Carti de Teatru

  • Carti Online:
  • 225   1 - 20
Dedicat lui George Banu, acest volum nu este un melanj pentru ca graviteaza in jurul unei constante: George Banu face parte din categoria criticilor-calatori, a criticilor-martori. El calatoreste in n...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
La saizeci si patru de ani, Sabbath inca este certaret ca o soacra si libidinos ca in tinerete. Acum, dupa moartea amantei sale – un spirit liber a carui imaginatie erotica o intrecea chiar si pe a lu...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Categorie: Fictiune Literatura  
„Comedia infloreste intr-o atmosfera degajata si placuta: trebuie sa fim convinsi ca suntem intr-un loc unde putem sa facem orice. Actoria de calitate are nevoie de exact aceleasi conditii. Jocul nu i...... Detalii »
Categorie: Biografii Memorialistica Publicistica Si Eseuri  
Editura: Nemira   Categorie: Noutati   Autor: Thomas Ostermeier  
Editura: Nemira   Categorie: Poezie Teatru  
Una dintre caracteristicile scriiturii shakespeariene consta in formularea, in contextul unor situatii concrete, a unor sentinte si ganduri despre teatru si practica teatrului. Inca de la greci si rom...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
Jorge Luis Borges 978-973-596-846-5... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Ne putem intreba: este teatrul o cale pentru o intelegere mai buna a lumii? Raspunsul lui Brook e clar. Tocmai pentru ca traim in lumea aceasta fragmentata, teatrul contemporan este haotic si confuz s...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
Intors din Japonia, Roland Barthes se marturisea fascinat de acest „imperiu al semnelor“ recent descoperit. George Banu isi pune jurnalul de spectator sub semnul aceleiasi seductii. Viziteaza si explo...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
Festivalul International de Teatru de la Sibiu va propune o dezbatere despre teatrul din Europa de astazi, despre dialogul dintre regizor si autor, despre autorul care-si asuma creatia intregului spec...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
Editura: Nemira   Categorie: Noutati   Autor: John Wright  
Editura: Nemira   Categorie: Poezie Teatru   Autor: George Banu  
Editura: Nemira   Categorie: Poezie Teatru   Autor: ZEAMI  
Teatru. Performer cu initiala majuscula este un om al actiunii. Nu cineva care il joaca pe altcineva. El este dansatorul preotul razboinicul el se situeaza in afara genurilor estetice. Ritualul inseamna performance o actiune implinita un act. Un ri... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Fictiune   Autor: Jerzy Grotowski  
Activitati pentru copii. PRETUL INCLUDE ACCESORIILE PENTRU O POVESTE: -Decor din carton -Siluete din carton -Tije din lemn -Pasta de lipit -Sapca -CD audio -Carte pentru teatru. Produsul nu contine cutia cadru (scena) pentru a putea fi folosit este necesara achizit... Detalii »
Editura: Diana   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: [Fara autor]  
Literatura romana. Lucrarea dlui Caragiale este originala comediile sale pun pe scena cateva tipuri din viata noastra sociala de astazi si le dezvolta cu semnele lor caracteristice cu deprinderile lor cu expresiile lor cu tot aparatul infatisarii lor in situa... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Fictiune   Autor: Ion Luca Caragiale  
Literatura romana. Volumul cuprinde povesti si povestiri din periodice teatru din periodice si din manuscrise insotite de repere critice note si comentarii.... Detalii »
Editura: Univers Enciclopedic Gold   Categorie: Fictiune   Autor: Academia Romana  
Teatru. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Alcor   Categorie: Fictiune   Autor: Corina Firuta  
Forme de arta. Aceasta carte face parte din colectiaYoricka edituriiNemira. Aceasta carte unica reuneste studii si eseuri despre protagonistii teatrului de arta de la Moscova la Milano si Praga la Paris si Bucuresti relevand eforturile si reusitele care p... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Arta Design   Autor: George Banu  
  • Carti Online:
  • 225   1 - 20