Carti Limba ITALIANA

  • Carti Online:
  • 20   1 - 20
Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si...... Detalii »
Categorie: Limbi Straine  
Italiana. Limba italiana fara profesor - Paul Teodorescu... Detalii »
Categorie: Limbi Straine   Autor: Paul Teodorescu  
Limba italiana. Editia a patra, reelaborata si modernizata. L ITALIANO DA SOLO! Limba cu vii rezonante pentru noi, romanii, a unei vechi culturi si civilizatii si, tot pentru noi, cu mare probabilitate, cea mai asimilabila asa, prin forte proprii, italiana... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Limbi Straine  
Limba italiana. Intr-o nota distractiv si motivanta, manualul propune o initiere in limba italiana in zece lectii-episoade ale unei povestiri antrenante - a carei eroi, Claudia si Stefano, par a fi doi actori aflati la inceputul povestii la filmari, intr-u... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Limbi Straine  
Limba italiana. Metoda propusa pentru debutul in studiul limbii italiene de Aidei Ferencz - profesor de limba italiana in cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Crestina 'Dimitrie Cantemir', autoare, coautoare si traducatoare de... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Limbi Straine  
Limba italiana. Se spune ca 'graba strica treaba'. Si, de cele mai multe ori, vorbele astea se si adeveresc. Nu insa si atunci cand, chiar daca esti grabit, iti faci treaba cu... metoda. Si chiar daca este vorba, ca acum, de LIMBA ITALIANA, iar tu habar nu... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Limbi Straine  
Limba italiana. Socioloaga Giulia pare urmarita de ghinion, iar asta inseamna nenumaratele telefoane cu care o sacaie la serviciu prietenul ei, Stefano. De-ar fi numai asta... Dar asa, pe nepusa masa, incepe sa fie deranjata de telefoane si acasa, caci un ... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Limbi Straine  
Carti copii in limbi straine. Limba Italiana pentru copii - Geta Popescu, Ion Dragomir-Margean... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Geta Popescu, Ion Dragomir-Margean  
Limbi straine.
Editura: Litera   Categorie: Colectii Adulti  
Carti copii in limbi straine. Geta Popescu Ion Dragomir-Margean 978-606-8271-35-4... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti Pentru Copii  
Carti copii in limbi straine. 2015 978-973-1490-14-4... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti Pentru Copii  
Italiana. Camelia Stan Dragos Stan 973-85219-7-1... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Limbi Straine  
Grupe de varsta. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Gama   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: [Fara autor]  
Auxiliare scolare. Auxiliarul conceput pentru scolarii mici imbina in mod fericit cunostintele de limba engleza cu jocuri si alte activitati pe placul copiilor (desenat colorat cantece etc.). Chiar daca scolarii nu stiu sa citeasca cuvantul care denumeste obi... Detalii »
Editura: Elicart   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: Roxana Marinescu  
Activitati pentru copii. Mi chiamo Caterina sono Leonardo Il Leopardo numerele culorile familia animalele precum elefantul girafa zebra crocodilul hainutele fructele anotimpurile ora exacta zilele saptamanii fac parte din universal magic al copilariei in limba ital... Detalii »
Editura: Integral   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: [Fara autor]  
Ghiduri de conversatie. Peste 8 000 de cuvinte si de expresii pentru a comunica usor oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva ca sa i... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: [Fara autor]  
Auxiliare scolare. N-ai nevoie de prea mult timp ca sa inveti italiana una dintre cele mai usor de invatat limbi de catre romani. Iti oferim patrucarti de baza care te vor ajuta. Pachetul contine: Dictionar italian-roman/roman-italian Ghid de conversatie ital... Detalii »
Editura: Elefant   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: [Fara autor]  
Cursuri. Adresata copiilor de varste mici care doresc sa invete limba italiana lucrarea este conceputa intr-un stil atragator metoda de lucru facila de altfel fiind de un real ajutor celor ce ii indruma.Primele doua parti sunt destinate alfabetului ... Detalii »
Editura: Andreas   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Geta Popescu  
Cursuri. Cei care doresc sa lucreze in domeniul sanitar in Italia studentii si medicii interesati de burse de studiu sau de stagii de specializare vor gasi in aceasta lucrare informatii complete atat in limba romana cat si in italiana: un curs de an... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Dana Grasso  
Cursuri. L ITALIANO DA SOLO! Limba cu vii rezonante pentru noi romanii a unei vechi culturi si civilizatii si tot pentru noi cu mare probabilitate cea mai asimilabila asa prin forte proprii italiana - al carui studiu chiar daca generic unul fara pro... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare   Autor: Paul Teodorescu  
  • Carti Online:
  • 20   1 - 20