Carti de Poezii

  • Carti Online:
  • 2881   1 - 20
Literatura romana. Eminescu e un poet de conceptie si asta a stanjenit pe critici care au evitat sa analizeze poezia lui cu subintelesul discret ca ea se va perima. Toata arta lui Eminescu sta in a preface ideile in muzica si in metafore de-a dreptul fara pla... Detalii »
Editura: Cartex 2000   Categorie: Fictiune   Autor: Mihai Eminescu  
'Una dintre marile placeri pe care le ofera creatia lui Czeslaw Milosz este sentimentul de a vedea realitatea dintr-o perspectiva lucida. Seamus Heaney 'Milosz ne-a oferit o serie de contraadevaruri care tempereaza si adancesc perspectiva... Detalii »
Editura: Art   Categorie: Poezie Teatru  
Poezii & Teatru. Cuprins: - Vestitorii primaverii - Furtuna primaverii - Concertul primaverii - La Pasti - Pace - Vara - Vine ploaia - Noapte de vara - In miezul verii - Vantul - Toamna - Zile de toamna - Iarna - Iarna pe ulita - Colindatorii - Pomul Craciu... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: George Cosbuc  
Poezii & Teatru. O carte cu poezii pentru cei mici (3-5 ani) cu rime vesele si ilustratii amuzante care este publicata la editura Galaxia copiilor. Eroii si eroinele din ceata lui Truli-Ruli sunt campioni si majorete o mata se relaxeaza in hamac un crocodil... Detalii »
Editura: Galaxia Copiilor   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Mihaela Chitac  
Poezie. Aceasta carte face parte din coelctia Bibliografia scolara a editurii Cartex 2000. De cate ori rostesc cuvantul poet ma gandesc fara voia mea la St. O. Iosif. Autorul Patriarhalelor al Credintelor si al Cantecelor mi se pare prototipul poet... Detalii »
Editura: Cartex 2000   Categorie: Fictiune   Autor: Stefan Octavian Iosif  
Poezie. I-am auzit textele prima data la Bistrita in 2010 si mi s-au parut tot ce era mai bun si mai adevarat din atatea poeme notabile declamate pe scena aceea. Raluca Ciochina nu avea volum. Felicitari celui care a recomandat-o. Greva tacerii nu ... Detalii »
Editura: Casa De Pariuri Literare   Categorie: Fictiune   Autor: Raluca Ciochina  
Poezii & Teatru.
Editura: Roxel Cart   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Otilia Cazimir  
Poezie. Preocupat inca din tinerete de poezia lui Eugenio Montale Ilie Constantin - el insusi poet - propune acum o noua selectie bilingva din lirica marelui modernist italian. Grupajul cuprinde creatii din volumele Oase de sepie Prilejurile Motete... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Fictiune   Autor: Eugenio Montale  
Poezie. Cand bati din aripi clipa Nu-ncerc vreodata sa te-oprescConteaza ce-ai adus cu tine Conteaza ce deja iubescConteaza versul ce se scrie Conteaza neamul ce n-apune Conteaza sa renasca geniul Unui popor Poet pe nume !Conteaza oamenii sa stie S... Detalii »
Editura: Vicovia   Categorie: Fictiune   Autor: Octavia Gavrilescu  
Nobel.
Editura: Sophia   Categorie: Carti Premiate nobel Pulitzer Booker S a  
In rochia ei cu elefanti, Rosamund pluteste in fiecare dimineata pe deasupra lumii, privind in jos la orasul in care 'o asteapta o casa o strada un loc gol'. Rosamund, femeia copil care iubeste-traieste imbratisand neinfricat culori, obiect... Detalii »
Editura: Karth   Categorie: Poezie Teatru  
Poezii - Iarna pe ulita (Cosbuc)Din cuprins - Iarna pe ulita.Balade si idile. Fire de tort. Ziarul unui pierde-vara.Vestitorii primaveriiLa PastiConcertul primaveriiNoapte de varaIn miezul verii [Sub paltin aici e racoare...]VaraIn miezul v... Detalii »
Editura: Agora   Categorie: Poezie Teatru  
`Ce este o piesa scurta? Iata o intrebare pe care mi-o pun de multi ani, de peste 35 de ani, de cand scriu, de fapt, piese de teatru, iar unele ies scurte. O piesa scurta este de fapt un copil care decide la un moment dat ca nu mai vrea sa ... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Poezie Teatru  
Poezie. Poezii din palarie - Florin Onica... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Florin Onica  
Fictiune. Interpretare de Teodora Pauna. Cuprins: Povestea gastelor Batistuta mea Ingerii si eu O rugaminte catre ploaie Mama mea ca o stea Pe tobogan La 100 de ani O cearta dintre varza si conopida Stam la masa cu placere O dimineata moderna inainte... Detalii »
Editura: Editura Fundatiei Paul Polidor   Categorie: Audiobooks   Autor: Paul Polidor  
Poezii & Teatru. Din initiativa criticului Titu Maiorescu volumul Poezii reuneste cele mai frumoase creatii lirice antume si postume eminesciene reproduse dupa editia ingrijita de Perpessicius.... Detalii »
Editura: Corint Junior   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Mihai Eminescu  
Poezie. Aceasta carte a aparut la editura Blassco.... Detalii »
Editura: Blassco   Categorie: Fictiune   Autor: Ion Minulescu  
Poezie. Poeziile alese sunt in general dintre acelea care plac inca de la prima lectura. Drept urmare pot fi citite pe scena pot fi puse pe muzica si mai ales pot fi folosite pentru induplecarea unui vorbitor de engleza care poate nici n-a auzit de... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Fictiune   Autor: Daniel Ionita  
Grupe de varsta. Poeziile Marcelei Penes ilustrate si desenate de voi cititorii nostri.... Detalii »
Editura: Ana 2000   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Marcela Penes  
Poezii & Teatru. Cele mai frumoase pagini din literatura romana Antologie intocmita de Tudor OprisIesind in intampinarea cererii a zeci de mii de elevi si iubitori de literatura de a avea la indemana un set complet de antologii care sa cuprinda cele mai rep... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Tudor Opris  
  • Carti Online:
  • 2881   1 - 20