citeasca cuvantul care denumeste obi... Detalii »
Editura: Elicart   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Roxana Marinescu  
Auxiliare scolare. N-ai nevoie de prea mult timp ca sa inveti italiana una dintre cele mai usor de invatat limbi de catre romani. Iti oferim patrucarti de baza care te vor ajuta. Pachetul contine: Dictionar italian-roman/roman-italian Ghid de conversatie ital... Detalii »
Editura: Elefant   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Cursuri. Limba italiana - dialoguri texte exercitiiVolumul se adreseaza celor care vor sa-si insuseasca sau sa-si imbogateasca bagajul lexical distingand nuantele semantice ale termenilor in limba italiana. Varietatea temelor abordate permite parcur... Detalii »
Editura: Teora   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Doina Condrea Derer  
Cursuri. Cei care doresc sa lucreze in domeniul sanitar in Italia studentii si medicii interesati de burse de studiu sau de stagii de specializare vor gasi in aceasta lucrare informatii complete atat in limba romana cat si in italiana: un curs de an... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Dana Grasso  
Forme de arta. Romania a mostenit un patrimoniu istoric si cultural bogat supus atat influentelor occidentale cat si celor bizantine slave si orientale. Cine nu cunoaste inca bine tara va avea nevoie de un timp destul de indelungat pentru a descoperi pe i... Detalii »
Editura: Noi Media Print   Categorie: Arta Design   Autor: Diane Chesnais  
Forme de arta. Romania a mostenit un patrimoniu istoric si cultural bogat supus atat influentelor occidentale cat si celor bizantine slave si orientale. Cine nu cunoaste inca bine tara va avea nevoie de un timp destul de indelungat pentru a descoperi pe i... Detalii »
Editura: Noi Media Print   Categorie: Arta Design   Autor: Diane Chesnais  
Cursuri. Cartea ofera o tratare sistematica a foneticii si morfologiei limbii italiene (aceasta din urma beneficiind de un studiu amplu urmarind planul Gramaticii limbii romane a Academiei cu respectarea insa a specificului limbii italiene) in exemp... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: George Lazarescu  
Cursuri.
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare  
Cursuri. Doriti sa va treaca timpul mai usor pe parcursul unei calatorii cu trenul metroul sau autobuzul invatand in joaca o limba straina sau verificandu-va cunostintele deja dobandite? Ati ales exact cartea care va trebuie! Lucrarea Teste de limba... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Aida Ferencz  
Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de comunicare Un capitol amplu despre denumirea al... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Dictionare Lexic  
Ghiduri de conversatie. Peste 8 000 de cuvinte si de expresii pentru a comunica usor oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva ca sa i... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Gramatici Dictionare  
  • Carti Online:
  • 30   1 - 20