Carti de Teatru

  • Carti Online:
  • 299   1 - 20
Dedicat lui George Banu, acest volum nu este un melanj pentru ca graviteaza in jurul unei constante: George Banu face parte din categoria criticilor-calatori, a criticilor-martori. El calatoreste in n...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
La saizeci si patru de ani, Sabbath inca este certaret ca o soacra si libidinos ca in tinerete. Acum, dupa moartea amantei sale – un spirit liber a carui imaginatie erotica o intrecea chiar si pe a lu...... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Categorie: Fictiune Literatura  
Editura: Nemira   Categorie: Noutati   Autor: Thomas Ostermeier  
„Comedia infloreste intr-o atmosfera degajata si placuta: trebuie sa fim convinsi ca suntem intr-un loc unde putem sa facem orice. Actoria de calitate are nevoie de exact aceleasi conditii. Jocul nu i...... Detalii »
Categorie: Biografii Memorialistica Publicistica Si Eseuri  
Editura: Nemira   Categorie: Poezie Teatru  
Una dintre caracteristicile scriiturii shakespeariene consta in formularea, in contextul unor situatii concrete, a unor sentinte si ganduri despre teatru si practica teatrului. Inca de la greci si rom...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
Intors din Japonia, Roland Barthes se marturisea fascinat de acest „imperiu al semnelor“ recent descoperit. George Banu isi pune jurnalul de spectator sub semnul aceleiasi seductii. Viziteaza si explo...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
Editura: Nemira   Categorie: Poezie Teatru   Autor: George Banu  
Editura: Nemira   Categorie: Poezie Teatru   Autor: ZEAMI  
Ne putem intreba: este teatrul o cale pentru o intelegere mai buna a lumii? Raspunsul lui Brook e clar. Tocmai pentru ca traim in lumea aceasta fragmentata, teatrul contemporan este haotic si confuz s...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
Festivalul International de Teatru de la Sibiu va propune o dezbatere despre teatrul din Europa de astazi, despre dialogul dintre regizor si autor, despre autorul care-si asuma creatia intregului spec...... Detalii »
Categorie: Arta Arhitectura Si Design  
Editura: Nemira   Categorie: 30reducere   Autor: George Banu  
Editura: Nemira   Categorie: Noutati   Autor: John Wright  
Editura: Nemira   Categorie: Poezie Teatru   Autor: Paul Allain Jen Harvie  
Editura: Nemira   Categorie: Poezie Teatru   Autor: Peter Brook  
Editura: Nemira   Categorie: Poezie Teatru   Autor: ZEAMI  
Teatru. Trei intalniri cu teatrul si tehnologia lumii de azi intr-un amestec ce oglindeste umanitatea unei noi epoci. Trei opere in care persoana I transforma gestul de a juca in aventura autodescoperirii iar actul de a privi si asculta intr-o cala... Detalii »
Editura: Nemira   Categorie: Fictiune   Autor: Octvian Saiu  
Activitati pentru copii. Pentru cei mai mici prieteni ai nostri am lansat noua colectie de carti Indoaie taie lipeste . Nu le trebuie decat foarfeca lipici si placere de joaca pentru a-si exprima creativitatea si abilitatile practice! Dimensiunea mare de tipul unui... Detalii »
Editura: Mara Books publishing   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Irene Mazza  
Poezii & Teatru. Romeo si Julieta se iubesc dar cei din familiile lor sunt dusmani de moarte. Petrecandu-se in Verona Evului Mediu oras al duelurilor cu sabia al secretelor si al potiunilor vrajite povestea lor tragica de dragoste se indreapta spre un... Detalii »
Editura: Dph   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Anna Claybourne  
  • Carti Online:
  • 299   1 - 20