Carti de Poezii

  • Carti Online:
  • 2881   1 - 20
Literatura romana. Eminescu e un poet de conceptie si asta a stanjenit pe critici care au evitat sa analizeze poezia lui cu subintelesul discret ca ea se va perima. Toata arta lui Eminescu sta in a preface ideile in muzica si in metafore de-a dreptul fara pla... Detalii »
Editura: Cartex 2000   Categorie: Fictiune   Autor: Mihai Eminescu  
Teatrul l-a fascinat pe Gombrowicz de timpuriu. Era cunoscuta pasiunea lui pentru Shakespeare, din care stia sa recite scene intregi pe dinafara. De multe ori, in referirile la propriile piese, le considera parodii shakespeariene. Talentul ... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Poezie Teatru  
'Una dintre marile placeri pe care le ofera creatia lui Czeslaw Milosz este sentimentul de a vedea realitatea dintr-o perspectiva lucida. Seamus Heaney 'Milosz ne-a oferit o serie de contraadevaruri care tempereaza si adancesc perspectiva... Detalii »
Editura: Art   Categorie: Poezie Teatru  
Poezii & Teatru. Cuprins: - Vestitorii primaverii - Furtuna primaverii - Concertul primaverii - La Pasti - Pace - Vara - Vine ploaia - Noapte de vara - In miezul verii - Vantul - Toamna - Zile de toamna - Iarna - Iarna pe ulita - Colindatorii - Pomul Craciu... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: George Cosbuc  
Poezii & Teatru. O carte cu poezii pentru cei mici (3-5 ani) cu rime vesele si ilustratii amuzante care este publicata la editura Galaxia copiilor. Eroii si eroinele din ceata lui Truli-Ruli sunt campioni si majorete o mata se relaxeaza in hamac un crocodil... Detalii »
Editura: Galaxia Copiilor   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Mihaela Chitac  
Poezie. Preocupat inca din tinerete de poezia lui Eugenio Montale Ilie Constantin - el insusi poet - propune acum o noua selectie bilingva din lirica marelui modernist italian. Grupajul cuprinde creatii din volumele Oase de sepie Prilejurile Motete... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Fictiune   Autor: Eugenio Montale  
Poezie. Cand bati din aripi clipa Nu-ncerc vreodata sa te-oprescConteaza ce-ai adus cu tine Conteaza ce deja iubescConteaza versul ce se scrie Conteaza neamul ce n-apune Conteaza sa renasca geniul Unui popor Poet pe nume !Conteaza oamenii sa stie S... Detalii »
Editura: Vicovia   Categorie: Fictiune   Autor: Octavia Gavrilescu  
Nobel.
Editura: Sophia   Categorie: Carti Premiate nobel Pulitzer Booker S a  
In rochia ei cu elefanti, Rosamund pluteste in fiecare dimineata pe deasupra lumii, privind in jos la orasul in care 'o asteapta o casa o strada un loc gol'. Rosamund, femeia copil care iubeste-traieste imbratisand neinfricat culori, obiect... Detalii »
Editura: Karth   Categorie: Poezie Teatru  
Poezie. Testament. Antologie De Poezie Romaneasca Moderna Ed.2 - Daniel Ionita... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Daniel Ionita  
Mapa contine 27 de planse. Poezii: - Batista (1 plansa) - Harnicuta (2 planse) - Sfatul mamei este bun (2 planse) - Facem gimnastica (2 planse) - Stomatologul (2 planse) - Micii doctori (1 plansa) - Ce e bine si ce-i rau (2 planse) - Tanu (... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Gradinita  
Fictiune. Interpretare de Teodora Pauna. Cuprins: Povestea gastelor Batistuta mea Ingerii si eu O rugaminte catre ploaie Mama mea ca o stea Pe tobogan La 100 de ani O cearta dintre varza si conopida Stam la masa cu placere O dimineata moderna inainte... Detalii »
Editura: Editura Fundatiei Paul Polidor   Categorie: Audiobooks   Autor: Paul Polidor  
Poezii & Teatru. Din initiativa criticului Titu Maiorescu volumul Poezii reuneste cele mai frumoase creatii lirice antume si postume eminesciene reproduse dupa editia ingrijita de Perpessicius.... Detalii »
Editura: Corint Junior   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Mihai Eminescu  
Poezie. Aceasta carte a aparut la editura Blassco.... Detalii »
Editura: Blassco   Categorie: Fictiune   Autor: Ion Minulescu  
Poezie. Aceasta carte face parte din coelctia Bibliografia scolara a editurii Cartex 2000. De cate ori rostesc cuvantul poet ma gandesc fara voia mea la St. O. Iosif. Autorul Patriarhalelor al Credintelor si al Cantecelor mi se pare prototipul poet... Detalii »
Editura: Cartex 2000   Categorie: Fictiune   Autor: Stefan Octavian Iosif  
Poezie. Poeziile alese sunt in general dintre acelea care plac inca de la prima lectura. Drept urmare pot fi citite pe scena pot fi puse pe muzica si mai ales pot fi folosite pentru induplecarea unui vorbitor de engleza care poate nici n-a auzit de... Detalii »
Editura: Minerva   Categorie: Fictiune   Autor: Daniel Ionita  
Grupe de varsta. Poeziile Marcelei Penes ilustrate si desenate de voi cititorii nostri.... Detalii »
Editura: Ana 2000   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Marcela Penes  
Poezie. Nu e important ce si cum se filmeaza ci cum se monteaza aici e marele talent al regizorului. Rezervatia e un documentar poetic despre viata noastra deloc simpla despre mecanismele si psihozele secolului despre ceea ce se merita pastrat din ... Detalii »
Editura: Casa De Pariuri Literare   Categorie: Fictiune   Autor: Cristina Ispas  
Poezie. I-am auzit textele prima data la Bistrita in 2010 si mi s-au parut tot ce era mai bun si mai adevarat din atatea poeme notabile declamate pe scena aceea. Raluca Ciochina nu avea volum. Felicitari celui care a recomandat-o. Greva tacerii nu ... Detalii »
Editura: Casa De Pariuri Literare   Categorie: Fictiune   Autor: Raluca Ciochina  
Poezii & Teatru.
Editura: Roxel Cart   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Otilia Cazimir  
  • Carti Online:
  • 2881   1 - 20